аа, нищо не разбираш ти ако ще приказваш против архивните игри
който е гледал DragonBall Z знае за какво говоря), UFO2, Liero... това са архаични игри, които за мене остават в историята така да се каже
. Класики просто...
даже в момента си търся някаква игра като нея, в която така да си развивам геройчетата и после да се трепят с разни фентъзи изверги...някой да знае нещо като Диаблото...Балдурс Гейт не ми хареса. искам нещо простичко
аз намерих сега една Mystmare, мисля да я пробвам...обаче какъв е смисълът, откак сложих Windows XP не ми върви нито една игра :evil: :evil: :evil: вчера си инсталирах Робин Хууд и като поиграя 5 минути и ми се размазва образа. Диабло пък въобще не тръгна, на Дисаъпълс като ме подгони някой лилав демон и ме изхвърля от играта...въобще кофти картинка, само да си свърша с курсовите и си връщам 98-ицата....ебаси.

Бумът на компютърните игри беше грубо десетилетието между '91-'01. Особено след '95, след масовото навлизането на RTS-и 3D-пуцалки, компютърни игри излизаха на кило. Да, в този период имаше много иновативност, особено в началото и средата на 90-те. След това стана обичайното - печелившите концепции бяха означени, сектора се комерсиализира до крайност и всякаква иновативност изчезна. Вреди на печалбите
Тогава и аз спрях да играя компютърни игри; още повече че никога не съм обичал конзолите, а днес повечето игри са за тях. Новите били по-интересни? Как пък не. От години не ми е попадала игра, в която да видя нещо ново, нещо което не съм виждал още преди 10 години на някой VGA монитор 
Comment