Raste написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
WoT майтапи
Collapse
X
-
1951 написа Виж мнениеАбсолютно ненужно е да се изпада в такива подигравки!
Вариант 2: Това е абсолютно истинско, ненагласено и искрено изявление. Същият този елен ще се разкарва наляво-надясно с танкчетата си, ще проваля игрите на отбора си, недай боже и някъде ще напише, че е българин. Ако този е на повече от 12, тук не става въпрос за нуубство - тук става въпрос или за тотален мързел да проучиш поне малко условията на това, което правиш, или за малоумщина, или и за двете. Това е жалкият вариант, не смешният. При всички случаи има право да си играе и да пише каквото си иска, а щом има и хора, които му отговарят - евалата, ние сме много милозлив народ.Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
ESL BG WoT Master League Admin
Comment
-
Имах подобен случай преди време.
Вече не си спомням ника, но имаше един играч, който се включваше на лично и доста учтиво питаше дали може да му се даде регистрацията, за да пробва десятката.
Оказа се, че не пита само мен, а и други играчи.
Първия път съвсем нормално му обясних, че няма да стане.След това ми беше писал отново, но ме е нямало и нямах възможност да му отговоря.
Третия път съобщението беше абсолютно същото, което ме усъмни и му отказах като му напомних, че не ме пита зa пръв път, при което той веднага излезе без да каже нищо...преди това продължаваше да ме убеждава.
След време явно забравил какво е станало пак се включи със същото заучено съобщение, при което му казах, че е докладван и той отново веднага излезе.
Това, което Расте е пуснал подозрително прилича на заученето съобщение, което аз получавах.
Явно си мислят, че подобно на други игри и тук играят лапета и ще е лесно да краднат регистрация, но уви не са познали!Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
1951 написа Виж мнениеАко си вързал акаунта си към телефона, ще го откраднат, но друг път."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
До колкото си псомням на един от нашия клан се беше случило нещо подобно. Няма да изпадам в подробности с имена, но акаунта беше хакнат или от човек от конкурентен клан или по лични причини и ако не бъркам му бяха разпродали топ танковете. От WG бяха възстановили положението, но след много разправии. Мисля че хакера се размина без наказание, въпреки следите водещи към него.
Comment
-
Неназован плаж. Стоя си под чадъра и чета художествена литература. Около мен, основно рускоговорящи. Точно до мен две хлапета на 8 - 10 години си ровят в пясъка.
По едно време се заслушвам в разговора на русначетата, защото почват да говорят за познати неща.... Премиумни акаунти, ИС-7, Малиновка, Сергей....
В един момент едното каза, че баща му бил голяма клечка и затова щял да му уреди да получи Type 59. Другото изрева веднага, че иска и за него, но първото го отряза, като му каза, че е гей (голубой) и не заслужавал. След това изказване, спорът премина в бой на плажа, който бе прекъснат от една здрава рускиня, която раздаде шамари и заплаши хлапето с Type, че ако не се държи добре ще каже на баща му да му спре премиумния акаунт....
Та, така...Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Играю на Яге100. В стволе фугас. На меня вылетает вражеский батчат. Стреляю, пробиваю, вылетает максимально возможный урон - 1750. Бату рвет обе гусеницы, он останавливается, но не стреляет. Отползаю от него, жду перезарядки. У него чинятся гусли, но он стоит. Перезаряжаюсь, стреляю, готов. Пишу ему:
- А че ты не уехал и не стрелял? Я тебе весь экипаж контузил?
Он:
- Нет, ты мне игрока шокировал.
Това ме разсмя много...
Източник: wargag.ru
Comment
-
Попаднах на нещо интересно. Алексей Матов е издал цял албум с песни на тема World of tanks. Ума го в Youtube, а от този сайт могат да се свалят
Comment
Comment