don4o написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съветски танкове
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Един от любимите ми танкове е ИС-3.Разбирам че ще има промени по него.Някой знае ли в каква насока ще са и това за добро ли е или не?Благодаря предварително!
Comment
-
1951 написа Виж мнениеБронята на ИС-3 нямало да се пипа според Сергей.
Comment
-
Имам прозрение (четях си нещо, че работата ми е такава) как рашките ще получат не един, ами цели 3 нови Т9-Т10 тежки танка, прилично ОП.
Първият който ще изглежда и най-традиционно, Обект 705, 95-100 тона по проект, 152 мм оръдие. Другите два...който може и да се разминат...ама надали ще са К-91 в два варианта, с рпеден и заден двигател.
Comment
-
Значи отново си купих КВ- 1С малко късно го преоткрих , но оправданието е, че "Никога не е късно" въпреки лошото което го очаква този танк във виртуалния свят. За неговото преоткриване незнам колко битки имам но в крайна сметка това чудо ми докара много приятни емоции и няколко медала "войн" благодарение на удара който нанася оръдието. През почивните дни яко го разцъквах защото имаше малка промоция за тежките танкове 6 - 7 мо ниво и аз успешно се възползвах от нея. На едната битка дори с лекота набих 3000 демидж, като играх в стил ПТ ( показване, удар, назад, презареждане и отново напред).
Тъйкато знам какво го очаква КВАС - а съм решил твърдо да му обуча екипажа на на яколко умения и след това може да отиде на новия КВ 122 който се очаква да бъде в 6 то ниво).
Отделно отново си купих едно СУ 152 което си е в точната конфигурация "ЗВЕРОБОЙ". За това чудо мога да кажа , че е много непредсказуема машина или по точно с непредсказуемо оръдие гаубица ( може да ме упрекнете че играя с фугасницата но ме кефи). Навремето това чудо нямаше проблеми с бронебойните снаряди, а сега въпросните много рикушират и трабва да се играе с фугаси, които пък съм бил свидетел как може да вземат от 100 до 1100 урон на врага. Успях да взема войн с тоза фугасница, като направих един куп танкове 9 - то ниво да плачат, но все още се чудя за снарядите колко като бройка и вид да нося с мен. СУ 152 съм го оборудвал с мрежа, усилени прибори за примерване и дотиквач + камуфлажна боя. Отделно второто умение задължително на всички от екипажа ще е маскировка. Готиното на това оръдие мушнели някой танк яко наказва и винаги има критове по модули и на екипажа. Твърдо ще седи в хангара.
ИС . Много противоречиво мнение, като май нещата отиват отново да го купя и оставя в хангара - май нещата отиват на виртуално колекциониране .
ИС 3 - супер танк. Страхотна броня, точно оръдие голям удар. Твърдо седи в хангара.
ИС 8- страхотен стига да е топов, а моя е точно такъв. Седи в хангара и пари носи.
ИС 7- първата десятка коята не продадох и остана. Значи имам отворени, купени и продадени Е 100; и ягд панцер Е 100. С тези двете десятки направих 5 - 6 игри и веднага на хаспела отврат ремонт.
П.П.Днес с новия пач получих още един слот защото май това танкче с него ще отиде в небитието.
П.С. В хангара имам 21 машини, 10 празни слота които чакат да се напълнят с планирани машини + вече и един подарен слот отново.Last edited by tconiotconev; 29-10-2013, 17:31.
Comment
-
radoslav_691 написа Виж мнениеЗдрасти,и аз колекционирам,подобно на тебе.Ако някой много е играл с КВ 2 ,ще помоля да ми кажете някои тънкости,че ми е много труден,ама нали е от колекцията....
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеДвойката и тънкости са несъвместими понятия. Тухла отвсякъде. Не може да се крие, не може да избяга, има едно от най- неточните оръдия в играта. Вървиш напред, като се молиш да стигнеш боя, преди да са те надупчили. Който и да се мерне пред тебе го изпаряваш с един фугас. Винаги си им първа мишена, заради ужасната алфа. Ако успееш да го дотътриш в някой град, между сградите, може и АС да гушнеш. Стига да ти излизат поединично с достатъчно толеранс за презареждане.
Comment
-
Пичове ИС 3 са го нърфнали яко. Значи отвратително са му изменили визията и от един елегантен тежък танк са направили един тантурест надут .... немога да определя танк. Оръдието са го ръфнали яко - скъсили са го и сега невзема като преди, а и точността са я влошили. Отделно май иска усилени приводи наводки които преди ги нямах, а сега ще трябва да ги сложа.
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеПичове ИС 3 са го нърфнали яко. Значи отвратително са му изменили визията и от един елегантен тежък танк са направили един тантурест надут .... немога да определя танк. Оръдието са го ръфнали яко - скъсили са го и сега невзема като преди, а и точността са я влошили. Отделно май иска усилени приводи наводки които преди ги нямах, а сега ще трябва да ги сложа.
Worcho написа Виж мнениеАбе защо пушката на Т-44 е толкова слаба? Имам предвид сравнена например с тази на Пантера II?Last edited by ViktorKitov; 10-11-2013, 23:15.
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеАбе защо пушката на Т-44 е толкова слаба? Имам предвид сравнена например с тази на Пантера II?
Comment
Comment