Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • ckok_nogckok
    новак
    • Dec 2013
    • 29

Мдааа, това с вафлите си е направо STAR WARS!
    Като чета горните коментари, явно не само на мен ми е писнало. Да си призная, понякога релаксирам в Тиер 1. Там поне си знам от самото начало, че са некадърници и не тая особени надежди за битката.

Comment

• Gaden Gogi
      The Voice of Reason
      • Oct 2003
      • 10940

зависи с какво си в Т9-10, аз със среден коля и беся...с американски тежък също е забавно....а на вафлите като им вкараш един фугас в рубката и става забавно....

Comment

• don4o
        ветеран
        • Dec 2012
        • 613

ckok_nogckok написа
        Мдааа, това с вафлите си е направо STAR WARS!
        Като чета горните коментари, явно не само на мен ми е писнало. Да си призная, понякога релаксирам в Тиер 1. Там поне си знам от самото начало, че са некадърници и не тая особени надежди за битката.
        Ето доказателство от преди секунди!!Click image for larger version

Name:	shot_085.jpg
Views:	1
Size:	445.6 КБ
ID:	538681Click image for larger version

Name:	shot_085.jpg
Views:	1
Size:	445.6 КБ
ID:	538681

Comment

• bruchpilot
          редовен
          • Jun 2013
          • 185

За тежките танкове не знам как е по високите нива, но като лют привърженик на средните напълно подкрепям мнението на Gaden Gogi.
          Иначе вафлите са неприятни и с тях трябва да се внимава, но веднъж засветят ли се - ауф видерзеен, вилькомен им хангар!

Comment

• don4o
            ветеран
            • Dec 2012
            • 613

bruchpilot написа
            За тежките танкове не знам как е по високите нива, но като лют привърженик на средните напълно подкрепям мнението на Gaden Gogi.
            Иначе вафлите са неприятни и с тях трябва да се внимава, но веднъж засветят ли се - ауф видерзеен, вилькомен им хангар!
            Що ми се струва че си прекален оптимист!Вафлата 10 ниво е с 2200 живот !Ако не знаеш даже умее да се движи и то доста добре!Така че не е само да светне трябват ти доста повече неща за да я унищожиш самичък!

Comment

• feersum
              Петнохолно алкно
              • May 2011
              • 1270

don4o написа
              Що ми се струва че си прекален оптимист!Вафлата 10 ниво е с 2200 живот !Ако не знаеш даже умее да се движи и то доста добре!Така че не е само да светне трябват ти доста повече неща за да я унищожиш самичък!
              И без броня... два фугаса в купола - оръдието става на г*з, командирът и мерачът гушват китката и дотам
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• don4o
                ветеран
                • Dec 2012
                • 613

feersum написа
                И без броня... два фугаса в купола - оръдието става на г*з, командирът и мерачът гушват китката и дотам
                На следващата вафла която срещна ще и кажа твоето мнение!Дано ме разбере!

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

don4o написа
                  На следващата вафла която срещна ще и кажа твоето мнение!Дано ме разбере!
                  зависи как и го кажеш нали знаеш че с добра дума и револвер хората разбират по-добре отколкото само с добра дума

Comment

• bruchpilot
                    редовен
                    • Jun 2013
                    • 185

don4o написа
                    feersum написа
                    Общо взето каквото казва feersum! Освен това срещу танкове от 8-мо нагоре 2200 живот отлитат за секунди. Пък и никой не те кара да й излизаш като матросов един на един, в повечето случаи имаш и съотборници, и място да се прикриеш.

Comment

• Mitko
                      ветеран
                      • Mar 2012
                      • 428

Още следващия пач нърфят фафлата жестоко и вече няма да се играе, така че спокойно.

Comment

• ViktorKitov
                        редовен
                        • Oct 2013
                        • 159

Mitko написа
                        Още следващия пач нърфят фафлата жестоко и вече няма да се играе, така че спокойно.
                        Чак пък жестоко...

Comment

• feersum
                          Петнохолно алкно
                          • May 2011
                          • 1270

Mitko написа
                          Увеличават доста разсейването на мерника при въртене на купола и корпуса и намаляват живота с 200 точки. Камуфлажните коефициенти няма да се пипат.
                          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• don4o
                            ветеран
                            • Dec 2012
                            • 613

feersum написа
                            Увеличават доста разсейването на мерника при въртене на купола и корпуса и намаляват живота с 200 точки. Камуфлажните коефициенти няма да се пипат.
                            А точно камуфлажа е проблем!!!!

Comment

• bruchpilot
                              редовен
                              • Jun 2013
                              • 185

Камуфлаж? На този хамбар?!!??!!???
                              Да не би просто танковете ти да страдат от към обзор?

Comment

• don4o
                                ветеран
                                • Dec 2012
                                • 613

bruchpilot написа
                                Камуфлаж? На този хамбар?!!??!!???
                                Да не би просто танковете ти да страдат от към обзор?
                                Не знам при вас как е но аз Вафлите почти не ги виждам!Играя основно с ИС-8,СТ-1,Е 75.

Comment

Working...