Не може. Като цъкнеш на купола ти излизат съвместимите оръдия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
emkirov написа Виж мнениеВчера и аз си купих СТ 1 . Може ли да сменя купола без да отварям веригите ?
Comment
-
emkirov написа Виж мнениеЗа оръдието е ясно . Надявах се поне първо да сложа купола но явно ще мина първо през веригите . Не знам защо са направили тази игра така , че когато си стоков те пуска с възможно най трудните противници ,а към края на танка е по лесно ? Сигурно да ти е гадно !
Comment
-
emkirov написа Виж мнениеЗа оръдието е ясно . Надявах се поне първо да сложа купола но явно ще мина първо през веригите . Не знам защо са направили тази игра така , че когато си стоков те пуска с възможно най трудните противници ,а към края на танка е по лесно ? Сигурно да ти е гадно !
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеЗа стоковите 9-ки са дали опцията - "свободен опит". С малките трупаш, а като вземеш 9-ка, разходваш. Винаги си пазя към 500к свободен за тази цел. Прави играта весела.
Comment
-
don4o написа Виж мнение500К свободен опит!!??Ако не се лъжа той се получава от 10 000 000 натрупан опит!!!!Браво на теб!!!
ckok_nogckok написа Виж мнениеАз също избягвам да играя със стоков танк. Първо трупаш свободен опит, купуваш модулите и едва тогава влизаш в битка. Какъв е смисъла да се впуснеш в боя с тромав ИС 8, 1700 точки живот, малко оръдие и недообучен екипаж?
Comment
-
Много погрешно харчих свободния опит първите 7-8 к битки, използвах го за откриване на танкове , а не основно на модулите, което май е правилното.
Сега изкарах 5-6 битки със стокова Е75, само оръдието от КТ беше налично... мъка. Само 40к свободен , за кое по-напред...
Добре, че ИС6 ми изкара набързо още 600к да купя допълнителни тракове, та открих и купих втория купол и накачулих оборудването, ще видя довечера как ще е.
Е75 с топоръдието ли се играе, гледам по-неточно и доста по-бавно от оръдието на КТ? Пък и 63 к опит докато събера...
Comment
-
veso_t написа Виж мнениеМного погрешно харчих свободния опит първите 7-8 к битки, използвах го за откриване на танкове , а не основно на модулите, което май е правилното.
Сега изкарах 5-6 битки със стокова Е75, само оръдието от КТ беше налично... мъка. Само 40к свободен , за кое по-напред...
Добре, че ИС6 ми изкара набързо още 600к да купя допълнителни тракове, та открих и купих втория купол и накачулих оборудването, ще видя довечера как ще е.
Е75 с топоръдието ли се играе, гледам по-неточно и доста по-бавно от оръдието на КТ? Пък и 63 к опит докато събера..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеТоп оръдието си е задължително
От това се и опасявах, след като я купих започнах да обръщам повече внимание и забелязах как на ИС6 редовно ми вземат по 450+... когато не баунсне разбира се
Comment
Comment