Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добра игра на Blizzard?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

аа, нищо не разбираш ти ако ще приказваш против архивните игри
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Може W3 да е изпипана пр отношение на графиката и музиката, но това отдавна не значи, че е по-добра. Конкретно геймплей-а на W3 просто не ми се нрави... преди като се пробвах въобще не знаех как да я играя - с повече герои, или с повече войска ...

Сега за Архаичните игри... ако смяташ Diablo 1 и W2 за архаични, тогава със сигурност не си играл игри като Pizza Tycoon, Transport Tycoon Deluxe, Little Fighter 2 ( няма такава втора игра който е гледал DragonBall Z знае за какво говоря), UFO2, Liero... това са архаични игри, които за мене остават в историята така да се каже . Класики просто...

А да, сега се сетих - може би един от най-интересните Quest-ове -> Sam & Max. Само се препоръчва.
      20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
      "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

UFO........
        UFO!!!!!!!
        i to UFO 1 )))))))
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

О, да, това беше велика игра :tup: .

Comment

О, да УФО-то наистина беше страхотно...2 не ми тръгна, не можах да го видя...иначе Warcraft III ми беше много интересна, докато не я врътнах, някак не ми се играе просто на отделни карти. Старкрафт не го играх, заради графиката. просто не мога да играя вече такива неща, то това си е мъчение, ако ще играта да е страхотна...Warcraft II беше гот наистина
            А Диабло II, след като я оплюх на всички, след като обявих всички за пълни празноглавци...след това ми хареса :oops: ми трепе време много добре...влизаш за 1 час излизаш след това и не си вложил и капка мисъл, на това му викам аз почивка :tup:
            Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
            каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
            каквито са мислите ти,такива са делата ти,
            каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Изглежда аз съм първият , който гласува за Diablo II. А я да ви питам , има ли запалени куейкъри тука?
              "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
              Wette

Comment

Originally posted by "anti"

Изглежда аз съм първият , който гласува за Diablo II. А я да ви питам , има ли запалени куейкъри тука?
                ами, аз сега ще съм вторият даже в момента си търся някаква игра като нея, в която така да си развивам геройчетата и после да се трепят с разни фентъзи изверги...някой да знае нещо като Диаблото...Балдурс Гейт не ми хареса. искам нещо простичко

Comment

Ами май Dungeon Siege е нещо в същия стил, но триизмерно. Пробвай го. Впрочем - Олорин го е играл и ако се появи, може да даде повече информация.

Comment

Мдам, в подобен дух е Дънжан Сийдж, но нея съм я играл вече аз намерих сега една Mystmare, мисля да я пробвам...обаче какъв е смисълът, откак сложих Windows XP не ми върви нито една игра :evil: :evil: :evil: вчера си инсталирах Робин Хууд и като поиграя 5 минути и ми се размазва образа. Диабло пък въобще не тръгна, на Дисаъпълс като ме подгони някой лилав демон и ме изхвърля от играта...въобще кофти картинка, само да си свърша с курсовите и си връщам 98-ицата....ебаси.
                    абе Олорин да не би да живее е Хаджи Димитър, щото май го видях, но не съм много сигурен.

Comment

Тцъ, не живее там, но много щъка насам-натам и сигурно в такъв момент си го забелязал.
                      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                      Проект 22.06.1941 г.
                      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Махадева ......Съвет- Намери си Revenant. Ако ти е харесала "Диабло 2" , знай че това е копие на "Ревенант"- последното ниво на "Ревенант" е Аркейн Санктуари ( на вторият град на Диабло две онова космическото ) , но в играта се нарича "Демон Плайн" - ето от къде крадът Близърд . Ако ти кажа че и стамината се появява в Ролевите игри след Ревенант , мисля че имаш причина да я изиграеш !
                        Относно темата- Не Харесвам Близърд !!!
                        Единственото им Хубаво Заглавие е WarCraft 3 ( Frozen Throne е страхотна ) !
                        Няма да обеснявам мнението си , все пак е въпрос на личен вкус !
                        "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

Originally posted by "Маршал Симеонов"

Махадева ......Съвет- Намери си Revenant. Ако ти е харесала "Диабло 2" , знай че това е копие на "Ревенант"- последното ниво на "Ревенант" е Аркейн Санктуари ( на вторият град на Диабло две онова космическото ) , но в играта се нарича "Демон Плайн" - ето от къде крадът Близърд . Ако ти кажа че и стамината се появява в Ролевите игри след Ревенант , мисля че имаш причина да я изиграеш !
                          !
                          о, добре, те и други хора ми говореха за нея...ще я намеря и пробвам :tup:

Comment

...Igral sum Giavolo tolkoz `noo, che znam sichko za nego. Ta za nego moje da se kaje samo edno: "Zavladiavashta igra i nishto poveche, edna krugla nyla...".
                            Za Star Craft...ot vas sigurno nai-malko sum ia igral...ne mi haresva. Moiat glas e za War Craft... tia e edinstvenata igra(v mreja), koiato sum ia igra pochti tolkova kolkoto BattleField, RedAlert i Medal of Honor...a po-malko C&C Generals.
                            "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                            нека четат пред вратите
                            нашата памет остъклена
                            с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Мина се не мина време и дойде нова игра на "Снежна буря" - това е World of Warcraft. Че и expansion. Но не съм я играл. Така че не мога да кажа нищо за качеството и. Сега за Warcraft III - някой ако ще спори с мен, че е най-успешната игра на компанията до момента нека. Все пак и това говори нещо за качеството. Говорим не говорим, хората купуват, играят и играят, а старите игри ги забравят, не защото са стари, а защото новите са по-интересни.
                              Като казахме за възраст - мисля че човек като остарява остаряват и разбиранията му и това е самата истина. Разбира се, че на хора гонещи години ще им е по-мила играта от детството, а не последният свръхбюджетен масов продукт. Без значение нивото на изпълнението.
                              Що се отнася до оригиналност и атмосфера - нека разграничим времето когато имаше 2 игри на кръст и сега, когато на всяка пазарна ниша съответстват по няколко значими заглавия. Разбира се, че в днешно време няма да има чак толкова оригинални и неповторими игри.
                              Въпросът на темата е коя игра е по-добра, не коя на кого повече се харесва. А главният спор трябваше да бъде - Warcraft III или Starcraft към датата на излизането си беше по-съвършената игра.

Comment

Бре, каква тема. Сигурно е най-дълновечната
                                Говорим не говорим, хората купуват, играят и играят, а старите игри ги забравят, не защото са стари, а защото новите са по-интересни.
                                Това просто не е вярно. Новите игри са всичко друго, но не и по-интересни. Погледни бюджетите на рекламните кампании. Да не говорим че PC игрите загинаха именно от липса на нови идеи.

Що се отнася до оригиналност и атмосфера - нека разграничим времето когато имаше 2 игри на кръст и сега, когато на всяка пазарна ниша съответстват по няколко значими заглавия. Разбира се, че в днешно време няма да има чак толкова оригинални и неповторими игри.
                                Това време ще е някъде преди 1985 година, но не мисля чи имаш предвид това Бумът на компютърните игри беше грубо десетилетието между '91-'01. Особено след '95, след масовото навлизането на RTS-и 3D-пуцалки, компютърни игри излизаха на кило. Да, в този период имаше много иновативност, особено в началото и средата на 90-те. След това стана обичайното - печелившите концепции бяха означени, сектора се комерсиализира до крайност и всякаква иновативност изчезна. Вреди на печалбите Тогава и аз спрях да играя компютърни игри; още повече че никога не съм обичал конзолите, а днес повечето игри са за тях. Новите били по-интересни? Как пък не. От години не ми е попадала игра, в която да видя нещо ново, нещо което не съм виждал още преди 10 години на някой VGA монитор

ПП Гласувах за Старкрафт. А как така я няма опцията Blackthorne?
                                "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                                "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Working...
                                X