Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Здравейте, отдавна не съм писал тук, но исках да се похваля с най-добрата си битка с артилерия, която съм правил за над 2 хиляди рунда, както и подобрих личния си рекорд за опит.
- Хумел" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
StrEagle написа Виж мнение
Comment
-
От няколко дена взех да играя по час-два играта и рядко преживявах до края - все с танкоубийци го джиткам ама в стил на танк - напред в мелето и... мрях като уличния мъстия. Днес взех та скатах на някаква карта в ъгъла - и О, Чудо! Бум! 4 килса+5 други поразени от мен машини! Разлях се от кеф! Тъкмо си мислех да обява Marder II за голяма бръкма, а то се оказа, че си е добро стига да имаш ...ъъъ... правилната нагласа за него
Comment
-
Хатори Ханзо написа Виж мнениеОт няколко дена взех да играя по час-два играта и рядко преживявах до края - все с танкоубийци го джиткам ама в стил на танк - напред в мелето и... мрях като уличния мъстия. Днес взех та скатах на някаква карта в ъгъла - и О, Чудо! Бум! 4 килса+5 други поразени от мен машини! Разлях се от кеф! Тъкмо си мислех да обява Marder II за голяма бръкма, а то се оказа, че си е добро стига да имаш ...ъъъ... правилната нагласа за него
Точно така С течение на играта и опита, ще се нагаждаш все по-успешно към всеки клас техника. Най-хубавото все още ти предстои! Играта е невероятна!
Comment
Comment