Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ако имаш предвид уникума със 100%, или е грешка на xvm а или е нов акаунт на стар играч.

Comment

За релакс : http://www.youtube.com/watch?v=CyLpClhOyR4

Comment

Някакви предположения за следващата голяма мисия?Вярвам че ще има такава но каква ще е мога само да гадая!Вие как мислите?

Comment

Когато четях по рано че някой правел по 50-60 и нагоре хиляди на игра винаги съм се съмнявал!Замислял съм се че може би и аз не ставам(което не е далеч от истината)но чак пък толкова да не мога да играя!Чак сега като взех първия си премиум танк ИС-6 разбрах за какво иде реч!За няма и два часа с лекота направих милион и половина!Даже успях да купя китаеца Т7!И за него няколко думи-Ще го бъде танка!!Пъргав,добра скорост и точно оръдие.Не съм купил само автомата иначе-двигател и трансмисия са на МАХ.Сега трупам пари с ИС-6 защото имам да купувам А-44 и доста Т9 по нататък!

Comment

Е какво не вярваш:

World of Tanks replay on wotreplays.com. StrEagle

137,000 кредита от които 121,000 чиста печалба

или без премиум

91,000 кредита от които 76,000 чиста печалба
            War, war never changes..

Comment

Този танк (ИС-6) е върха на сладоледа!Днес успях да купя два танка А-44 и китайската седмица!Утре ще купя и френския АМХ 50 100.

Comment

Днес случих с Ис-8 в отбора ми да има взвод АМХ 12т и някаква двойка. Малко се издразних трепнах двойката (случаен изстрел па тя как ли умря ?) и набих един снаряд на АМХ-а (профилактично), продължих си играта и след малко АМХ-а почна да ми досажда и да ме плюе в чата след което му набих още един фатален за него. Тоя почна да врещи че съм тиим килър и мойте малоумници ме утрепаха - както и да е през една игра пак се падам със същия взвод - 2 ката с Тигър П този път пак "случайно" набих един снаряд което доведе до автоматичен бан за един ден.
                Въпроса ми е дали ако това се повтори и вдругиден ще има ли по-сериозни наказания ?

Comment

След това е три дни май, но след известно време "брояча се рестартира".

Comment

А аз като ги напсувах два пъти на руски заради тия вафли ?

Comment

emkirov написа Виж мнение
                      Това може да ти донесе чат бан за неопределен период. От 5 секунден до 3 месечен. Но трябва доста солено да си ги хранил за да има рестрикция.

Comment

Сигурно съм и любимец ! За сега всичко е наред !

Comment

emkirov написа Виж мнение
                          ако играеш на ЕУ- едва ли някой те е разбрал. Аз когато съм с арти си ги псувам най-вулгарно на български/английски/немски през цялата игра и не съм имал бан.
                          Не знам как е на руския, но предполагам там няма никого да впечатлиш с 2 псувни...
                          С полските псувни обаче съм зле.
                          Дали да не седна да го науча тоя гжгжегошски език, че да храня сиемите качествено

Comment

veso_t написа Виж мнение
                            С полските псувни обаче съм зле.
                            Дали да не седна да го науча тоя гжгжегошски език, че да храня сиемите качествено
                            Edit:

Автоцензура.
                            Обърквам се вече, много форуми станаха, тука няма да пиша такива неща...
                            Last edited by feersum; 10-01-2014, 17:32. Причина: автоцензура
                            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

На ЕУ играя но играта нали е белоруска или руска ? Между другото в момента съм в отпуск и играя следобед игрите приключват за около 4 или 5 минути това сигурно са деца ! Играя повече арти но предпочитам вече след 20 часа да играя с тях 8 9 10 ниво . Няма смисъл преди това .

Comment

Играта е беларуска, ама играчите не са. Затова има различни сървъри. С две думи, никой не те е разбрал.

Най-добре се играе преди 20:00, защото сървърът не е претоварен и няма лаг.
                                Last edited by ViktorKitov; 11-01-2014, 22:31.

Comment

Working...
                                X