Аз надали ще пробвам новата версия преди следващата седмица...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Deimos написа Виж мнениеИ тея имаха наглостта да се хвалят че са оправили match making-a, току що със T40 (tier IV) ме пусна в битка със по 3-4 tier7 машини на отбор, останалото 6ти и малко 5ти за цвят...
За сметка на това явно са поработили значително по това никой да не може да дръпне като процент победи, със Т40 в момента ми е невъзможно да взема победа, win ratio-то ми е 65% и явно докато не падне до 50 ще ме пуска винаги с бавноразвиващи се, от последните 10 битки - 10 загуби като почти винаги правя по 2-3 фрага и повреждам още няколко, а загубите са от типа 3:15, без дори минимален шанс да победим...
Comment
-
T14 е с 50% намаление този уикенд на амер. сървър, май ще си взема един за майтап. С екипаж от Т110, с който карам и Т34 редовно, с 3 умения, би трябвало да е доста зъл с-у нубовете в ниските нива. Даже ще го боядисам.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеT14 е с 50% намаление този уикенд на амер. сървър, май ще си взема един за майтап. С екипаж от Т110, с който карам и Т34 редовно, с 3 умения, би трябвало да е доста зъл с-у нубовете в ниските нива. Даже ще го боядисам.
Снощи сериозно разцъках новия пач.
Маус са го върнали на 3000 кръв, добре му се отразява. Обаче пък много лесно го палят.
Супер Пършинг - където го хвана, с каквото и да съм - оставям го на място
JgPz E-100 - огромно туловище, с огромно оръдиище, да не си му в мерника просто. Тоя не повтаря! А даже и да не те уцели - от прелитащия снаряд пак ти взима кръв Странично обаче му влиза страшно много - голяма мишена е, място за целене - бол
T-62 - влезе един такъв във вражеския отбор, опука половината от нашия и си замина... бррр. Не можах даже да го одраскам с Е-50.
Е-50 AusfM - изглежда добре, върви добре, стреля добре - бях от получаващия край, де. Натам ще грайндя.
Голямото оръдие на Е-100 е станало още по-безполезно, времето за зареждане е увеличено още повече.... а като че ли е и още по-неточно. И него го палят още по-лесно, като че ли.
Т-34-85 - май ми харесва. 100мм зареждаше и целеше баавно, а новото оръдийце е много прилично.
Су-85 - сега мога да целя по-отдалеч, с доста добра ефективност.
Е-50 - станал е по-крехък. Вече ме е шубе да правя прибежки между камъни и сгради, че лошо.
едит:
Сега загледах, оръдието на Е-50М е същото като на Е-50, с една идея по-добра скорострелност и малко по-бързо прицелване.
Руския и американския Т10 средни имат доста по-добри оръдия от съответните Т9.
Още едит:
Абе май не е съвсем едно и също оръдието - Е-50М пробива 270 срещу 220 на Е-50.Last edited by feersum; 03-08-2012, 14:53."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеPz IV ще бъде орязан в 8.0 няма детайли още.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеPz IV ще бъде орязан в 8.0 няма детайли още."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеСупер, дано махнат тази измислена и ибер грозна купола и да може да се играе с "истински" Пз4.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеPz IV ще бъде орязан в 8.0 няма детайли още.
Те както са тръгнали и от КВ-1 ще отрежат живо парче месо.
Comment
Comment