If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера. СУ-14. Малиновка. Местоположение на карта - от горе. Два изстрела в един ред. В първата къща с дясно.
В прозорц... Унищожен T28 Prototype.
Море удовольствия
Хубава битка със Су-85б на Арктика. Воин и най-накрая танков ас /чак на 103-тата битка /. 103битки - 160 убити, продадох го и купих АТ-1 защото все още не е ас, а не може така. Снимах 2 пъти, понеже поразените не се хващат на екрана.
Хубава битка със Су-85б на Арктика. Воин и най-накрая танков ас /чак на 103-тата битка /. 103битки - 160 убити, продадох го и купих АТ-1 защото все още не е ас, а не може така. Снимах 2 пъти, понеже поразените не се хващат на екрана.
На коя битка ще го даде не е критерий за нищо.Примерно аз със АТ-1 за 11 битки имам едва 3 убити и никаква значка,дори най-мижавата.Първите 3 битки със панцерягер 1,имах общо 1 убит.На четвъртата килнах 10 и ми даде общо 7 медала накуп,между които и Ас.Да живее великия беларуски рандъм!
хахахаха, абсолютно прав си, но ме дразнеше, че отдавна е елитен, винаги е бил положителен игри/убийства, една камара медали и войни, а ас не искаше да ми даде.
Победа!
Битка: Пясъчна река 14 декември 2012 г. 20:45:00 ч.
Танк: VK 3601 (H)
Опит: 2*160 (x2 за първата победа за деня)
кредита: 26*360
Постижения в битки: Стоманена стена, Снайперист
Victory!
Battle: Ruinberg 14 декември 2012 г. 23:17:08 ч.
Vehicle: Matilda
Experience received: 2*070 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 18*538
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner
Цепнах ги просто 9 жертви, една ми я откраднах под носа, 35 от 35 при стрелбата трябва да видя дали и липсва камуфлажче и да и сложа...много ме радва този танк, единствен до сега от британските...и по моему нито една хит поит не загубих, май само веригата леко ми повредиха.
П.П. картинките на първият екран с амного защото много танкове попаднаха в прицела
Мерси танка ми е много любим, дано не го окепазят в някой близък пач, по моему съвсем не е ОП, просто на мен ми пасва като стил на игра .... трябва да подработя двамата с който играя в платоон д аис вземат и те, или матилда или валентин и да мачкаме.
Victory!
Battle: Cliff 15 декември 2012 г. 23:50:06 ч.
Vehicle: Matilda
Experience received: 1*554
Credits received: 31*047
Battle Achievements: Top Gun
Пусне ли ме в Т4-5 битка касапницата е неизбезжна а в тази битка ми краднаха 1 или два фрага...по едно време оцелелите 4-5 тръгнаха да газят нашата база, аз бях на платото и понеже съм честен фукльо им викам "не бягайте, идвам за вас" ама те не слушат...и за да не си мислите че съм стрелял по беззащитни животинки на плета- имаше две матилди....а моят аще ме разори, аз съм си намислил на всеки топ гън окраска да и купувам....
Comment