Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Zerg написа Виж мнениеАз съм скромен още, нямам и 100 битки с нея.Нямам и екипаж, само модули заради Танк Къмпани.Но така и още не сме играли "джуниър" откакто я купих.
[ATTACH=CONFIG]20123[/ATTACH]
Ето я и моята, от много време не я бях игра..всъщност от една събота в която се скъсвах от геройства и все с малоумниици ме пускаше, в Т6 битки правех по 2К щеа и все загуби, та ми писна да ми развалят статистиката и я оставих малко на мира..ама понеже гледам последната седмица много хвалби и пак ми се прииска да вършея
Comment
-
Victory!
Battle: Siegfried Line 02 юли 2013 г. 21:00:32 ч.
Vehicle: Matilda
Experience received: 1*085
Credits received: 22*384
Battle Achievements: Top Gun, Sniper
фу, скромно топ гънче, ама само с 1,5К щета. общо взето аз и едно Т40 спасихме положението защото аз докато се домъкна до града и изоставахме с 6 фрагаLast edited by Gaden Gogi; 03-07-2013, 14:03.
Comment
-
Гоги тези дни ще връщам М5А1 в гаража и ще мога да дам някакъв резултат от Т4 нивото.
Проблемът е, че в Т4 ММ машината се и ОП спрямо останалите докато в по-високите нива събира много поражение/спот и пак се изкривява резултата.
Иначе като оръдия май матилдата превъзхожда, но пък китаеца е способен да довлачи своето далеч в тила на врага, което му дава сериозно предимство.
Веднага бих си купил Матилдата, за да сравним, но е много далеч от стила и вкусовете ми на игра, а и всичко над и под нея е така и просто много бързо ме отказва.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеГоги тези дни ще връщам М5А1 в гаража и ще мога да дам някакъв резултат от Т4 нивото.
Проблемът е, че в Т4 ММ машината се и ОП спрямо останалите докато в по-високите нива събира много поражение/спот и пак се изкривява резултата.
Иначе като оръдия май матилдата превъзхожда, но пък китаеца е способен да довлачи своето далеч в тила на врага, което му дава сериозно предимство.
Веднага бих си купил Матилдата, за да сравним, но е много далеч от стила и вкусовете ми на игра, а и всичко над и под нея е така и просто много бързо ме отказва.
Иначе е вярно че британските машини са специфични, но ако ти допада матилда след това Черният принц (двата чърчила са отвратни) ссъщо е много забавна машинка, практически същото поведение в гра, само малко по-бавен.
Comment
-
Victory!
Battle: Mines Wednesday, July 03, 2013 4:11:31 PM
Vehicle: T18
Experience received: 1,237
Credits received: 15,077
Battle Achievements: Top Gun, Cool-Headed
Да се върнем на темата.
Поражение колкото отбор и половина и около 9 пъти на кръвта ми .... за да сверяваме статистикатаNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеЕто нещо доста скромно, но с EPIчно участие!
Ама, ако EPIC чните бяха с твоето ниво танкове най-вероятно нямаше да ти се получи. вЕрвай ми.
Но още един път добре си се справил. Още повече си и маке. (демек юнак)
Comment
-
tramzi [EPIC] написа Виж мнениеЕто ви нещо, на което да завиждате
[ATTACH=CONFIG]20136[/ATTACH]
Красиво.
Comment
Comment