fidelis написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Last edited by BacillusBulgaricus; 13-08-2013, 09:09.
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеНе че е голямото хвалене, ам аняколко награди на куп:
Victory!
Battle: Airfield 04 август 2013 г. 02:24:27 ч.
Vehicle: T26E4 SuperPershing
Experience received: 1*651
Credits received: 401*493
Mission completed! Award:
Premium days added: 1
иначе през уйкендите трябва след 1 в полунощ да с еиграе, иначе е само за сълзи, няма такива ОЛИГОФРЕНИ, и/или деца. поне 70 % загуби, всичките от сорта 15:3...когато сложиха идиотчетата да спят, и изведнъж всичко стана нормално
Само ще ти дам пример: Бия се на култовата карта Химелсфорф с ягдтигър 9 то ниво. Оплясках 5 за норматив но за мой лош късмет се получи така, че се намърдах в една теснина, а около мен 3 танка на противника. Осетих че нещата ще станат лоши и почнах да искам помощ като натискам бутон F7 , защото в тази теснотия немога да завърта ягата толкова бързо. Около мен през 2 квадрата имаше 3 наши танка. след моя сигнал блядовете вместо да дойдат да ми помогнат взеха че избягаха. Като видя това противника стана така че едновременно отгоре ми скочиха и тримата. Единия изстрел, втория таран , а третия само бутане. На двамата нанесох урон, но до унищожение не достигнах, но стана така, че те ме унищожиха. Последствие същите избиха и страхливците които ме оставиха.
Причината за това се оказа въпросната статистика т.е. въпросните школоти - дебики бяха с 52% успеваемост а в въпросния бой нямаха направен нито един изстрел. Ха сега ми кажете как става това така с тази статистика.
Comment
-
Не мерси, достатъчно си тровя нервите с тези покрай работата, отделно съм налял достатъчно много пари в ЕУ за д ами се мести другаде. иначе това с бягането от помоща си е редовен номер. Друг въпрос че най-героичните постижения се получават точно когато имаш отбор от идиоти, иначе при отбор от нормални играче да намажеш повече от 3 фрага е голяма случайност, при нормалните и щетата и фраговете се размазават сравнително равномерно.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеУважаеми Господа, представям ви Jagdpanther!!! 6008 Демидж!
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеУважаеми Господа, представям ви Jagdpanther!!! 6008 Демидж!
Победа!
Битка: Пясъчна река 12 август 2013 г. 19:48:38 ч.
Танк: Jagdpanther
Опит: 9*147 (x3)
кредита: 87*489
[ATTACH=CONFIG]20653[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20654[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20655[/ATTACH]
P.S. Играя с пред-топ оръдието 8,8 cm PaK 43 L/71
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеПич недей взема топовото оръдие, защото е пълно л... играй с това пушкало и ще се радваш на много успехи. Първо стреля точно и почти винаги дупчи, няма рикошети стреля сравнително по бързо от топовото. Топовият боклук, стреля с голямо разсейване, рекушира и разликата в нанесения демидж е малка с пред топовото. ценово тук изстрела е по тънак.
Comment
-
I аз да се похваля с дребен танк:
Victory!
Battle: Province 14 август 2013 г. 23:43:30 ч.
Vehicle: T-127
Experience received: 1*190
Credits received: 26*450
Battle Achievements: Patrol Duty, Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Предвид че 2К+ щета е моя заслуга с чиста съвест считам че аз съм изнесъл битката, сам щурмувах хълма докато останалите малоумници кампеха, по нашият склон акаквото пълзеше отстрелях...абе фън пълен, тази вечер ми е особенно успешен този танк...я гледам един даже топ гън върху мене е заработил, ама да влачи
Иначе поне за моят стил на игра Т-127 е по-добър от ЛТП, ако и последното да е неприятна гадинка...
Comment
-
Пак аз, пак същият танк:
Victory!
Battle: Malinovka 15 август 2013 г. 18:05:01 ч.
Vehicle: T-127
Experience received: 1*932 (x2)
Credits received: 17*693
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Top Gun, Invader, Sniper, Sharpshooter, Cool-Headed
Втора игра за деня, за втори път отбор от олигофрени, само аз и едно Пз.2 тръгнахем към хълма, другите дирекно да кампират,да ама другите кампираха по-добре..иначе при тях никой на хълма, в момента в който аз слизах от там и минавах покрай църквата бяхме 6:12 ...нооо кавалерията пристигна и оправи нещата, на практика сам защото Пз-2 го гръмха а аз подходих зад прикритие, понеже в един момент ме напъна зор едно ЛТП до трепах с подкалибрени че много рикушети пък ме напъваха 3-ма едновременно...как да е последният се опитваше да капва докато аз вършеех и нямаше как да го стигна, та затова и инвейдър
доволен съм, танка заслужава някаква шаренийка.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеБрех, че ти си го накичил с медали като севорнокорейски генерал!
:
Comment
-
Victory!
Battle: Steppes Saturday, August 17, 2013 1:40:15 PM
Vehicle: AMX 50 100
Experience received: 1,564
Credits received: 49,687
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Defender
Без премиум
Започнах посредствено, но после се реванширах!
Танка е за ЕСЛ и за това имам само два нормални барабана - за да не се учудвате на разходите в края на биткатаNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment