Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
E те тва беше епична битка, на моменти мисле че см едали фира, особенно когато бях сам срещу 4, да ама не
EPUI4NO.rar
Victory!
Battle: Ensk 12 септември 2012 г. 23:46:49 ч.
Vehicle: T26E4 SuperPershing
Experience received: 1*378
Credits received: 81*808
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun
80 хилки с нормален акаунт и без да стрелям с подкалибрени...ооо сега видях, вече имам 56 поредни попадения
Comment
-
И аз взех, че пробвах да играя арти. Готино било. Със Су-18 на Енск направих 3 фрага, 3 повредени, останахме само с противниковото арти, обаче той явно свърши мунициите, а аз имах 1 снаряд, така че отидох и завзех базата. Получих герой "Агресор" /не знаех че има и такъв/, т.е. не ме били открили през целия бой. Вече имам Су-26.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеИ аз взех, че пробвах да играя арти. Готино било. Със Су-18 на Енск направих 3 фрага, 3 повредени, останахме само с противниковото арти, обаче той явно свърши мунициите, а аз имах 1 снаряд, така че отидох и завзех базата. Получих герой "Агресор" /не знаех че има и такъв/, т.е. не ме били открили през целия бой. Вече имам Су-26.
Щом Су-18 ти е харесала... Пробвай да се повеселиш със Су-26
Това е най-яката забавна малка артилерийка от тоя тиър, пък и си върти купола"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Купих го но не съм играл със Су-26. Довечера ще го пробвам. Надявам се че ще го харесам. В Су-18 не ми хареса само това че е много бавен и не маневрен. А базата я капнах на 100%. То нямаше и кой друг да го направи, щото другото наше арти М-37 спеше в горен десен ъгъл на картата. Писах му да помага, че нямам муниции, обаче никаква реакция, освен че се завря на още по - скришно място. Това за 80% капване не беше ли "нашественик" - имам няколко такива.
Comment
-
За "Агресор" мисля, че е превземане на базата + убиване на някакъв брой противници.
Нашественик (Invader) е за капването.
А аз със Су-26 имам "Raider" - превземане на противниковата база без да бъда разкрит през цялата игра"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеАз напоследък нямам време, откак ми изтече премиума не съм играл повече. Имам нова играчка и нещо виртуалните танкчета не ме вълнуват много в момента...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениекой точно модел ти е играчката?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment