Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Gaden Gogi написа Виж мнение
    подсказака- УСА сървър, фриц
    Ами нз как е на УСА сървъра, но на европейския няма как да стане.
    Примерно Пантера 2 съм на 178 битки и ми трябват още 10 к за Е50. Това при над 58 % победи.
    За финансите , който е играл тоя танк знае за какво става въпрос....... Ако разчитах на него, 3-те милки за Е50 сигурно ще ги събирам 1-2 години.

Comment

veso_t написа Виж мнение
      Ами нз как е на УСА сървъра, но на европейския няма как да стане.
      .
      Айде да не бъдем толкова категорични, това че ти не можеш не значи че другите не могат.

Comment

Айде да не бъдем толкова категорични, това че ти не можеш не значи че другите не могат.
        Буквално написано - "просто добър играч" изкарва 6 Т10 със 7к битки без да се озорва.
        Аз ти казвам, че за да стане от ден първи трябва да държиш статистика над 2000.
        Което не са "просто добри играчи" все пак
        Така че съм си абсолютно категоричен.
        Който твърди такова нещо , без да е подкрепено от съответната му статистика - просто троли новобранците из форума.
        Ако пък го твърди със съответната статистика - чест и почитания за уменията, но пак си троли новобранците.

Comment

Четох аз какво е написдано, и математиката ти четох
          6 Т10 за 7к игри - средно по 130 игри на ниво
          Отделно примерно на 9-то ниво ти трябват 4,5 милки за покупка на Т10 - т.е. отиваме на 35 к чисто от битка
          Това примерно. А че за минеш Т1 ти трябва една битка, още 2-3 за 2-ро...ден първи и си на 5-то, без грам напъване..идеята е че "130 игри на ниво" звучи..как да кажа...странно?, после като продадеш манините през които си минал паричният въпрос става съвсем друг.+ някой линии са доходни (без премиум дори) дори на Т9

Comment

veso_t написа Виж мнение
            Буквално написано - "просто добър играч" изкарва 6 Т10 със 7к битки без да се озорва.
            Аз ти казвам, че за да стане от ден първи трябва да държиш статистика над 2000.
            Което не са "просто добри играчи" все пак
            Така че съм си абсолютно категоричен.
            Който твърди такова нещо , без да е подкрепено от съответната му статистика - просто троли новобранците из форума.
            Странно, според статистиката ми http://www.noobmeter.com/player/eu/bigbeer/500278045/ не съм дори " добър играч" по твоя критерий, със или без "просто" отпред. Много далеч съм от 2к WN7 средно върху всичките ми битки. То дори и 1500 не наближавам.

При все това имах първа 10-ка на 2800 битки и играех Пантер 2-ката, както за удоволствие, така и за парички. Видимо, акаунта ми е без премиум и съм играл много рядко премиран, предимно със злато от награди. Имаше един период във който троен платун играехме ИС-7 мици за пари ( тогава имах активиран премиум ). Просто на лвл 10 най-лесно се правят големи суми със минимални щети по твоята машина.

Отделно имам няколко премиум танка, без да съм платил нито 1 от тях. Всичките от награди, подаръци и мисии. Със ИС-6 и сляпо коте може да рине парички, при това далеч не е най-добрия за целта. Да не говорим за седмичните и месечни мисии , които на практика направиха играта безинтересна. Сега всеки може да изкара всичко , по всяко време.

А че за минеш Т1 ти трябва една битка, още 2-3 за 2-ро...ден първи и си на 5-то, без грам напъване..идеята е че "130 игри на ниво" звучи..как да кажа...странно?, после като продадеш машините през които си минал, паричният въпрос става съвсем друг.+ някой линии са доходни (без премиум дори) дори на Т9
            На практика, ако изчакаш момент със 5-торен опит за първа победа, има реален шанс за една вечер да развиеш всички нации по всички линии до 4-то ниво. При това със минимална загуба на кредити, защото машинките там са безумно евтини. Ако забелязваш на акаунта ми има машинки със под 10 битки. При това съм играл всички до елитна конфигурация+ танков АС, просто за едното удоволствие и разнообразяване. А да минеш в следващо ниво не е задължително да елитнеш предишната. АС-а е просто за гъдел, никъде го няма като изискване.

Още 2 примера. Френското ELS AMX е толкова ОП, че за 11 битки взе всичко, което имаше в играта. Това за машинка 5-то ниво.
            Когато развивахме с приятел британските тежки (играхме само и единствено тях в платун), за 4 почивни дни стигнахме 9-то ниво без особено напрежение. На ден 1 бяхме изгриндили и закупили лвл 6, със направена първа битка заради двойния. На ден 2 елитнахме 6 и голяма част от 7. На ден 3 закупихме 8 и до края на ден 4 имахме отворени 9-ки. Започнахме със около милион кеш на човек и в края на ден 4 имахме топова 8-мица + около милион и половина кеш. Ти си по аритметиките, сам смятай. Приятеля с когото гриндих мрази да пише по форуми, но винаги ще потвърди думите ми в ТС ако ти е интересно. При това ще те засипе с хиляди излишни подробности
            Last edited by bigbeer; 10-03-2014, 16:05.

Comment

Това примерно. А че за минеш Т1 ти трябва една битка, още 2-3 за 2-ро...ден първи и си на 5-то, без грам напъване..идеята е че "130 игри на ниво" звучи..как да кажа...странно?, после като продадеш манините през които си минал паричният въпрос става съвсем друг.+ някой линии са доходни (без премиум дори) дори на Т9
              Не си прав.
              Не става въпрос дали по принцип е възможно да се изкарат 6 Т10 за 7к битки, а КОЙ може да го направи.
              Да, първо, 2-ро и 3-о ниво могат да се минат теоретично на ден от среден играч.
              Ами от там нагоре?
              Хайде по друг начин- вземи целия опит, необходим до някоя Т10 и ми кажи за необходимите 1166 битки какъв среден опит ще докараш и каква статистика ще имаш.
              За финансите - не забравяй , че продаваш на 1/2, за това съм ти сложил 4,5 милки за Т10 вместо 6,1.
              Хайде и тук по друг начин - ако играч със статистика под 1500 WN7 ( такива ги грабят във всеки клан като топъл хляб) успее доказано да изкара 4,5 милки със каква да е Т9 за 130 поредни битки ( с премиум акаунт) - получава от мен едномесечен премиум.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                На практика, ако изчакаш момент със 5-торен опит за първа победа,
                Аз нарочно посочих за пример стандартна ситуация, инач еми се върти спомен че есента имаше един уйкенд с петорен опит+съвсем лесни 3 дни премиум+ мисия с която можеше целият месец да се кара безплатен премиум. Такив анеща не ги броя нито подаръците (или почти) премиумни танкове.
                Иначе то Т4 няма никаъв смисъл да се развиват танковете освен ако не го правиш нарочно, дори в стокова конфигурация се прелитат за норматив.

За гъдел аз съм си взел няколко Т2 и Т3 премиумни, и си пазя някой (абе аз всички си пазя) от най-любимите ниски машинки, с които просто е забавно да се играе...........
                Интересно дали около велигден (примерно) няма да пуснат пак някоя мисия за премиумно танкче, и ИС-6 и Т-15 бяха доста забавни

Comment

С Т-15 изиграх само една битка и се отвратих тотално. Машинката е безумно ОП за класа и нивото си. Не са много танковете в играта с които съм взимал АС на 1-ва битка, но тази ги събаря всичките под масата. Просто е ужасно доминираща. Oбичайно " коефициента на поражение" се колебае между 2 и 3 при средните играчи. Със ОП машинките моя е около 5, а със това творение ми е над 10. Е няма друга такава просто.
                  Last edited by bigbeer; 10-03-2014, 16:25.

Comment

veso_t написа Виж мнение
                    Да, първо, 2-ро и 3-о ниво могат да се минат теоретично на ден от среден играч.
                    ............
                    ...............
                    Хайде и тук по друг начин - ако играч със статистика под 1500 WN7
                    ............
                    успее доказано да изкара 4,5 милки със каква да е Т9 за 130 поредни битки ( с премиум акаунт) - получава от мен едномесечен премиум.
                    Както ти казах убер ЗЛЕ ти е математиката. АМА УБЕР. значи като мина Т1 за една (две айде да съм демократичен) битки от твоите 130 СРЕДНИ, ми остава 128 с които да мина от Т9 на Т10...добавени към 130 -те които си "сметнал", искаш да кажеш че "среден" играч няма д аможе с 258 битки да изгринди Т10 от Т9? Това без премиум. С премиум още по-лесно...при това за играч с доста под WN7 1500.

Comment

Странно, според статистиката ми http://www.noobmeter.com/player/eu/bigbeer/500278045/ не съм дори " добър играч" по твоя критерий
                      Аре сега, комплименти ли искаш, xvm-а какъв те изкарва, син?

При все това имах първа 10-ка на 2800 битки
                      Риторичен въпрос -При тия темпове 7к битки достатъчни ли щяха да ти бъдат за 6 Т10?
                      Last edited by veso_t; 10-03-2014, 16:28.

Comment

Както ти казах убер ЗЛЕ ти е математиката. АМА УБЕР. значи като мина Т1 за една (две айде да съм демократичен) битки от твоите 130 СРЕДНИ, ми остава 128 с които да мина от Т9 на Т10
                        Ъхъм.
                        То щото от Т1 скачаш директно на Т9.
                        И щото няма нито една линия със засукани откъм гриндене нива.
                        И щото още от първия ден , в който сядаш да играеш, знаеш точно кои 6 Т10 да почнеш да развиваш....
                        Аре по-полека.
                        Я виж поста на бирата с каква статистика е изкарал първа Т10 за 2800 битки.
                        Та пак да питам, какъв играч тр да си , за да изкараш 6 за 7к битки ?
                        На бирата са му трябвали 2,5 пъти повече от норматива..........

Comment

veso_t написа Виж мнение
                          Ъхъм.
                          ама ти верно не вдяваш какви ги пишеш и верно не разбираш какво значи "средно"
                          Иначе гледам я статистиката на бирата, нормална статистик ана добър играч, при това не ги докарва посочените от тебе WN7 =1500.
                          Иначе на се сещам достатъчно много линии без никакво засукване, да кажем пътят до ИС-7 е убер лек, М48 и той не страда от трудности, Т110 също,Т-62/Об.140, Об 268...къде по-лесно е да се намери линия в която има 1-2 не съвсем приятни машини. А най-неприятното е поредицата от 3 Чърчилоида при британците...и то неприятно само откъм скорост

Comment

veso_t написа Виж мнение
                            Ъхъм.
                            И щото още от първия ден , в който сядаш да играеш, знаеш точно кои 6 Т10 да почнеш да развиваш....
                            Аре по-полека.
                            Я виж поста на бирата с каква статистика е изкарал първа Т10 за 2800 битки.
                            Та пак да питам, какъв играч тр да си , за да изкараш 6 за 7к битки ?
                            На бирата са му трябвали 2,5 пъти повече от норматива..........
                            Проблема на Бирата е че така и не заигра за вадене на 10-ки. Имам закупени само минимално необходимите, а съм отворил над 20. Просто ангажиментите ми на рекруитър предполагаха да привличам начинаещи играчи и да движа ниски нива машинки с тях, докато захапят основите. После ги групирах с някой друг на тяхното ниво и подкарвах следващия. Никога не съм бил във водещ клан, който да заключва всяка вечр 10-ки и не е имало необходимост, да имам много такива в гаража си едновревменно.

Comment

ама ти верно не вдяваш какви ги пишеш и верно не разбираш какво значи "средно"
                              Иначе гледам я статистиката на бирата, нормална статистик ана добър играч, при това не ги докарва посочените от тебе WN7 =1500.
                              Първо не разбираш какъв е проблема и второ не можеш да четеш.
                              Обяснявам като за писатели:
                              1. 6 бр. Т10 за 7 к битки , т.е. средно по 1166 битки за 10-ка, може да изкара само супер добър играч. В случая бирата , който с тази статистика е далече далече над средното ниво е изкарал първа Т10 за 2800 битки. Дори и да вземем в предвид задобряването му в хода на играта, дали щеше да е в състояние да изкара останалите 5 броя Т10 за 4200 битки (т.е. по 840 на линия)? Нещо повече, дали е в състояние да го направи сега (без ползване на свободен опит, от Т1) - това бирата да си го каже.
                              2. WN7 1500 , който цитираш е обявена от мен награда - първия играч под този рейтинг, който изкара с каква да е Т9-ка доказано 4,5 милки от 130 поредни игри му подарявам 1 месец премиум акаунт. Важи следващите 7 дни. ( да няма време да се настройват акаунти )

Verstanden?

Comment

За разлика от тебе мога и да чета и да смятам....тио нито можеш да смяташ , нито четеш какво ти пишат (в отговор на твоеите излияние).
                                Да повторим- не са 130 битки на ниво, защото първите 5 нива са взимат окомерно за 2-3 до 20 битки, което ако вземем 130 средно, значи че имаше 250-300 битки да минеш от Т9 към Т10. като ИС-8 применро дори без премиум, дори при загуба пак е на плюс.
                                с един месец премиум само някое хлапе ще излъжеш да се занимава нещо да ти доказва.

Comment

Working...
                                X