Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кухулин написа Виж мнение
    Мен нещо ми втръсна, пък и нямам много време, ама гледам поне веднъж дневно да се вясвам за обичайните процедури. Впечатленията ми от форекса плътно се покриват с реалния свят - ако искаш добра печалба, трябва да си на линия поне 5-6 часа на ден. Иначе я направиш неска 5% отгоре, я не направиш, при това със значителен риск.

Ника ми в играта е Кире Либерало ( http://www.erepublik.com/en/referrer/Kire+Liberalo ). Ако някой реши да се регне през този линк, може да разчита на помощ и съвети до към 10-то ниво. После се оправяйте кой как може
    Евала! Ще ни банат за клонинги. Аз там съм Liberalo и съм на твойто дередже. 13 лвл, същия хр, скилс и здраве. И отдавна забелезах, че няма смисъл от висене, освен да се храня и бачкам. Пуснах и две статии, които нямат никакъв смисъл, щото и без тва са силно извън течението. А от утре се местя в Норвегия - който има кинти за билет да си взема. Днес правих далавера на борсата с крони и леи и съм на фрапиращата печалба от 0.77 крони, което е дори под 5%

А па който се регне през тоя линк може да разчита на 2.5 злато при достигане на 6 ниво http://www.erepublik.com/en/referrer/Liberalo

Да допълня, че който иска да се изявява чрез вестника - да заповяда.

Comment

Хахаха леле, Кире Либерало сигурно примира от умиление, като ни гледа горе от небето
      Иначе аз обиколих доста. Пет нива бях във Варна, баш по най-тежкото време. После се преместих в UK и усетих белия свят - някакъв от правителството веднага ми писа да съм се запишел в социалните програми, работодателя почна да ми се мазни, един печен конгресмен ми стана приятел... абе Европа Кандидатствах в Royal Navy, ама ме discharge-наха. Военните си падат малко ксенофоби, изглежда. После се замъкнах в Калининград на голямата заплата, поседях малко, ама ми дотегна скуката. Айде в Сърбия на кютека и така Сега си пиша на сръбски с газдата, пича все се оправдава, че няма пари, ама че щял да ми вдигне заплатата тия дни

Колкото до валутките, ако ти се занимава пробвай това - http://ereptools.net/currencies/local
      Лично аз най-бързо въртя аржентинското песо при спред около 5%. За един ден се е случвало да го превъртя 4 пъти. Корейския вон два пъти успях да го хвана на 20% и доста добре се облажих, обаче пък се е случвало да го продавам по два дена. Несигурна работа. Но определено ако ти се занимава, можеш да направиш добро злато.

Comment

Оня ден се върнах в България и осъзнах колко съм се прецакал. Ще се върна в Сръбско за известно време - заплатите са по-добри, има и къде да се пуцаш, та да вдигаш опит.

Това е моя линк за бебоци: http://www.erepublik.com/en/referrer/CaptMick
        Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

След месец ставаме на 5-то ниво сила. Някакви предложения? Аз бих се заел да направя някаква армейска структура, само тук де, както течат предложения във форума, очевидно е, че няма организация , можем да нахвърляме някакви идеи. За армията пиша, фирмите са в ход .

Comment

von Danitz написа Виж мнение
            Хахаха, какви армии, кво чудо, намерих нещо супер зарибено

това се оказват нашите армии, създадени и контролирани от някакъв абсолютен солдафон.
            Уникална структура, съвсем в нашите традиции. Виждате 22 фелдмаршала и 26 генерала и двама ! редници...

Състав на армията

Редници 2
            .
            Ефрейтори 1
            .
            Сержанти 3
            .
            Лейтенанти 2
            .
            Капитани 4
            .
            Полковници 12
            .
            Генерали 26
            .
            Фелдмаршали 22
            .
            ОБЩО 72

Не си разбрал структурата , аз кат рядавой, се сражавах за Русия и за Францата (по принцип), сега се опитваме да създаваме структури дето ще родят танкове

Comment

Леко, леко със солдафонските..... изцепки, зад мен са 100-ина ......солдати, ма не съм солдафон нали. Все още не ти знам ника в еРеп-а, а това, че с пищовчета като капрал си се борил, респект, ма нема смисъл.

Comment

Недейте така, ясно, елитарни сте, но БС не е светая светих. ИмА и други (слава богу, ако немаше щяхме да ги измислим де или да ги родим). Няма да поствам пак "убийственото мнение" на Адмирала дето можеше да ни погребе майтап!

Comment

Хмм, българските "танкове" си нямат понятие за БС. Това говори много! Лошо според мен де. Вие ще решите????!!!!?????

Comment

Я, пак съм изтървал някаква интрижка тука

Comment

По-скоро емоционални изхвърляния

Comment

Какво става с партията, кажете ако трябва някой друг лев(тъй де, злато).

Comment

Поляците учат български

Comment

paskal написа Виж мнение
                            Какво става с партията, кажете ако трябва някой друг лев(тъй де, злато).
                            Уфссс, първо се извинявам за изцепките, наистина бяха емоционални, не интригантски (опазил ме бог).
                            За сега партията се отлага, и без това има някакви борби "стари" - "млади" в които не взимаме участие. Наблягаме на икономиката (собствената си разбира се), но без "партия" наша или подкрепена (или превзета) от нас няма да мине май. Лошото е, че не съм "партиен строител", а и е раничко за нас (13/14-то ниво, а "танковете" очевидно не щат да се занимават иначе биха се заели до сега), а и партия се прави, когато наистина имаш какво да предложиш, а за това трябва мин. време, за да не станем поредните ляляджии. Така, че злато за сега не ни трябва, предпочитаме да станем самите ние и тези дето водим след нас по-силни. Организации имаме, ако някой желае да пише на Л.С. тук или в играта, ориантираме се към фирми и чакаме новата икономическа платформа дето трябва да излезе март.

Comment

В еБългария положението сега е горе-долу добро(щом всичките ни региони са си наши определено е добро:).Положението във Феникс обаче не е добрe-особено ако Англия падне.
                              Гарабеда иначе успя да постигне националните си цели-върнахме си всички територий и имаше голям бейби бум на който и англичаните ни завиждат(имаше един ден в който бяхме първата страна по нови играчи на ден).Според мен той въпреки критиките срещу него е добър президент.България така или иначе щеше да падне под румънско.
                              А ако бяхме излезли от Феникс все още щяхме да си стоим в робство.
                              Румънското предложение е чиста измама.
                              Нека духът ти живее и нека ти който,обичаш Тива,да прекараш милиони години ,обърнал лице към северния вятар,докато очите ти съзерцават щастието.
                              Надпис от чашата с пожелания от гробницата на Тутанкхамон.

Comment

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Comment

Working...
                                X