bigbeer написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Zerg написа Виж мнениеОсичка е,но немските разрушители повече ми харесваха.Даже се замислям дали да не ги развия отново,но ми остава към 15к опит за Хелкат и ще го видя и него.С Т49 дори Хетцерите ми скачат един на един без да се замислят.Добре,че може да се движи доста по-бързо,отколкото те се въртят.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеДа ви се похваля, и с играта си, и с донорите, които ми бяха съотборници
[ATTACH=CONFIG]19661[/ATTACH]
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеЕто заради такива битки се трошат клавиатури.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеA не, аз моята работа си я свърших и бях доволен. Сам пробих единия флаг, като първо се разправих с два скаута, после опрасках Чъчрила и БДСМ-то и накрая с довтасалия на помощ Т-34/85. Ама до там ми бяха силиците, натиснаха ме трима, плюс артилерия. На другите флангове се изложиха
Загуба: Руинберг 10 май 2013 г. 21:18:42 ч.
танк: 110 Опит 1*128 кредита 47*694
Comment
-
Victory!
Battle: Port Friday, May 10, 2013 7:27:30 PM
Vehicle: T110E5
Experience received: 8,645 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 82,104
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper, Master Gunner, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker", Ekins' Medal I Class
Victory!
Battle: Prokhorovka Friday, May 10, 2013 9:01:55 PM
Vehicle: RenaultFT AC
Experience received: 1,429
Credits received: 17,757
Battle Achievements: Top Gun, Defender, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
на това второто май му се викаше педобеърстване. Това беше третата (и явно последна) игра с консервичката.
Взех си това френското премиум танколовче и ми допадна, първата игра топ гън, та реших лека-полека да се пусна по това дърво.Last edited by Imperial; 11-05-2013, 05:19.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Бирата поне е вземал куп награди.Аз от 9 часа вече 4 часа въртя Е-75, ИС-7 и ГВ пантер и нямам победа около 15-20 игри, само с льове вземах 5 кратният от раз.Какви ли не чудеса от храброст правих , с Е-75 държах ИС-4 и ИС-7 5 минути като ги ударих 11 пъти с малкото оръдие на кралският тигър.С артито убих в движение единствената им 10 ка батчат и още 2 танка.След това пак с артито убих 3 танка, но ми пращат все 10 пъти по големи нубове от мен и само загуби.Не знам какво да направя за да им взема 5-ият опит, сигурно трябва да вляза с 3 танка едновременно и да играя само аз
Comment
-
Comment