Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Пратил съм ти покана

Comment

emkirov написа Виж мнение
      Пратил съм ти покана
      Пратил си ама аз играех и не съм гледал!

Comment

Ако играете с неща до тиър 5 и аз мога да се включа по-нагоре нямам в гаража сега.
        В играта съм falcon_96

Comment

Здравейте. В момента по National Geographic излъчват за гигантските танкове на Адолф Хитлер. Ако някой има желание да позяпа...
          " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
          Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
          Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

http://worldoftanks.ru/ru/news/1/museum-volunteers готина инициатива

Comment

Новите модове-http://wotmod.net/mods/1149-jove-mod-pack---dlya-world-of-tanks-083.html

Comment

Бах и работата,ще трябва и нова карта. Кадрите ми паднаха драстично,всичко на мах. и върви от 47 до 56 кадъра. Явно GTX 660 вече не стига.
                Клан [8282] .

Comment

alfbandi написа Виж мнение
                  Бах и работата,ще трябва и нова карта. Кадрите ми паднаха драстично,всичко на мах. и върви от 47 до 56 кадъра. Явно GTX 660 вече не стига.
                  Мани, аз съм в паника. Имам GTS 450. Преди ъпдейта кадрите бяха 60-70. Сега паднаха на 30-40!!! Търся драйвъри да видим няма ли да се подобри ситуацията. Освен това имам едно дразнещо трепкане на сенките на дърветата и някои участъци от терена.
                  http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Хайде стига бе хора, какво ме паникьосвате. Аз съм с Gf 9800GT и като го чета това си мислех че ще я карам с 20 fpc а си върви със 50-60 падащи до 30 за секунда при преминаване на снайперски режим. Играя на средни настройки, без много излишни екстри, но не и на минумум. А процесора ми е скромния пентиум G3220. Ще пробвам на другия компютър утре, там съм с ксеон Е3 1220 и видеокарта радеон HD7750. Би трябвало 60-те кадъра да ги държа на настройки в горната третина.

Comment

Сложих последния драйвър. До сега бях с един мнооого древен - този, който беше на диска при покупката на картата. Трепкането в кадрите се оправи. Намалих и даже съвсем изключих някои графични глезотии, НО ФПС останаха 30-40 Имам сложен моуд пака на Джов и XVM. Може пък да е от тях...
                      http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

При мен образа стана един мазен и размит
                        Няма проблем с опресняването, но ми е гадно да играя
                        Интересно - кризис си вървеше спокойно, а този нов енджин не иска
                        Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

ValBo написа Виж мнение
                          При мен образа стана един мазен и размит
                          Няма проблем с опресняването, но ми е гадно да играя
                          Интересно - кризис си вървеше спокойно, а този нов енджин не иска
                          Влизаш в Меню-Настройки-Графика и вдигаш Резолюция на 3Д рендера.Предполагам че е от там.

Comment

Не помогна!
                            Същата мазня е!
                            Чудя се - нова карта или направо да сменям щайгата?
                            Или да играя WT - там нямам проблеми с графиката
                            Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

Има една опция за спец ефектите, в дясно малко под средата , виж какво си избрал от там, един от вариантите беше "размит"...ако не го намериш като се прибера ще ти направя шот.

Comment

Angelmr написа Виж мнение
                                Хайде стига бе хора, какво ме паникьосвате. Аз съм с Gf 9800GT и като го чета това си мислех че ще я карам с 20 fpc а си върви със 50-60 падащи до 30 за секунда при преминаване на снайперски режим. Играя на средни настройки, без много излишни екстри, но не и на минумум. А процесора ми е скромния пентиум G3220. Ще пробвам на другия компютър утре, там съм с ксеон Е3 1220 и видеокарта радеон HD7750. Би трябвало 60-те кадъра да ги държа на настройки в горната третина.
                                Да бе но на I5-2500 и на GTX660ОС нещо не ми се играе на средни и ниски, па и без благинките. Ще си требе GTX770 ясно.
                                Клан [8282] .

Comment

Working...
                                X