Тъкмо след като реших да се оплача, че нямам игра с повече от 4 фрага и снощи преди да легна направих 5 и то с Т28, плюс още 4 повредени и 2 спотнати и над 1000 опит - това също за първи път...
От друга страна в отчаянието си, че няколко пъти не можах да пробия тежки танкове със ЗИС 4 на Т34 се опитах да им целя оръдието за да не могат да стрелят. Някой пробвал ли е нещо такова и дали става изобщо, защото аз не можах да разбера...?
Тия 49% се дължат основно на стреляне в движение с PzIIIA, БТ2/7, А20, М5. С Т-34 и Hetzer стрелям м/у 80 и 90 %, колко пробивам е друг въпрос. До PzIV ще има да поиграя още.
Основната ми тактика е да слагам най-точните, скорострелни и пробивни оръдия(45mm na T46 и 57мм на Т28 и Т34), които по правило правят по-малко демидж и после стрелям и бягам или флангирам.
- Още ме е яд, че без да искам продадох А20 с екипаж на 94%.
- имам предвид StugIII.Артитата не ми допаднаха.
И като зе замислих, че тия 900 игри средно по 5 мин. на игра - цели 3 дена от последния месец ми се губят.
От друга страна в отчаянието си, че няколко пъти не можах да пробия тежки танкове със ЗИС 4 на Т34 се опитах да им целя оръдието за да не могат да стрелят. Някой пробвал ли е нещо такова и дали става изобщо, защото аз не можах да разбера...?
bigbeer написа
Виж мнение
bigbeer написа
Виж мнение
bigbeer написа
Виж мнение
bigbeer написа
Виж мнение
И като зе замислих, че тия 900 игри средно по 5 мин. на игра - цели 3 дена от последния месец ми се губят.
Comment