Поне на мен от време на време прозорецът на играта забива, особено ако го оставя без да го пипам примерно час...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Supremacy 1914 - Ангелите играят на комар
Collapse
X
-
Между другото и бутонът за търсене във форума нещо не го виждам. Предполагам, че след промяната има доста неща за донастройване. Сигурно следващата седмица ще видя как са нещата в изцяло нова игра, тъй като тази, в която участвам, приключва утре. Или поне така предполагам - последните дни точките ми се увеличаваха с по около 100 и сега до 1000 остават само 72. Ако няма промени и в това условие разбира сеМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеВярно, няма такава опция, както няма и възможност да се видят игрите в профила. Предплолагам, че това ще го направят в някой момент. Но затова пък статистиките са вече в пъти по-детайлни. А самата игра върви значително по-бързо и леко.
Comment
-
За първи път попадам на игра, в която на деветия ден на пазара има за продажба, на ниски цени, по над 50 000 желязо и дърво. И игра, в която ИИ направи такъв забележителен прогрес
В началото Франция нападна Германия и немецът явно се отказа след като загуби първата провинция - неговите войски явно са били съсредоточени срещу Русия. Това стана без аз да забележа, докато аз се уговарях със съседите на Франция как да спрем войната. В крайна сметка Англия, Австрия и аз (Италия) нападнахме французина и на него му останаха само няколко провинции в Германия, които трябваше да бъдат завзети от австриеца. Тук обаче австриеца реши освен френските, да вземе и немските провинции и започна капмания. След което и той зачезна някъде и немеца (вече ИИ), останал само с 5 провинции, започна успешна кампания срещу Австрия, даже взе 3 провинции.
Самата игра обаче има някакви трудности със зареждането в определени моменти от денонощието и може би това отказа част от играчите. Сега сме останали май вече само четирима активни ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Тази картинка преди време бях подготвял за разни форумни игри, днес попаднах на нея и я поствам в темата, защото ми се вижда доста подходяща за духа на игратаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
А, не само. На всички, включително и за мен. Просто играта така е устроенаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Даниц да не се оплаква, при гарантиран мир от моя страна той и Деймос решиха да ме нападат на връх Коледа... (да, аз обявих войната, но това беше защото Даниц невинно сто) Когато аз нямах нет и трябваше да вися с лаптопа на терасата на -10 за да хвана чужд уайърлес (тъп WPA стандарт за енкрипция, искам си WEP че той беше разбиваем) за да изкоординирам армиите ми.
Все пак определено се изкефих на войната, която освен че е и победоносна за мен, беше и много мащабна - имах 3 фронта срещу френците, Италиански фронт, Африкански фронт, Варшавски фронт, Кишиневски фронт, Турски фронт, активни действия по море, въобще страхотно. Жалко че с оглед успешните действия фронтовете понамаляват„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Малко трудно се плаша когато и аз имам такива играчки + бюджет и ресурси да залагам по 3 на ход
Иначе малко ти видях армиите днес и положението определено не е розово за теб. Сега интересният въпрос е къде ще отида първо - Константинопол или Перербург.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Comment
-
Според мен всичко вече свърши, днес сутринта Даниц остана със 125 полка срещу 500+ мои и превъзходство в артилерия като фронтът му на Балканите ще се разпадне до края на деня. Африка е изгубена кауза, просто няма сили там. Ти трябваше да ме удариш силно в началото, какви бяха тези игри с артилерията 48 часа докато Даниц се жертваше...„Аз, Драгомир, писах.
Comment
-
ТАСС е упълномощен да заяви, че храбрият австро-унгарски флот потопи турския линкор "Мустафа". Сега нашият флот хубавичко ще разпердушини балканското крайбрежие. Също така фронът на Балканите е успешно пробит и вече практически липсват прегради към Константинопол. Рига падна и Петербург също е само на 2 дни от това да бъде превзет. Въобще триумф на австро-унгарското оръжие над агресорите„Аз, Драгомир, писах.
Comment
Comment