леле, тъкмо се напулих на 5-те хилки експи,ама после видях че са от 5х-то...ам апак си е много, и медали и всичко...аз сега не можах да ми свикна на пом-пом-а, но никоя машина няма д апродавам и като се разредималко пак ще ги пробвам....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Най-сетне и аз да се похваля с една игра с повече от 5 фрага - 7, и то точно когато дават 5х експи. Когото не уцелих него не убих...)
Победа!
Битка: Мурованка 02 ноември 2012 г. 20:53:48 ч.
Танк: КВ-1
Опит: 5*990 (x5 за първата победа за деня)
кредита: 25*828
Постижения в битки: Войн, Косата на Смъртта
Comment
-
Хибава първа битка с 5-торен.Как не ме прецака първата да е загуба със войн,а следващата победа без един изстрел,идея нямам.Обикновено така прави.
Победа!
Битка: Арктика 03 ноември 2012 г. 22:45:36 ч.
Танк: E-50 Ausf.M
Опит: 8*865 (x5 за първата победа за деня)
кредита: 80*017
Постижения в битки: Значка за майсторство:Танков асLast edited by bigbeer; 04-11-2012, 01:30.
Comment
-
Victory!
Battle: Fisherman's Bay Sunday, November 04, 2012 2:08:35 PM
Vehicle: StuG III
Experience received: 8,685 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 51,852
Battle Achievements: Invader
Само 4 жертви но пък изцяло моя заработка.
3050 Dmg
С премиум съм обаче!!!Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеVictory!
Battle: Fisherman's Bay Sunday, November 04, 2012 2:08:35 PM
Vehicle: StuG III
Experience received: 8,685 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 51,852
Battle Achievements: Invader
Само 4 жертви но пък изцяло моя заработка.
3050 Dmg
С премиум съм обаче!!!
Comment
-
Victory!
Battle: Redshire 04 ноември 2012 г. 15:27:30 ч.
Vehicle: T26E4 Super Pershing
Experience received: 8*555 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 111*481
Battle Achievements: Confederate
i edin М103 орева орталъка че съм бил чиитър, а аз си го помпех в борда от МНОГО голяма дистранция....баси мухъла, 400 демидж беше направил за цялата битка, аз близо 4000 +1400 от спотване. щял да ме докладва.
Comment
-
Victory!
Battle: Province 04 ноември 2012 г. 19:10:11 ч.
Vehicle: Vickers Medium Mk. III
Experience received: 6*365 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 22*399
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
от първата битка още прилична камара парички...изобщи долните две линии ми харесват доста.
съответно с една битк аго елитнах , открих матилда и артиса.... този петорен е просто нечестен...аз после пак ще си ги играя, но сега бързам по него да намажа максимално, 10 британски машини вече си имам, купих още слотовер в гаража, за всеки случай
Comment
-
Това е Танкът...
Victory!
Battle: Ruinberg 04 ноември 2012 г. 22:26:25 ч.
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 8*715 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 53*490
Battle Achievements: Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"
3400 щети на противници.
При това с екипаж на 90% базов - забравих да му прехвърля оригиналния екипаж от Lowe-то, който е с по три специалности..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Defeat
Battle: Malinovka 05 ноември 2012 г. 00:57:38 ч.
Vehicle: T26E4 Super Pershing
Experience received: 990
Credits received: 118*126
загуба, обаче количеството кинти трябва да ви подскаже какви геройства съм правил, 3 пъти повече експи от вторият, два пъти повече демидж от най-добрият от победителите
естестиси в Т8 битка два Т8 тежки решиха да кампят...безмозъчни говеда
Comment
-
Victory!
Battle: Dragon Ridge Monday, November 05, 2012 11:21:08 AM
Vehicle: E-75
Experience received: 2,666 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 51,807
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper
Свърши се бонуса и цифрите вече не са космически
5897dmg и 440 за скаутване
Интересна битка се получи тук но главен виновник за победата е Е-75 не аз.Нацепих се право в засада на Obj-704, Ферди, Т34, Супер Пършинг, ИС, КВ-3, Тигър 2 и един Т-54 дето от време на време ме пробваше дали не съм поумекнал.Успях да застана с гръб към края на картата, със скрит долен лист и под ъгъл като единственият ми оголен фланг го прикриваха съотборниците.Толкова рикушети на БЛ-10 не мислех, че са възможни.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Снощи си купих Ис. Сега направих петата си битка с него и воала -танков ас. Готина машина нищо че е съвсем базова само със 100мм оръдие което проучих на Т-44 - естествено си има прицел, дотиквач, рогатка и готин екипаж наточен на КВ-1. Най-готиното че убих всички противници които видях и на десния фланг бяхме само двамата с един Квас. А и стена и стрелец съм получил
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеСнощи си купих Ис. Сега направих петата си битка с него и воала -танков ас. Готина машина нищо че е съвсем базова само със 100мм оръдие което проучих на Т-44 - естествено си има прицел, дотиквач, рогатка и готин екипаж наточен на КВ-1. Най-готиното че убих всички противници които видях и на десния фланг бяхме само двамата с един Квас. А и стена и стрелец съм получил
Ето тук интересна битчица с 14 кила.Пълно омазване.Рядко се случват подобни.Въпреки,че направих в битката 4 кила,5 асистенции и 15-тина демиджови изстрела,то този отсреща направо ни изкърти.И то не късметлийски,а постепенно и равномерно за цялото време на битката.Загуба от която не ме е срам,въпреки цифровото изражение в края.
Last edited by bigbeer; 05-11-2012, 14:35.
Comment
Comment