falcon_bg написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
falcon_bg написа Виж мнениеWG нямат интерес от добрите играчи защото не могат да им прилапат паричките толкова лесно,
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеИ к'ъв е проблема добрият играч който им дава злато също да се кефи?
А иначе и при двата типа играчи има кеф при добрият е това,че играта му върви и го забавлява каквото е и предназначението и а за лошият играч(поне от тип сиемка/дечко) кефа е от това да види как гърмят танкчетата(главно неговият) или да изгринди следващата безполезна за него десятка.
Comment
-
Голям боклук е този ИС-3! Показвам се - попадение в предната част, където по принцип стои водача и обикновено той го отнася, но в случая ми замина боекомплекта. Дотук добре, казах за пореден път - малоумна игра! Ремонтирах го и продължих, докато по едно време получавам попадение отзад от Тиер 10 в областта на двигателя, но под лек ъгъл - боекомплектът ми отново бе поразен! Вчера ми пробиха купола отзад - отново поразен боекомплект. Как става този номер? Нима навсякъде са разположени снаряди, които биват улучвани и от най-калпавите врагове? Умението за безопасно съхранение на пълнача ми е на 100 %, но това не пречи в 3 от 5 игри да го поразяват, независимо как е разположен танкът ми и на каква дистанция. Случва се да го ремонтирам веднага след улучване и при следващия вражески снаряд, който дори не е прицелен, пак получавам същата критична щета. Каръщина ли е това или смотан танк? Аз също улучвам вражески ИС-3 там и често им причинявам същото главоболие, но то вече не се трае." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеГолям боклук е този ИС-3! Показвам се - попадение в предната част, където по принцип стои водача и обикновено той го отнася, но в случая ми замина боекомплекта. Дотук добре, казах за пореден път - малоумна игра! Ремонтирах го и продължих, докато по едно време получавам попадение отзад от Тиер 10 в областта на двигателя, но под лек ъгъл - боекомплектът ми отново бе поразен! Вчера ми пробиха купола отзад - отново поразен боекомплект. Как става този номер? Нима навсякъде са разположени снаряди, които биват улучвани и от най-калпавите врагове? Умението за безопасно съхранение на пълнача ми е на 100 %, но това не пречи в 3 от 5 игри да го поразяват, независимо как е разположен танкът ми и на каква дистанция. Случва се да го ремонтирам веднага след улучване и при следващия вражески снаряд, който дори не е прицелен, пак получавам същата критична щета. Каръщина ли е това или смотан танк? Аз също улучвам вражески ИС-3 там и често им причинявам същото главоболие, но то вече не се трае.
Comment
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеГолям боклук е този ИС-3! ....
Comment
-
"Жива да не бях", троен платун ОЛИГОФРЕНИ, 41, 42 и 44 процентов, и тия явно редовно играят заедно защото да постигнеш 41 % трябва МНОООГО старателно да си саботираш собственият отборLast edited by Gaden Gogi; 19-05-2014, 09:05.
Comment
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеСега един с голяма уста и 0 умения се засмя, че съм ползвал златни снаряди, стреляйки го отдалеч и пробивайки забележете - страничната броня и долния броневи лист! Истина е, че в случая ползвах, но отбранявахме базата си, криейки се зад камъни срещу превъзхождащ ни по брой и тиер противник. При условие, че всяко пробиване е животоспасяващо не виждам защо тази шматка изобщо смее да се разписка. Победихме единствено заради изтеклото време и опълченското ни поведение. Бяха повече от нас и и нямахме шанс. Като цяло се дразня някой като недоволства, че го пробивали със злато. Имал е възможност - ползвал го е. Понякога хелкати и щугове ме обиждат, че ползвам злато при условие че съм с КВ-1С (срещу такива не ползвам). Скоро и едва вафла ме докладва, че съм я пробил със злато... Няма угодия. Аз специално прибягвам до него винаги според ситуацията. Понякога само с умения не става... особено като някоя сиема разчита единствено на по-добрият танк да ти разкаже играта. Голям кеф е да го видиш как се изяжда от яд
"Gold noob!!!", на което лекия отговаря:
"So what - I'm rich! What is your point to be such a bad player?"
При което тежкия занемя и не отговори нищо повече
Comment
-
Истината за лошите играчи е следната. Никой на този свят, никога не е обичал да го бият като коти в дирек. И когато един слаб играч яде бой, то има два изхода-1 да се научи (което иска и работа и акъл), вариант 2-да се махне от играта. Огромната част от хората, ако само ядът бой просто ще излязат от която и да било игра. Затова и всяка масова игра е длъжна да дава възможност на слабите играчи да не се чувстват аутсайдери. Ясно ми е, че това вбесява добрите играчи, които наистина могат да играят и искат да мачкат наред, но... Тези хора не искат да играят в някакви игри с малко хора, защото истината е, че добрите играчи искат да мачкат, а не да има равностойни битки. А когато имаш игра с малко хора, в която почти всички са добри, кого те ще бият като шкембе в дувар?
Най големия проблем е, че нубовете не желаят да ги бият, и ако играта е прекалено зависима от уменията-те просто ще си тръгнат и господа нагибаторите ще си останат самички.
Comment
-
Тази битка ще ми даде повод за размисъл, докато заспя! Постарах се, правих, струвах, изхарчих цяло състояние и накрая пак загуба...
http://www.wotreplays.com/site/87922...-mu3ephuk-is-3" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеТази битка ще ми даде повод за размисъл, докато заспя! Постарах се, правих, струвах, изхарчих цяло състояние и накрая пак загуба...
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеНе се ядосвай! Направил си страхотна битка и си бил най-добрият на бойното поле! Можеш да се гордееш!
След като изпълних успешно мисията за 5-те гаражни слота основно с ИС-3 и Хумел, главната ми цел сега е да обуча екипажът си на ИС-8 поне до 100 % на първо умение, че без лампата ми е много тежкоLast edited by Mu3epHuk; 24-05-2014, 18:32." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
Comment