Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
firefighter написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]22773[/ATTACH]
Много съм зле с английския...това прозорче ми излиза периодично...бихте ли помогнали?Питам защото пише "внимание"...сигурно е важно...благодаря!!!
Comment
-
firefighter написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]22773[/ATTACH]
Много съм зле с английския...това прозорче ми излиза периодично...бихте ли помогнали?Питам защото пише "внимание"...сигурно е важно...благодаря!!!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеМалко след като получих това съобщение получих и един ден премиум акаунт!!!
Edit: Nope!...
Comment
-
Здравейте колеги.
Едно съветче може ли!? Досега главно играех с дистрояри, но от известно време се мъча с едни тежки машини. Дойде време да им сложа и някой модул, че без тях не става. Пък и сега има едни намаления викам да се възползвам.
Та въпроса ми е на тежък танк най-допходящите модули кой са. Имам Т29-ка и ми предстой да взимам Т32-ка. Мислех си за комбинация от подобрена вентилация, тежка провило. общишка и дотиквач. Обаче се чудя дали да не сменя едно от двете с бинокъл или оптика.
От руската линия имам ИС3-ка и ИС8-мица. На 3-ката съм сложил. На 3-ката съм сложил - оптика, дотиквач и вентилация, на 8-мицата оптиката я смениш с бинокъл и се чудя дали не съм сбъкал.
Какво мислите по въпроса?[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
Германия: D.W.2, VK 30.01 H, VK 16.02 Leopard
Великобритания: Alektro, Churchill I
САЩ: М7, T18, M10 Wolverine, T1 Heavy, Т29, Т32, М103, M18 Hallcat, T28 Prototipe, T30, T110E4
Русия: KB-1, KB-1C, KB-2, ИС-3, ИС-8, С-51, ИС-7
Comment
-
Riosor написа Виж мнениеЗдравейте колеги.
Едно съветче може ли!? Досега главно играех с дистрояри, но от известно време се мъча с едни тежки машини. Дойде време да им сложа и някой модул, че без тях не става. Пък и сега има едни намаления викам да се възползвам.
Та въпроса ми е на тежък танк най-допходящите модули кой са. Имам Т29-ка и ми предстой да взимам Т32-ка. Мислех си за комбинация от подобрена вентилация, тежка провило. общишка и дотиквач. Обаче се чудя дали да не сменя едно от двете с бинокъл или оптика.
От руската линия имам ИС3-ка и ИС8-мица. На 3-ката съм сложил. На 3-ката съм сложил - оптика, дотиквач и вентилация, на 8-мицата оптиката я смениш с бинокъл и се чудя дали не съм сбъкал.
Какво мислите по въпроса?
ИС-3 - Стабилизатор/Дотиквач/Подобрен прицел или Вентилация
ИС-8 - Стабилизатор/Дотиквач/Оптика или Вентилация
Едва ли ще получиш по-компетентно мнение, възползвай се докато са на промоция.
Comment
-
Благодаря много и на двамата. Викторе както казваш в последния момент си накупих, че взех и на КБ2-ката чак (дето мислех да не правя). И да пускат нови мисий за пари, че пак останах без пари баси.
Титан мерси за сайта, ще си го закача че много ми допадна.[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
Германия: D.W.2, VK 30.01 H, VK 16.02 Leopard
Великобритания: Alektro, Churchill I
САЩ: М7, T18, M10 Wolverine, T1 Heavy, Т29, Т32, М103, M18 Hallcat, T28 Prototipe, T30, T110E4
Русия: KB-1, KB-1C, KB-2, ИС-3, ИС-8, С-51, ИС-7
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеT29/T32 - Стабилизатор/Дотиквач/Оптика
ИС-3 - Стабилизатор/Дотиквач/Подобрен прицел или Вентилация
ИС-8 - Стабилизатор/Дотиквач/Оптика или Вентилация
Едва ли ще получиш по-компетентно мнение, възползвай се докато са на промоция.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Омазах си видеозаписите от битките!Не мога да върна WoT файла за тяхното възпроизвеждане.Някой знае ли как да го направя без да омажа и играта?
ОПРАВЕНО Зарежда се WOTLauncher от директорията на играта.Объркването ми беше,че при мен нямаше exe след launcher-а.На малкия инсталaцията се води файла exe.Last edited by Bloksir; 26-02-2014, 15:40.
Comment
Comment