Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Снощи оставих жената да поиграе, аз нещо си правех в хола...
Връщам се - ядосана, псува, тропа клавиатурата, почти се разплакала...
Какво бе мило, убиха ли те?
Нее, последният ми избяга и ми го взехааааа, уаааааа, не е честнооооо!
Поглеждам аз - с Е-100 напукала петима, шестият някак избягал нанякъде и артилерията го наковала...
Бях ей така"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеСнощи оставих жената да поиграе, аз нещо си правех в хола...
Връщам се - ядосана, псува, тропа клавиатурата, почти се разплакала...
Какво бе мило, убиха ли те?
Нее, последният ми избяга и ми го взехааааа, уаааааа, не е честнооооо!
Поглеждам аз - с Е-100 напукала петима, шестият някак избягал нанякъде и артилерията го наковала...
Бях ей така
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеМного се чудих и накрая реших, че тука му е мястото.
Значи в момента разцъквам едно американско ПТ - САУ "Т 18" като същото е с топово оръдие. Ми то било голама гавра. Няма игра да не опраскам 5 танка с него. Юбер кеф. Направо се получава "one shoot, one kill" . Да се е.. в Hitmen - а.
Горещо ви го препоръчвам и е като руския зверобой, само дето зарежда по бързо.
ЮБЕР КЕЕФФФФ, как съм те пропуснал господи този грозен дребосък
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеАз пък искам да се похваля че надбягах един ИС, на ел-калъф, аз със Супер Пършинга...който има такъв ще разбереNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеСериозна засилка е била като знам че с Е-75 катеря по-бързо баирите от Супера
Но оф оруда сериозно помага, преди 30 едигах само на много равен път и то с много засилка, сега стигам 32. а на сравнително равни карти с маневрира спокойно с 25-27, което го намирам за съвсем приемливо...М4Е8 със същият екипаж е направо като безтегловен.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеобеда!
Битка: Прохоровка 22 ноември 2012 г. 21:26:56 ч.
Танк: Ferdinand
Опит: 2*306 (x2 за първата победа за деня)
кредита: 41*668
Дедо Ферди уби 5 и натърти други 5
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеE това ми оправи настроението за вечерта.Най-после някой ,който да постигне удовлетворение от машината си.А аз съм се закъхарил,че за последните 15-тина битки със Су-100 имах няколко по 7 кила,няколко класически война и 2-3 петички.При всичкото това,тъпата игра не дава и не дава "Танков АС".Колко се пънах да ги докарам,някоя битка до 8,ама не би.Не успявам толкова бързо да презареждам.В една от битките комбинирах със нашественик,в друга със "Паскучи" и пак не дава.Вдигам ръце и си лягам.
Comment
-
Браво, чудесно владеене на Ферди си показал! Аз самият имам Фердинанд, но още не играя добре с него, а и ми остават около 20К опит до голямото оръдие и си го карам със стоковото. Дори така машината впечатлява, нямам търпение да сложа голямото пуцало, но от самото начало разбрах, че това е сложна и непрощаваща грешки ПТСАУ. Така че постижението ти е супер
Comment
-
Denetor написа Виж мнениеБраво, чудесно владеене на Ферди си показал! Аз самият имам Фердинанд, но още не играя добре с него, а и ми остават около 20К опит до голямото оръдие и си го карам със стоковото. Дори така машината впечатлява, нямам търпение да сложа голямото пуцало, но от самото начало разбрах, че това е сложна и непрощаваща грешки ПТСАУ. Така че постижението ти е супер
Правдата изисква да кажем, че освен майсторлъка ми и опита с Ферди, помогна известна доза късмет (както винаги) и останалата част от отбора също се сражаваше мъжки и грамотно. Май дадохме само 4 жертви ако не се лъжа.
Comment
Comment