Не може. Като цъкнеш на купола ти излизат съвместимите оръдия.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
-
За оръдието е ясно . Надявах се поне първо да сложа купола но явно ще мина първо през веригите . Не знам защо са направили тази игра така , че когато си стоков те пуска с възможно най трудните противници ,а към края на танка е по лесно ? Сигурно да ти е гадно !Comment
-
Става по лесно когато развиеш добре екипажа на по две три умения!Това обикновенно става след като поиграеш малко!Comment
-
За стоковите 9-ки са дали опцията - "свободен опит". С малките трупаш, а като вземеш 9-ка, разходваш. Винаги си пазя към 500к свободен за тази цел. Прави играта весела.Comment
-
Comment
-
Аз също избягвам да играя със стоков танк. Първо трупаш свободен опит, купуваш модулите и едва тогава влизаш в битка. Какъв е смисъла да се впуснеш в боя с тромав ИС 8, 1700 точки живот, малко оръдие и недообучен екипаж?Comment
-
Благодаря, всъщност в момента имам ок 400к, защото отворих японската 6-тица и я направих топова, направо със свободен. Бързах за куеста на ИС-6 и не ми се чакаше. Все още не съм си го възстановил до нормални за мен нива, но работя по въпроса
Абсолютно съгласен, когато става въпрос за 9-ки. На ниско ниво спокойно се играе и стоков. Там модулите изискват малко опит и бързо се надграждат. Въпрос на 3-4, до десетина игри е, да им се отвори нужния модул. Някои 8-мици също показват огромни разлики като стокови и топови, но повечето стават за игра. Докато при деветките са нужни стотина игри да се оборудват, ако няма резерв от опит. Това е адски много време за изтърпяване.Comment
-
Много погрешно харчих свободния опит първите 7-8 к битки, използвах го за откриване на танкове , а не основно на модулите, което май е правилното.
Сега изкарах 5-6 битки със стокова Е75, само оръдието от КТ беше налично... мъка. Само 40к свободен , за кое по-напред...
Добре, че ИС6 ми изкара набързо още 600к да купя допълнителни тракове, та открих и купих втория купол и накачулих оборудването, ще видя довечера как ще е.
Е75 с топоръдието ли се играе, гледам по-неточно и доста по-бавно от оръдието на КТ? Пък и 63 к опит докато събера...Comment
-
Топ оръдието си е задължително, защото срещу тиър 10 с това на КТ обикновено нищо не правиш. Не е много по-неточно, пробивността е по-висока и щетата е доста стабилна. Въпреки, че на хартия пробивността е една от най-ниските спрямо всички останали тежки деветки, оръдието си е съвсем прилично.Много погрешно харчих свободния опит първите 7-8 к битки, използвах го за откриване на танкове , а не основно на модулите, което май е правилното.
Сега изкарах 5-6 битки със стокова Е75, само оръдието от КТ беше налично... мъка. Само 40к свободен , за кое по-напред...
Добре, че ИС6 ми изкара набързо още 600к да купя допълнителни тракове, та открих и купих втория купол и накачулих оборудването, ще видя довечера как ще е.
Е75 с топоръдието ли се играе, гледам по-неточно и доста по-бавно от оръдието на КТ? Пък и 63 к опит докато събера..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Средната щета 490 я дават
Грайндът е мъка, но пък после с големия купол и оръдието си цар. Маус и Е-100 носят същото оръдие, между другото."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
ОК, кое да продам - Черния принц или Т-43? Държа двете, за печелене на кинти и опит, но вече е време да избера кое от тях да разкарам. Принцът ме вбесява със скоростта си, Т-43 - с оръдието си. Все пак, май по-ме кефи играта с Т-43. Въпреки това - питам - някакъв съвет?Comment
Comment