Worcho написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съветски танкове
Collapse
X
-
Worcho написа Виж мнениеИмам предвид пенетрейшъна.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеАко пък разбрах нещо!!!!!!Кажи го моля те на български!!!!!
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеИмам предвид пенетрейшъна."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеЧудя се за Т44 дали да си го взема, топов изглежда ще ми допадне, но само като гледам колко неща трябва да му отворя, мъка ми е 140 000 опит колко време ще ми трябва за да го изгриндя и да стане играем
Стоков - не толкова. Ако отначало успееш поне окачването да отключиш със свободен опит - ще ти е доста по-лесно нагоре."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеЧудя се за Т44 дали да си го взема, топов изглежда ще ми допадне, но само като гледам колко неща трябва да му отворя, мъка ми е 140 000 опит колко време ще ми трябва за да го изгриндя и да стане играем
Comment
-
Когато аз го гриндих, въпреки всичките му добри страни, беше голям проблем за мен. Тогава все още се срещаха често тип 59, а едно на едно типа винаги ще победи Т-44. 44-ката става отличен танк, но само когато работи в група. За съжаление по рандъмите редовно те оставят сам да си вършиш работата. Сега с премиум мунициите е по-лесно, но преди със стандартната 175мм бронебойност и 10% изстрели хвърчащи по периферията на кръга, беше голям проблем да поразиш много от противниците си дори и в странична проекция. Сам срещу фланговото настъпление на противника, този танк е безполезен, единственото което може да направи е да се оттегли по-бързо. Истински блесва, когато се кара във взвод, или когато има още няколко мислещи играча със средни танкове в отбора. Три бързи танка от този клас са в състояние да вземат почти всяка битка, стига да не спират да се надстрелват с тежките и ТД.
Comment
-
Цитат feersum написа Виж мнение
Дефинирай "Слабо".
Имам предвид пенетрейшъна.
За начало самият характер на танковете (характерът им в играта) предопределя характеристиките на оръдията им.
Пантерата е направена голяма и бавна, за това са и дали добро оръдие, за да може да стреля от далеч и да пробива даже и челно.
Т-44 е танк за атакуване по флангове и близък бой. Ако LB-1 имаше възможностите на оръдието на Пантерата, тогава Т-44 щеше да е дебалансиран, вероятно по-силен от колкото трябва да е.Това е така, защото Т-44 като платформа е доста по-добър от пантерата - нисък, повратлив, със добре брониран купол.Едно добро оръдие би му позволило също да се бие от дистанция и челно спрямо противниците, както и да ги минава по фланг, докато пантерата е бавна за подобно маневриране.
Т.е. по логиката на играта Т-44 с оръдие като Пантера би бил доста по-силен от колкото трябва и би развалил балансът.
Оръдието само те кара да търсиш меките места и те бута към нужния стил на игра.Поне при мен беше така, аз имах много малко битки с Т-34-85 с Д10Т и от самото начало тръгнах по пътя на фланкирането със средните танкове.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеВ играта е търсен баланс, съответно е постиган по начин, който може на моменти да се разминава с действителността.Тя играта по принцип на много места се разминава с действителността.
За начало самият характер на танковете (характерът им в играта) предопределя характеристиките на оръдията им.
Пантерата е направена голяма и бавна, за това са и дали добро оръдие, за да може да стреля от далеч и да пробива даже и челно.
Т-44 е танк за атакуване по флангове и близък бой. Ако LB-1 имаше възможностите на оръдието на Пантерата, тогава Т-44 щеше да е дебалансиран, вероятно по-силен от колкото трябва да е.Това е така, защото Т-44 като платформа е доста по-добър от пантерата - нисък, повратлив, със добре брониран купол.Едно добро оръдие би му позволило също да се бие от дистанция и челно спрямо противниците, както и да ги минава по фланг, докато пантерата е бавна за подобно маневриране.
Т.е. по логиката на играта Т-44 с оръдие като Пантера би бил доста по-силен от колкото трябва и би развалил балансът.
Оръдието само те кара да търсиш меките места и те бута към нужния стил на игра.Поне при мен беше така, аз имах много малко битки с Т-34-85 с Д10Т и от самото начало тръгнах по пътя на фланкирането със средните танкове.
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеВ играта е търсен баланс, съответно е постиган по начин, който може на моменти да се разминава с действителността.Тя играта по принцип на много места се разминава с действителността.
Оръдието само те кара да търсиш меките места и те бута към нужния стил на игра.Поне при мен беше така, аз имах много малко битки с Т-34-85 с Д10Т и от самото начало тръгнах по пътя на фланкирането със средните танкове.
П.П. Руските танкове са машини за щурм, а западнете са подчинени на друга тактика.
П.С. С пантерата съм правил танкове 9 то ниво криви особенно ако си със 75/100 оръдие. Видят ли те бягаха на далече, защото ги правеше на лейки, че и стреляше скорострелно.
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеПич незнам от колко време играеш, но аз с пантерата имам толкова боеве колкото на Супер Пършинга - 4000 и искам да знаеш, че пантерата яко я рязяха, оръдието също, а сега малко я подобриха независимо от бъфа който направиха.
П.П. Руските танкове са машини за щурм, а западнете са подчинени на друга тактика.
П.С. С пантерата съм правил танкове 9 то ниво криви особенно ако си със 75/100 оръдие. Видят ли те бягаха на далече, защото ги правеше на лейки, че и стреляше скорострелно.
Аз не съм казал нищо което да противоречи на твоите думи.
Попринцип визирахме Пантера 2/T-44, но и за пантерата важи същото нещо.Голяма е, тромава е (на фона на руските танкове и дериватите им).Но пък има по-точно, по-бързо прицелващо и с повече пробивност оръдие.
Пантерите трудно изпълняват ролята, която имат танкове като Т-44, а и обратното важи с пълна сила.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Comment
Comment