Ясно е, че координацията куца , това се опитваме да променим (т.е. ще се опитаме щот още не сме почнали). Вестника ще е готов някъде към вторник, партията по-късно (имаме злато към 50, наше не дарено, нямаме 13-то ниво).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
eRepublik The New World
Collapse
X
-
Кухулин написа Виж мнениеА честито
Comment
-
mitaca написа Виж мнениеА така . В Русия спряха битките, чудя се Русе ли е следващата цел? Има призив да се ходи в Сърбия. Или отразяване на контра?
Comment
-
Аз вчера се преместих в Сръбско. Купих лебец, пищови, билетчета... Трепах се снощи до последно и София взе, че падна в Сръбски ръце. Сега съм в странство, с потрошено здраве и без шансове за работа и пари. Скътал съм едно билетче и хляб за три дена, ама ми трябват малко подаръци да си вдигна здравето до 40.Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Пълна бъркотия е това гласуване. Аз пуснах глас за момчето (UFOsss или нещо такова), което следва някой си Sharlken, за да го измести от мястото му сред тримата с wildcard (по призив на статия, която го нарочва за чужденец с намерения за поразии ).
Забавно е, как във Видин поради липсата на кандидати и гласуващи един конгресмен ще затопли стола срещу нула гласа.
Comment
-
Има ли живи ! Тъй, като разбрах, че има потребители без регистрация тук (или с формална) приканвам тези дето желаят да продължават да си постнат реферал линковета, за да може да имаме печалба (не че се очаква някакъв бейби буум от БС). Моя е ясен и няма да го постна защото и с това злато дет имам не мога да се оправя (загубих 3 рубли на борсата ;(). За по-старите (да не се обиждат, но работим с 21-во ниво нищо, че аз съм само 13-то) работим по въпросите. За сега не лежи въпроса за смяна на правителството. А по скоро кой какъв желае да бъде: Танк, политик или бизнесмен. Може и всичкото, но нива трябват. Ако има желание за по-голяма организация пишете тук или в играта. Можем да направим роти БС, стига командири да имаме, може организация, абе може много неща .
Comment
-
Мен нещо ми втръсна, пък и нямам много време, ама гледам поне веднъж дневно да се вясвам за обичайните процедури. Впечатленията ми от форекса плътно се покриват с реалния свят - ако искаш добра печалба, трябва да си на линия поне 5-6 часа на ден. Иначе я направиш неска 5% отгоре, я не направиш, при това със значителен риск.
Ника ми в играта е Кире Либерало ( http://www.erepublik.com/en/referrer/Kire+Liberalo ). Ако някой реши да се регне през този линк, може да разчита на помощ и съвети до към 10-то ниво. После се оправяйте кой как може
Comment
Comment