Някой да познава играч Canoff(BG__AD)
Кратки въпроси
Collapse
X
-
-
Comment
-
Аз започвам (даже вече почнах). Ако успея да изкарам злато за Е25 от акцията "Средни танкове" съвсем ще отсвиря акаунта на ЕУ.Last edited by Alex2004BG; 01-10-2013, 18:22.Comment
-
Имам нужда от помощ.
Не мога да вляза в играта - не ми приема паролата и не получавам смс като се опитам да я сменя. На мейла ми също не пристига нищо.
Как да се свържа с тях, като за да напиша тикет ми иска да се логна?Comment
-
Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Преписката със съпорта им започна -лошото е че банката ми затвори и за единственото плащане което съм правил към WG инфо ще мога да получа чак в понеделник. Рабатата се закучи така да се каже
.
Comment
-
Картата е Пясъчна река.Бях на G-1 и тръгнах да атакувам в ляво зад хълмчето,Той се откри както бях в движение челно на 120-150 метра.Без да мисля стрелях и бях изненадан че пробих точно до наблюдателните процепи на купола.Отстъпих и когато той тръгна се откри и го целнах на сантиметър под люка.И после той и още някой ми видяха сметката-нямах подкрепа.Ако моите хора бяха тръгнали из зад хребета може би друго щеше да бъде!Comment
-
Здравейте,един тъп въпрос-има ли някаква практическа нужда да се плащат пари за камуфлажно боядисване или е само за кеф на притежателя на танка?Comment
-
Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Comment