Като огледах профилите на тримата нови, шведа изглежда най-войнствен - Деймос и Грей да му мислят най-вече, или - кой знае - немците?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Supremacy 1914 - Ангелите играят на комар
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
Не само. Ами като гледам, вече даже започват и действията, няма съмнение, че тази игра ще е активна поне в началото. Гледам някакви търговски ембарго-та се раздават ... в Източна Европа.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Ами товаправя , Деймос. Събирам армия и ще дебаркирам в Португалия ... за да не ме хване синдромът "Нормандия"
а нататъка, каквото сабя покажеДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написа Виж мнениене е задължително - Даниц като прави играта беше Германия. Мисля че разпределението става напълно на случаен принцип.
Comment
-
И аз това видях, с голямо учудване ... макар че според мен някой се меси понякога в поведението на ботовете. Или си правят тестове.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Не, това ние го знаем, вижали сме го. По-забавното е, че ботът (Гърция) обяви война на играч (Османската Империя) и мисля го нападна. Или май още не е? В игровият вестник това се вижда прекрасно.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеХитри-нехитри ... айде сега, нали уж нямаше да се впрягаме толкова в някаква си игра?
Прекалено нерентабилно е да губя добрите отношения с хора, които уважавам, заради една игра.
Късмет на оставащитеLast edited by княз Крылов; 08-12-2008, 16:30.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Крилов, недей така сега де, сигурен съм че има начин да се разберете като големи хора
Пък и така дебалансираш цялата източна част от картата, до тук всичко беше много интересно, недей да разваляш играта и на останалите, неведнъж си бил силно против отказващи се играчи от игрите които провеждаме на форума, тази не е по-различна
Ако все пак държиш да се оттеглиш, на останалите предлагам едноседмичен период в който разграбването да е забранено, за да може държавата да се поеме от AI-то.<<..........>>
Comment
Comment