Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
ViktorKitov написа Виж мнениеНа WG сървърът им е скапан...при мен последните две седмици ми се удвои пинга.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеПри мен пинга е 60-85.Но днес е ужас!Ще чакам сина си да видя да не би да съм за преинсталирване и на уиндос.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеПри мен пинга е 60-85.Но днес е ужас!Ще чакам сина си да видя да не би да съм за преинсталирване и на уиндос.
Comment
-
след две седмици пауза реших малко да поиграя, мислех си че ММ-то няма да е много отмъстително...да да...ама не. 1550 ефективност за вечерта, 20% победи, два фрага средно на битка, сума щета, ама какво от това като ме пускаше с дебили. Интересното е че нямаше извращения да съм непрекъснато в дъното, съвсем нормален на пръв поглед сетъп....надрусвах много прилични поражения...ама само аз.
Comment
-
bruchpilot написа Виж мнениеДа идва по - скоро този пач, дано пооправи нещата малко. От събота до днес имам цифром и словом две победи!!!! За три дни, две победи... Направо не издържам вече! Започна да ми става лошо само като видя иконката на играта...
Ничья
Бой: Провинция 29.10.2013 г. 14:54:07 ч.
Танк: T18
Получено опыта: 989
Получено кредитов: 11*447
Достижения в бою: «Стальная cтена», «Воин», «Бронебойщик», «Стрелок», «Невозмутимый», Знак классности «Мастер»
Taзи вечер серията продължава и на другия сървър. Явно грешката е в моя телевизор. Не правя нещо както трябва май ...
Първо, копие на битката от снощи, с 10 убити и свършили снаряди. В последната секунда тараних и последния противник, но не ми го зачете
Реми
Битка: Провинция 30.10.2013 г. 21:26:12 ч.
Опит: 1*177
кредита: 15*538
Постижения в битка: Войн, Стоманена стена, Невъзмутим
В тази взех само 8 и загинах глупаво накрая
Загуба
Битка: Провинция 30.10.2013 г. 22:32:45 ч.
Опит: 734
кредита: 9*936
Постижения в битка: Войн, Защитник, Медал дьо ЛангладLast edited by bigbeer; 31-10-2013, 00:51.
Comment
-
Бях с Marder 38T, най-долу в списъка, единствен 4 тиър в отбора. Паднахме 15:3 и тези три фрага ги направих аз! Убиха ме последен. Бях с най-много направен демидж, почти двойно повече от втория в класирането от нашия отбор. Думи нямам. Как може?!!! Бива схванати малоумници, ама на тези трябва да им сложат восъчни фигури в музея на Мадам Тюсо.Last edited by BacillusBulgaricus; 01-11-2013, 10:46.
Comment
Comment