Премиум машини

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Gaden Gogi
    The Voice of Reason
    • Oct 2003
    • 10940

Defeat
    Battle: Himmelsdorf 20 юни 2013 г. 00:12:40 ч.
    Vehicle: Excelsior
    Experience received: 337
    Credits received: 15*994
    Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter

Dolo gore normalna slaba игра, нормален акаунт, Т4 битка...и пак всичко го пробиваше, да им уринирам на бронята, това няма броня, и скорострелноста ми се вижда по-ниска от заявената (100% + БИА)...за сега не съм доволен, но за толкова пари толкова. Т14 е по-добра алтернатива, неговата броня върши работа, подвижноста е съпоставима.

Comment

• Gaden Gogi
      The Voice of Reason
      • Oct 2003
      • 10940

М-да, рядък боклук, оръдието не става за нищо, с матилда правя в пъти повече щета- респективно доходноста е ниска, до сега само един път ме пусна в Т5 битка, иначе само в Т6 където не винаги дори средните се пробиват, иначе въ ввсички битки всико го пробива, веригите падат много лесно, компоненти и екипаж също дават фира регулярно. единственият плюс е подвижноста, наистина много добре се врътка, не че го спасява от нещо.
      Най вероятно някой ден ще му свикна и ще измисля как да го играя, но з амомента е разочароващ.

Comment

• antrax
        новак
        • Apr 2013
        • 11

Танка A33 Excelsior е пълна мъка,не стига че те вкарва вътре като стреляш само със злато,защото бронебойните пробиват колко беше 68мм какво да пробия кв1 ли или кваса Excelsior е пълен т@шак.Ако му направят по-хубаво оръжие ще е в пъти по добро.Каква ти доходност да ти носи а се води премиум танк то бива ли златните снаряди да са по 2800,срамота

Comment

• Gaden Gogi
          The Voice of Reason
          • Oct 2003
          • 10940

Сега като го гледам, ако човек му свикне и вкара към 1000 щета (аз до сега с това чудо юдо повече от 350 не съм супял, или умир абързо или не пробива...) би трябвало към 40 чисто да изкара, без премиум. Но трябва голямо свикване, и д аму подбера подходящи модули...вчера за само още един такъв видях...май човек апо-добре се справяше от мене, ама беше във взвод.

Comment

• antrax
            новак
            • Apr 2013
            • 11

какво да му свикнеш,като нищо не пробива освен ако някои който се е заблял не му го вкарваш все отзад ама рядко.Колкото до щетите който прави печално малко са,отзад да е 108мм а отстрани само 31мм.А33 е излагания със точните модули пак си вътре,въобще много рядко си на печалба

Comment

• antrax
              новак
              • Apr 2013
              • 11

Ходене по мъките хора НЕ купувайте A33 Excelsior ако не искате да се мъчите и ако ви харесва да чувате Не пробил и като бонус влизате със хиляди вътре!!! . В случаи че сечелите и сте без премиум не очаквайте никакви пари

Comment

• feersum
                Петнохолно алкно
                • May 2011
                • 1270

Като гледам параметрите на оръдието на А33 ми изглежда почти същото като на Т14 и М4А2Е4... Чак пък толкова да не може да пробие...
                А пробивността му със злато е по-висока от двата американеца.
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

бе аз при само 300 щета и загуба+ нормален акаунт съм 12-14 на плюс.ама с Матилдата пак толкова ще изкатам...

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

feersum написа
                    Като гледам параметрите на оръдието на А33 ми изглежда почти същото като на Т14 и М4А2Е4... Чак пък толкова да не може да пробие...
                    то и бронята като я гледаш е едно, пък като почнат да те стрелят е друго....това нещо умирга за отрицателно време. аз се напулих когато в Т5 битка всичко ме пробиваше. ама ВСИЧКО, вярно аз напуках 3-ма ама си беше само на хитпоинт. Няма ромбиране няма нищо, каквот те прасне те пробива....само веднъж в една игра не ем пробиха ама попаденеито пеше отпред минало по допирателна ан страничният лист на купола, специално се въртях да видя къде е било че много ме изненада че не ми взе нищо.
                    Иначе освен че не пробива оръдиет е и ужасяващо неточно.
                    Друг път няма да се лъжа по коментари ами сам ще си пробвам премиунит емашини преди да си ги купя.

Comment

• antrax
                      новак
                      • Apr 2013
                      • 11

feersum написа
                      Давай ти стреляй само със злато и да видим колко ще изкараш накрая.То и със златото където средната стойност е 108мм пробива а на оръдието пише 114мми въпреки това кв1 понякога не се пробива и т1 хеви.Кото и да приказваме танка ужасен за игра.По принцип като имаш премиум машина си със мисълта че ще направиш някои и др лев ама този си е ...... мамата!аз повече изкарвам със кв1.Ще е добре да си ни върнат златото,и подарък да ми го дават го махам

Comment

• feersum
                        Петнохолно алкно
                        • May 2011
                        • 1270

antrax написа
                        Давай ти стреляй само със злато и да видим колко ще изкараш накрая.
                        Това важи за който и да е танк. Няма как да изкараш достатъчно пари, че да си на плюс със златни снаряди.
                        Моите премиуми тиър 5 си вадят достатъчно парички без да стрелям със злато. Не помня да съм бил на загуба с някой от тях.

Освен това - оръдието на А33 дупчи 91 мм с редовни снаряди и 144 със злато.
                        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Gaden Gogi
                          The Voice of Reason
                          • Oct 2003
                          • 10940

feersum написа
                          Няма как да изкараш достатъчно пари, че да си на плюс със златни снаряди.
                          .
                          Има Има, при добра игра със Су-152 и златеникави 152 мм си излизам на плюс...ам апри нормална, иначе преди два дена един тигър от им аняма 20 метра в борда и в задника понесе два кумулативни без щета...а седмиц апреди това от 450 м изпрасках един Т-150 4 пъти последователно (това е голямо постижение преди пача с фугансица) 2 кумулативни нищо не направиха и минах на фугаси...

Comment

• antrax
                            новак
                            • Apr 2013
                            • 11

feersum написа
                            Това важи за който и да е танк. Няма как да изкараш достатъчно пари, че да си на плюс със златни снаряди.
                            Моите премиуми тиър 5 си вадят достатъчно парички без да стрелям със злато. Не помня да съм бил на загуба с някой от тях.

Освен това - оръдието на А33 дупчи 91 мм с редовни снаряди и 144 със злато.
                            Поне техните ББ снаряди пробиват,направи няколко игри със А33 и ще видиш що за мъка е.Като каза за златните снаряди аз със кв1 със 85мм и само злато съм на плюс и ама мн рядко на минус това важи и за 122мм му оръдие.http://postimg.org/image/si59zkno9/

Ко ще пробиваш със 68мм то Хедзера само на рикошети

Comment

• Gaden Gogi
                              The Voice of Reason
                              • Oct 2003
                              • 10940

и поради какъв ти е да стреляш със злато при 85 мм оръдие? от това което можеш да срещнеш замо челото на Т29 не може д апробиеш...а него и със злато няма да успееш.

Comment

• antrax
                                новак
                                • Apr 2013
                                • 11

Gaden Gogi написа
                                и поради какъв ти е да стреляш със злато при 85 мм оръдие? от това което можеш да срещнеш замо челото на Т29 не може д апробиеш...а него и със злато няма да успееш.
                                Мисълта ми е че този танк е премиум а няма нищо читаво в него,как по дяволите да се изкарат пари със него КАК.Аи А33 не тря се пуска със 6-то ниво е так където нищо не правим,то кваса 2 ти да те удари си вън.

Comment

Working...