Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

antrax написа Виж мнение
    Мисълта ми е че този танк е премиум а няма нищо читаво в него,как по дяволите да се изкарат пари със него КАК.Аи А33 не тря се пуска със 6-то ниво е так където нищо не правим,то кваса 2 ти да те удари си вън.
    Кой е тоя танк от тиър 5, дето като квас-а или Су-100 му вкарат два 122 мм и ще оцелее?

Ще взема да си го купя аз тоя А33, да видя що за щуротия е. И без това имам в гаража назобен екипаж от Кромуела, ще ги преобуча малко.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Аз те питам за мисълта ти относно 85 мм на КВ-то. Иначе имам А33 виждам го, танка е боклук, но доходноста е съвсем нормална за Т5 премиум. даже е мнго восока, защото се получават нормални доходи при доста по-малко нанесени щети, довечера ще направя няколко битки паралелно с него и с Т14, тъкмо ще сметна за всеки колко плаща на нансена щета....ако съм на кеф ще му купя и оборудване..въпреки че подозирам че в момента в който го направя и ще го пуснат на промоция

Comment

feersum написа Виж мнение
        Кой е тоя танк от тиър 5, дето като квас-а или Су-100 му вкарат два 122 мм и ще оцелее?

Ще взема да си го купя аз тоя А33, да видя що за щуротия е. И без това имам в гаража назобен екипаж от Кромуела, ще ги преобуча малко.
        Не се мъчи със него,има малко + вс др е на -в играта

Comment

antrax написа Виж мнение
          Не се мъчи със него,има малко + вс др е на -в играта
          Ъъ, нищо не ти разбирам, ама здраве да е.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
            А33 се води тежък...за екипажите това....иначе наистина е дивотия голяма....аз тая надежда че все пак ще му свикна...с някой танкове е така, до един моемтн са отврат, но когато си в настроение з анего...применро премиумният валентин е такова сътворение

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
              А33 се води тежък...за екипажите това....иначе наистина е дивотия голяма....аз тая надежда че все пак ще му свикна...с някой танкове е така, до един моемтн са отврат, но когато си в настроение з анего...применро премиумният валентин е такова сътворение
              Е, имам изостанали двайсе лева по визата, ще ги метна за злато

Comment

Victory!
                Battle: Siegfried Line 20 юни 2013 г. 18:09:27 ч.
                Vehicle: Excelsior
                Experience received: 1*954 (x2)
                Credits received: 29*958
                Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "2nd Class"

pyrwata igra za dneska, wnimatelno i premisлено, АТ-2 се налижи в борда с подкалибрени да го мъча, та имам 12К сметка за снаряди, иначе останалите с обикновенни, ако се внимава машинката става за игра, пак е смотана, пак не е убер кеф но става...просължавам д апробвам.

Comment

Както каза един тип в официалния форум, когато си купувате тиър 5 премиум не си мислете, че си взимате КВ-1 на стероиди.

Интересното е, че в официалния форум (където 80% от народа са професионални ревльовци) мненията са по-скоро положителни.
                  Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

в горната битка имам 1392 щета, 104 от спотване, 53 превзети точки.

Сега с Т14:

Victory!
                    Battle: Westfield 20 юни 2013 г. 18:18:33 ч.
                    Vehicle: T14
                    Experience received: 1 694 (x2)
                    Credits received: 30 556
                    Battle Achievements: Sniper

1334 щета, 72 спотване, 10 превзети.

Който иска да си сравнява...ама съм в добро настроени, сигурно защото един хохол мепредизвика и сега преливам от енергия как ще го смачкам.

фраговете нямат значение за пари и експи но в първата 3 във втората 4, и в двете съм най-добър в отбора...

да добавя- двете са с нормален акаунт.
                    Last edited by Gaden Gogi; 20-06-2013, 19:41.

Comment

Не съм го пробвал този танк. Но виждам, че мрънкате за бронята. Вие не разбрахте ли най сетне, че в тази игра броня вече няма. Като заредят злато и спукват от бой.

Comment

Даааа А33 е вагинален армагедон дай аз направо да си опъна 1 СП поне знам че пробива,държи и стотинки прави

Comment

По правилно е да кажеш "все още", защото ще го режат СПто.

Comment

antrax написа Виж мнение
                            Даааа А33 е вагинален армагедон дай аз направо да си опъна 1 СП поне знам че пробива,държи и стотинки прави
                            Силно е некоректно да се сравнява Т5 с Т8
                            Иначе ако СП-то попадне с Т9 където всеки го пробива както си ика картинката е същата като А33 в Т6.
                            Иначе А33 при внимателна игра става, аз вчера направих 5 битки с него, в две бях снайпер. Танка не е нагибатор, но ако се играе разумно става. Но определено това не е тежък танк, стила на игра е като за американски среден. Трябва много енергично да с еманеврира зад прикрития, о ускорението и повратливоста за много добри и позволяват.
                            Но не трябва да се тръгва соло, бордовете въпреки екраните и бла бла, са прекомерно слаби и е опасно да се стреля с противници на повече от 90 градуса един спрямо друг.
                            Извод- не е нагибатор, изисква свикване, крехък е. спрямо другите Т5 премиуми които имам- Т14 е най-добър, има същата доходност, но бронята позволява много по невнимателна игра, оръдието е по-хубаво. Рам-по-бърз, но май ускорява по-бавно, по нисдк адоходност заради ниската алфа, Чърчил- не съм играл от много време, но определено е по-неудобен от А33, въоръжениет е по-добро за моят стил....

Comment

За ко ти е премиум танк като не ти прави добри пари ако на А33 му бяха сложили едно по свястно оръдие можеше и да става но със тва, е пълен .i.

Comment

За кеф.

Comment

Working...
                                X