Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Смятах и продължавам да смятам M3 Lee за един от най-смотаните танкове в играта. Обаче днес се случи това:
Победа!
Битка: Арктика 20.2.2014 г. 18:11:08 ч.
Танк: M3 Lee
Опит: 2*352 (x2 за първата победа за всеки ден)
кредита: 24*654
Постижения в битка: Стоманена стена, Голям калибър, Войн, Най-добър стрелец, Изкусен стрелец, Невъзмутим, Спартанец, Значка за майсторство: "Танков ас"
Comment
-
veso_t написа Виж мнение300 точки не ти стигат, за да имаш повече дмг от целия им отбор
браво.Last edited by BacillusBulgaricus; 21-02-2014, 17:32.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеКуриозното в случая е, че това беше последният ми бой с M3 Lee След тази битка го продадох с кеф и си купих Т1. Чета тука как хвалите Т29, та рекох да го придобия, а пътят минава през "Генерал Лий"
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеКуриозното в случая е, че това беше последният ми бой с M3 Lee След тази битка го продадох с кеф и си купих Т1. Чета тука как хвалите Т29, та рекох да го придобия, а пътят минава през "Генерал Лий"
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеOхо, дори и кланче си спретнал! Емблемката изглежда добре.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеАз и няколко колеги от софийският офис на фирмата ни решихме да се съберем в малко и непретенциозно кланче Да сме си заедно и да ми се възхищават с погледи пълни с обожание А емблемата и изработката не е моя идея и изпълнение. Аз съм автор само на името.
Comment
Comment