If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не забравяйте, че играта е средство за разпускане. Много сериозното отношение, разваля добрия релакс.
Абсолютно подкрепям!Имам в предвид не само горе посочените данни,а цялата тема.Като гледам възрастта на повечето пишещи тук(не знам колко е вярна),да не забравяме,че и децата ни играят тази игра.Нали не очакваме от тях да имат кой знае какво стратегическо,отборно и т.н. мислене...(а може и да имат и да са по добри играчи..не знам)..Предполагам че има и много хора,които играят само за забавление,а не на всяка цена победа и трупане на %...Естествено всеки се дразни от загуба и на всеки му е приятно когато отбора победи,но чак пък толкова драматични преживявания и изказвания "домати","нобове","идиоти" ,ми се виждат пресилени...Не може да очакваме в играта да влизат само военни стратези и експерти...Ами предложете на разработчиците да направят секции...примерно- "велики играчи","чат пат велики","средни","що годе биват","домати","нобове"...и т.н. ...и всеки да си избира къде да играе...Все пак да не забравяме,че играта и наливането на реални пари в нея,са доброволно начинание и предполагам всеки е запознат с процеса "uninstal"
Успешен ден и приятна игра на всички
тъкмо гледах финалите...и съм до някъде разочарован, баси камперите бяха тия от NAVI, щом такова го сопускат на уж топ ниво каквоочакват от "нормалните " играчи....аз на финала след две ремита щях да дисквалифицирам и двата отбора , пък после да си се съдят на тях сио за дето са кампили
3 игри кампиране и накрая миндилите от виртус.про сами се отказаха от заслужено предимство.... общо взето предните кръгове бяха доста по-интересни.
В повечето спортове финалите са по-скучни от предните кръгове, главно заради големият залог.
Ако направиш така, че да не загубиш другият няма как да спечели, но пък в опита да го направи може да сгреши и да ти даде възможност.
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Това Българите сме си простаци и измета на Европа,убеждавам се за пореден път. Най нормална битка,губим , взвод от 1BGTD, при най-малката критика въпросния индивид/няма да казвам човек/ почва да псува на майка,и то без да погледне че насреща е друг сънародник. Защо на много им се губят не само първите 7 ами и още 7 преди да се родят. За да не съм голословен ника му е Konete.
Ей, от снощи насам като ми потръгна на зле! Повечето отбори не заслужават да играя с тях! Толкова са слабоумни, че чак ми е обидно. Един глупак от моя отбор започна да ме псува, че се оплаквам въпреки, че нямам и едно убийство в битката. Какво да направя с това бавно презареждане при условие, че ми идват постоянно врагове на 100 % здраве. След загубата излезе статистиката. Съответно аз имам награда Голям калибър с около 2800 щета, а той щети около 900 и 1 убийство, като двамата бяхме с един и същ модел танк. С подобни малоумници ми се налага да играя... В повечето случаи ни размазват. Отново мач мейкъра си прави грозна шега. Понякога имам 4 поредни загуби... Успях да взема 3 дни премиум с танк, а сега мъча артилерията, за да взема и от нея 3 дни. Когато отборът ми има мозък, аз също съм много ефективен като артилерия, но... битка с битка не си прилича. Преди малко с Hummel-a ми взех 5-ма и спечелихме поредната загубена битка! Не съм самохвалко, но нещата със съотборниците ми често са плачевни. Ако можех все сам да се справям, би ми било добре.
Сега ново 20. С кумулативен снаряд на Hummel с бронебойност 185 мм не пробих странично Чърчил от разстояние 15-20 метра... какво да си говорим.
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Баннаха ме. Убих един цирей! Играта виси на косъм, ние двама капваме и врага почна да капва с два танка, слава Богу доста след нас и в този момент се домъква гнойната пъпка и почва да стреля по Щуга ми. Даже не помня с какъв танк беше. Не ме проби, но аз се обърнах и с два шамара го пратих във Вечните ловни полета!
P.S. Да уточня - разбира се, въпросният герой беше от нашият тим
Баннаха ме. Убих един цирей! Играта виси на косъм, ние двама капваме и врага почна да капва с два танка, слава Богу доста след нас и в този момент се домъква гнойната пъпка и почва да стреля по Щуга ми. Даже не помня с какъв танк беше. Не ме проби, но аз се обърнах и с два шамара го пратих във Вечните ловни полета!
Аз по двама съм гърмял но само светех после!Теб за колко време те спряха?
Не ми се вярва да е успял да се оплаче. Не разполагаше с много време, ама знае ли човек. Някои хлапета са доста бързи в пръстите Аз след като го гръмнах първият път, изчаках да капнем базата окончателно и тогава го доубих окончателно с втори изстрел. Моментално ми излезе честитката, че съм баннат до еди коя си дата и час. Между двата ми изстрела я имаше 15-тина секунди, я не. Не знам как и кога им действа системата на WG.
Предната седмица ме баннаха за един ден след като счупих на двама от моите веригите. Бях с японската седмица и една деветка ме избута от позицията ми напред да ме ползва като щит. Идиотите отсреща не ме отстреляха, а аз завъртях зад Обекта 704 и му напомпах три или четири изстрела във веригите без да му правя реална щета след което сигутно съм посинял защото едно Т30 ми вкара един и почти ме приключи. Набих му и на тоя един във веригата и получих бан. Малко тъпо ми се видя защото два пъти съм получавал бан задето разстрелвам взвод от типа Т1 Кънингам с АМХ 13-75 в девети тиър, но не и за верига. Някой знае ли как да прецакваме "съотборничето" без да ни баннат?
Някой знае ли как да прецакваме "съотборничето" без да ни баннат?
Издебваш го да се покаже да стреля и го блокираш да не може да се прибере Другият вариант е ако се е притаил зад храстче да застанеш около него и да стреляш сватбарски към вразите, и да се криеш зад него..твоят камуфлаж пада, почват да те стрелят и той го отнася...после някой прави клипче за RNG как стрелял по нищото и гръмнал нещо дето го нямало там.
Отскоро системата за бан-ване е променена и работи сама - не е нужно някой да се оплаква... Като правиш тим-демидж, се натрупват някакви пеналти точки по някаква сложна схема (много за убийство, по-малко за демидж, съвсем малко за изстрел "без да искаш" - примерно прицелил си се във враг и някой е минал пред теб при изстрела, и т.н. Включително се получават точки ако блъснеш някой и му нанесеш демидж, или ако с артилерия засегнеш и съотборник със сплаша). Точките се зачистват също при определени ситуации и т.н. Когато достигнеш някакво критично ниво на тези пеналти точки те банват автоматично.
Comment