Хвалби

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • BacillusBulgaricus
    ветеран
    • Apr 2012
    • 524

fidelis написа
    Браво,добра игра
    Благодаря! Надявам се с тази игра да имам някакви шансове за златце по промоцията за топ 50 дестройърите от даден модел.
    Last edited by BacillusBulgaricus; 13-08-2013, 07:09.
    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• tconiotconev
      майор
      • May 2007
      • 412

Gaden Gogi написа
      Не че е голямото хвалене, ам аняколко награди на куп:
      Victory!
      Battle: Airfield 04 август 2013 г. 02:24:27 ч.
      Vehicle: T26E4 SuperPershing
      Experience received: 1*651
      Credits received: 401*493

Mission completed! Award:
      Premium days added: 1

иначе през уйкендите трябва след 1 в полунощ да с еиграе, иначе е само за сълзи, няма такива ОЛИГОФРЕНИ, и/или деца. поне 70 % загуби, всичките от сорта 15:3...когато сложиха идиотчетата да спят, и изведнъж всичко стана нормално
      Гоги поиграй малко на руския сървар и ще видиш какво означава школота - дебик. Всичко над 25 - 30 години пита кога започва училишето на малоумните келеши, които уж били нормалното бъдеше зада има нормална игра без хакове и други простотии.
      Само ще ти дам пример: Бия се на култовата карта Химелсфорф с ягдтигър 9 то ниво. Оплясках 5 за норматив но за мой лош късмет се получи така, че се намърдах в една теснина, а около мен 3 танка на противника. Осетих че нещата ще станат лоши и почнах да искам помощ като натискам бутон F7 , защото в тази теснотия немога да завърта ягата толкова бързо. Около мен през 2 квадрата имаше 3 наши танка. след моя сигнал блядовете вместо да дойдат да ми помогнат взеха че избягаха. Като видя това противника стана така че едновременно отгоре ми скочиха и тримата. Единия изстрел, втория таран , а третия само бутане. На двамата нанесох урон, но до унищожение не достигнах, но стана така, че те ме унищожиха. Последствие същите избиха и страхливците които ме оставиха.
      Причината за това се оказа въпросната статистика т.е. въпросните школоти - дебики бяха с 52% успеваемост а в въпросния бой нямаха направен нито един изстрел. Ха сега ми кажете как става това така с тази статистика.

Comment

• Gaden Gogi
        The Voice of Reason
        • Oct 2003
        • 10940

Не мерси, достатъчно си тровя нервите с тези покрай работата, отделно съм налял достатъчно много пари в ЕУ за д ами се мести другаде. иначе това с бягането от помоща си е редовен номер. Друг въпрос че най-героичните постижения се получават точно когато имаш отбор от идиоти, иначе при отбор от нормални играче да намажеш повече от 3 фрага е голяма случайност, при нормалните и щетата и фраговете се размазават сравнително равномерно.

Comment

• Gaden Gogi
          The Voice of Reason
          • Oct 2003
          • 10940

BacillusBulgaricus написа
          Уважаеми Господа, представям ви Jagdpanther!!! 6008 Демидж!
          ВПЕЧАТЛЯВАЩО, честитутка

Comment

• tconiotconev
            майор
            • May 2007
            • 412

BacillusBulgaricus написа
            Уважаеми Господа, представям ви Jagdpanther!!! 6008 Демидж!

Победа!
            Битка: Пясъчна река 12 август 2013 г. 19:48:38 ч.
            Танк: Jagdpanther
            Опит: 9*147 (x3)
            кредита: 87*489

[ATTACH=CONFIG]20653[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20654[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20655[/ATTACH]

P.S. Играя с пред-топ оръдието 8,8 cm PaK 43 L/71
            Пич недей взема топовото оръдие, защото е пълно л... играй с това пушкало и ще се радваш на много успехи. Първо стреля точно и почти винаги дупчи, няма рикошети стреля сравнително по бързо от топовото. Топовият боклук, стреля с голямо разсейване, рекушира и разликата в нанесения демидж е малка с пред топовото. ценово тук изстрела е по тънак.

Comment

• BacillusBulgaricus
              ветеран
              • Apr 2012
              • 524

tconiotconev написа
              Пич недей взема топовото оръдие, защото е пълно л... играй с това пушкало и ще се радваш на много успехи. Първо стреля точно и почти винаги дупчи, няма рикошети стреля сравнително по бързо от топовото. Топовият боклук, стреля с голямо разсейване, рекушира и разликата в нанесения демидж е малка с пред топовото. ценово тук изстрела е по тънак.
              Така е! Напълно съм съгласен с теб. Имам 1224 боя с Jagdpanther и на два пъти пробвах няколко десетки игри с топовото оръдие. Не става. Ахт-ахт си е най-доброто Надявам се скоро да си купя премиумния Jagtiger, който е пак с това 88 мм оръдие.
              http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• Gaden Gogi
                The Voice of Reason
                • Oct 2003
                • 10940

въпрос на свикване и на начинан игра, аз обикновенно играя много или най-напред, където алфата е по-важна и хич не е желателно да се подавам много. ако предпочиташ д аиграеш снайпер и веротноста да ти отвърнат е малка тогава да, 88 е по-добро, отделно е значително по-икономично.

Comment

• stealth1
                  новак
                  • Jul 2013
                  • 2

Размазване с артилерия в истинският смисъл на думата, 10,5k DMG със Т92, ако не носех и 6 АР снаряда можеше и още!
                  World of Tanks replay on wotreplays.com. Stealth1

Comment

• uzi71
                    ветеран
                    • Sep 2004
                    • 991

Влязох да взема двойния опит на дребосъците и се получи педоебърстване в две поредни битки.
                    Поне някаква компенсация след загубата в клановата.
                    Attached Files

Comment

• Gaden Gogi
                      The Voice of Reason
                      • Oct 2003
                      • 10940

I аз да се похваля с дребен танк:
                      Victory!
                      Battle: Province 14 август 2013 г. 23:43:30 ч.
                      Vehicle: T-127
                      Experience received: 1*190
                      Credits received: 26*450
                      Battle Achievements: Patrol Duty, Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Click image for larger version

Name:	shot_208.jpg
Views:	1
Size:	654.2 КБ
ID:	537029Click image for larger version

Name:	shot_209.jpg
Size:	601.1 КБ
ID:	537028Click image for larger version

Name:	shot_210.jpg
Size:	569.1 КБ
ID:	537027
                      Предвид че 2К+ щета е моя заслуга с чиста съвест считам че аз съм изнесъл битката, сам щурмувах хълма докато останалите малоумници кампеха, по нашият склон акаквото пълзеше отстрелях...абе фън пълен, тази вечер ми е особенно успешен този танк...я гледам един даже топ гън върху мене е заработил, ама да влачи

Иначе поне за моят стил на игра Т-127 е по-добър от ЛТП, ако и последното да е неприятна гадинка...

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

Пак аз, пак същият танк:
                        Victory!
                        Battle: Malinovka 15 август 2013 г. 18:05:01 ч.
                        Vehicle: T-127
                        Experience received: 1*932 (x2)
                        Credits received: 17*693
                        Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Top Gun, Invader, Sniper, Sharpshooter, Cool-Headed

Name:	shot_211.jpg
Size:	645.3 КБ
ID:	537036Click image for larger version

Name:	shot_212.jpg
Size:	604.2 КБ
ID:	537037Click image for larger version

Name:	shot_213.jpg
Size:	573.5 КБ
ID:	537038
                        Втора игра за деня, за втори път отбор от олигофрени, само аз и едно Пз.2 тръгнахем към хълма, другите дирекно да кампират,да ама другите кампираха по-добре..иначе при тях никой на хълма, в момента в който аз слизах от там и минавах покрай църквата бяхме 6:12 ...нооо кавалерията пристигна и оправи нещата, на практика сам защото Пз-2 го гръмха а аз подходих зад прикритие, понеже в един момент ме напъна зор едно ЛТП до трепах с подкалибрени че много рикушети пък ме напъваха 3-ма едновременно...как да е последният се опитваше да капва докато аз вършеех и нямаше как да го стигна, та затова и инвейдър
                        доволен съм, танка заслужава някаква шаренийка.

Comment

• uzi71
                          ветеран
                          • Sep 2004
                          • 991

Брех, че ти си го накичил с медали като севорнокорейски генерал!
                          Аз пак си взех двойния на дребосъците:
                          Attached Files

Comment

• ghostlyfire
                            новак
                            • Jun 2013
                            • 29

Пълна драма за съжаление дроу

Name:	shot_045.jpg
Size:	724.8 КБ
ID:	537041

Comment

• Gaden Gogi
                              The Voice of Reason
                              • Oct 2003
                              • 10940

uzi71 написа
                              Брех, че ти си го накичил с медали като севорнокорейски генерал!
                              :
                              Просто машинката ми допада като стил на игра, отделно като се паднеш с кампери при това малоумни и се налага да свършиш всичката работа сам.но 5 медалчета си заслужаваха нервите.

Comment

• Ultramarine
                                ветеран
                                • May 2012
                                • 663

Victory!
                                Battle: Steppes Saturday, August 17, 2013 1:40:15 PM
                                Vehicle: AMX 50 100
                                Experience received: 1,564
                                Credits received: 49,687
                                Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Defender

Без премиум

World of Tanks replay on wotreplays.com. Ultramarine_BG

Започнах посредствено, но после се реванширах!

Танка е за ЕСЛ и за това имам само два нормални барабана - за да не се учудвате на разходите в края на битката
                                Attached Files
                                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Working...