Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Браво иначе само се мотат насам натам и пишат глупости
    Кога ще стане?

Comment

baian написа Виж мнение
      Браво иначе само се мотат насам натам и пишат глупости
      Кога ще стане?
      Ами не зная (не го правя аз, ако това питаш), но като стане ще разпратя паролата на Л.С. Но нещо се заговори за некоректна игра. Били баннати двама силни играчи от Феникс, а един от враговете бил опростен много бързо. Ще видим нататък .

Comment

Ако е истина ще спадне интереса много бързо
        Чух че самата игра била румънска та може да се очаква
        Каде ги четеш тия работи

Comment

baian написа Виж мнение
          Ако е истина ще спадне интереса много бързо
          Чух че самата игра била румънска та може да се очаква
          Каде ги четеш тия работи
          Това не го пише официално никъде, но нека не превръщаме темата в чат, в самата игра ще имаме канали и после форум. Пиши ми там.

Comment

Има не лош, почти чисто нов форум за играта - http://forum.ebulgaria.biz/index.php
            Даже президента се записа.
            Иначе съм ЗА да имаме таен форум за "Кръгът Бойна Слава".
            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Дайте да уточним как ще се зовем - ние от Бойна Слава? "Клуб Бойна Слава" /КБС/ или..?

Няколко съвета за нас новите: Здравето се възстановява ефективно и безплатно след участие в битка. Нужно е да има болница в града, петзвездната във Варна върши чудесна работа. В момента няма активни бойни действия, в които може да се включим, но Турско-Гръцкият конфликт ще бъде подновен до утре 21.01.2010.
              Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

регнах се преди седмица две сякаш... точно преди да окупират София и съм все още там уж работя уж се храня 4 ниво май станах здравето полека лека пада а нещо май четох че под 40 не можеш да се местиш... още малко съвсем ще се закотвя и ще си умра тихо и кротко
                така че приемам всякакви съвети но предпочитам на ЛС ако ви е по лесно какво да правя че да оцелея

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Доколкото знам се готви офанзива именно срещу София, но още нямат необходимото злато. Аз вече се прибрах във Видин за да не пропусна боя, готов съм с патлаци, станах и ефрейтор. Верес, единствения ти вариант е да изчакаш боя. Ако всичко мине добре, ще ходиш по болници, но в София специално в началото няма да има. Много явно от хората 4 -6 ниво, които дойдоха около новата година, останаха заклещени в София. но като гледам Германия е останала с нула граждани. Така че пак сме по-добре. Във Видин пък няма фирми, пари никакви не могат да се изкарат, ама пак от пуст еПатритизъм киснем сега там, добре че сме спестовни.

Изобщо наще много на ролплейнг го въртят. Хората така си ползват механиката на играта и дупките, че и икономика развиват, и повече играчи привличат във фирмите си. Бях в Австралия и в Австрия. шефовете ми следяха здравето, и съобразно с това ми плащаха, без значение приетата в началото сума. И всички бяаха доволни. Тука, бози и баници, ма кво да праиш - еБългария, знаеме се що за еСтока сме.

Comment

1951 написа Виж мнение
                    Иначе съм ЗА да имаме таен форум за "Кръгът Бойна Слава".
                    Значи този дето се прави няма да бъде само за БС. Там ще бъдат "активистите" от АоС и СоЛ от Дарк Галакси (от БС сме 2-ма). Ако искаме само на БС, някой друг трябва да го направи.

Comment

Ха сега видях на картата има КНДР??? Че тези нет имат ли? Или играе цялото Политбюро (разбира се с по няколко акаунта )?

Comment

А сигурно поляците ще "окупират" поредната държава, както направиха с латино - американските.

Comment

paskal написа Виж мнение
                          А сигурно поляците ще "окупират" поредната държава, както направиха с латино - американските.
                          Ти си баннат за мулти ли?

Comment

...

Няма смисъл в момента от партия иначе ако искате аз имам нужните ви средства но като върнем всички риал региони.

Comment

SRH написа Виж мнение
                              Общувам с разни националности там и устоновявам, че така ги е грабнала идеята за е-величие, че хората плащат реални пари за виртуално злато.
                              Реални пари и то нелоши. 200 евро за 3 месеца.

Comment

enexpi написа Виж мнение
                                Няма смисъл в момента от партия иначе ако искате аз имам нужните ви средства но като върнем всички риал региони.
                                Разчитам на това! Нямаш нужните ни средства (ние от много имаме нужда ). Аа партия тъй или иначе ще има, може би сега не, но скоро (т.е. когато трябва ). Пиши ми в играта ( бтв организацията не е стройна, но е в ход ), може и да грешим, но ще проверим).

Comment

Working...
                                X