If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая битка беше почти сигурна победа ако не бяха тия тиквеници дето оцеляха заедно с мен...Нормално ли е питам аз 3 тежки танка на пълен живот да се крият в замъка от един единствен тигър П който беше завардил централния мост!?! Докарахме го до комичната ситуация тримата да се крият зад стените да не ги ракне случайно тигъра а аз на мизерен живот да се крия зад къщите на десния бряг на реката за 4 минути чак като допълзях до центъра и успях да вкарам един фугас на тигъра отзад (580дмг останаха му 70) чак тогава ония се показаха и го убиха секунди не ни стигнаха да хванем артито...дебилна работа!
Аааах, гадни мърши. Четох за твоя случай в друг форум. И побеснях. И какво - накрая като им се поозъбиш малко и изведнъж решиха все пак да ти дадат честно спечеленото злато!
Евала, че се хвана и ги понатисна! Да ти е честита наградата. Честно си я спечелил.
Благодаря за пожеланията и подкрепата
Златото все още го няма, но не е там проблема. Оказва се че моя случай не е единичен (има един който чака 15Х3000), а ситуацията е толкова идиотска че няма как да е неволна грешка. В крайна сметка излиза че в WG EU има служители които са едновременно крадливи и глупави, което пък значи че няма никакъв контрол върху работата им. Смятам въпреки всичко да занимая със случая и съпорта на RU.
Бе чак крадливи - едва ли, това златце надали могат да си го сложат в джоба
Според мен имат спусната инструкция за тия случаи - ако номерът с "misleading description" мине, дават само 3000, ако клиентът се разбушува като теб - дават цялата сума.
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Бе чак крадливи - едва ли, това златце надали могат да си го сложат в джоба
Според мен имат спусната инструкция за тия случаи - ако номерът с "misleading description" мине, дават само 3000, ако клиентът се разбушува като теб - дават цялата сума.
Като се замисля има логика да е така, доста хора от спечелилите изобщо не са знаели за ивента и 3000 голд ще са им добре дошли и изобщо няма да се заинтерсуват дали не са спечелили повече. Да не говорим че 3000 голд в пари не е кой знае колко за повечето на EU. На RU ако стане такове нещо реакцията ще е далеч по-бурна, руснаците и те са гладни като нас
В разочерованието си реших да се върна на RU, ама старта е ужасен
Като почна тая битка някой с ХВМ каза че шанса да спечелим е под 20%.
Аз се възпротивих мислейки че няма как да е толкова зле ......
Saмо 5 нулеви имате, какво се оплакваш, а те също иматтакива, останалите са се опитали...виж да имаш 9 нулеви вече е прекалено....аз затова не си инсталирам всички модули на ХъВъМъ-то, че много депресиращо, само този който показва колко щета съм надрусал
Почнаха курвенските изпълнения, това само от рашките на тестовият го очаквах, но ме претрепа друг М4 сакън да не изтребя сам чуждият отбор
и то някакъв левак с 47% победи. пък с Шерман специално дори 42%. аман от дегенерати.
Почнаха курвенските изпълнения, това само от рашките на тестовият го очаквах, но ме претрепа друг М4 сакън да не изтребя сам чуждият отбор
и то някакъв левак с 47% победи. пък с Шерман специално дори 42%. аман от дегенерати.
Стрелям само със златни!М-4 го изтиках!Сега съм с Т49-там ми е по трудно но до час два ще го премина и него.
Comment