Supremacy 1914 - Ангелите играят на комар

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Пилот
    Генерал-полковник
    • Feb 2005
    • 2876

Ами то и Воланд се отказа доколкото разбирам, а Дийп вече е на път за Мароко...

За разграбването - Австро-Унгария няма твърде големи претенции към Мароко, тъй че е съгласна.
    „Аз, Драгомир, писах.
    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

• княз Крылов
      Анти-Император
      • Mar 2003
      • 4733

Deimos написа
      Крилов, недей така сега де, сигурен съм че има начин да се разберете като големи хора
      Пък и така дебалансираш цялата източна част от картата, до тук всичко беше много интересно, недей да разваляш играта и на останалите, неведнъж си бил силно против отказващи се играчи от игрите които провеждаме на форума, тази не е по-различна

Ако все пак държиш да се оттеглиш, на останалите предлагам едноседмичен период в който разграбването да е забранено, за да може държавата да се поеме от AI-то.

Мда против съм отказването на играта. Но съдбата на тази игра не съм я решил аз.

Иначе и аз мислих че можем да се разберем като възрастни хора а не цупещите се госпожици, поне така мислих преди да бъда баннат в скайпа ...

както казах - мързелът и логикат "и без това губя - няма смисъл да продължавам да играя" за мен са порочни оправдания за развалянето на една игра. но още по-извратено е да си разваляш отношенията с хората в реалния живот заради една игра. И нищо не може да ме накара да продължа да участвам в тази, щом се стига до такива неща. Бях обвинен за лъжец, неблагодарник, братоубиец едва ли не .... и накрая баннат в скайпа. Е съжелявам ама това вече не е игра, това е нещо пренесено в реалния живот , в което не искам да участвам. Последната испанска провинция предполагам вече е паднала , остатъка от войската си ще пратя в морето да пливат. така че който иска да граби. Едва ли ще можете да изчакате докато компа поеме управление, щото аз наминавам да гледам какво става в белютина, а бутонче за абдикация така и не намерих.

Според мен е най-добре просто да се започне нова игра. Тази е опорочена. Две от трите най-големи държави в момента се разпродават на безценица, от което са облагодетелствани само 2-3 държави имащи достъп до западна европа.
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

• DeepBlue
        1-ви Лорд на Адмиралтейството
        • Nov 2007
        • 320

Ако ще оставяме AI-то да захваща държавите, ще спра да завладявам останалите провинции, обаче да не забравяме че така то ще се сдобие с най-голямата като територия държава.

Иначе и аз мисля че нещата силно се дебалансират така, ама като ми е паднало да лапам, ще полапам... Освен ако някой не реши да ме излапа.

Comment

• von Danitz
          маринист-баталист
          • Jul 2003
          • 5350

Айде, все неналапали се Не разбирам кво става, сериозно, но ако казвате нова игра, нова игра! Жалко, тамън по Коледата щеше да е мега интересно.

Comment

• Gendarme
            редовен
            • Oct 2007
            • 66

И аз съм "ЗА" нова игра, в тая не успях да се вредя, дано в следващата успея...

Comment

• княз Крылов
              Анти-Император
              • Mar 2003
              • 4733

\всъщност друг вариант - Жандарма да поеме Мороко - ще му дам данните за акаунта. Но тогава аз бих препоръчал до края на седмицата да го оставите да понавакса поне от към армия - защото аз съм обезвойскил напълно държавата.
              Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

• Gendarme
                редовен
                • Oct 2007
                • 66

княз Крылов написа
                \всъщност друг вариант - Жандарма да поеме Мороко - ще му дам данните за акаунта. Но тогава аз бих препоръчал до края на седмицата да го оставите да понавакса поне от към армия - защото аз съм обезвойскил напълно държавата.
                Aаа, не съм съгласен, ако ще се играе, да е отначало...

Comment

• княз Крылов
                  Анти-Император
                  • Mar 2003
                  • 4733

както решиш

请您死在地狱般的阵痛
                  きさまはしんでくださいませんか

Comment

• DeepBlue
                    • Nov 2007
                    • 320

Абе имате ли проблеми с купуването от борсата? Каквото и да поръчам ми купува някаква случайна стойност между 2 и 20.

П.С. Пардон, между 1 и 165 .

Comment

• Пилот
                      Генерал-полковник
                      • Feb 2005
                      • 2876

При мен това не го забелязвам, ама нещо това почасово отчитане на ресурси и разни слайдъри нерви много... Отделно нещо казармите като ги включвам/изключвам не виждам много ефект... Някъде ми се загуби и една артилерия която се строеше...
                      „Аз, Драгомир, писах.
                      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Comment

• DeepBlue
                        • Nov 2007
                        • 320

A, артилейрийка, в мойта фабрика ли гад!.

Тва почасовото са го направили поминутно буквално. Казармите вече ефекта им се отчита постоянно, и не можело да се ъбюзва с включване/изключване преди да стане деня, щото дена настъпва постоянно. Освен това вече не гълтали продукция и зърно. Както и армията гълтала нефт и зърно. Явно войните вече няма да с толкова динамични.

Comment

• Пилот
                          Генерал-полковник
                          • Feb 2005
                          • 2876

Трябва да видя някъде из правилника как точно са описани въздействията, още не мога да усетя играта...

А фабриката си е моя, вече почти второ ниво вкъщи. Ти не се ядосвай, цяла Испания и Мароко ти ги подариха
                          „Аз, Драгомир, писах.

Comment

• messire Woland
                            -
                            • Jan 2003
                            • 10623

Промените са много и не всички са описани май. Това със слайдерите добре, обаче там, където са трите ресурса - енергийните - е малко неприятно. Освен това поне вчера, играта избиваше, само от стратегическата карта. Има разлика и от какъв браузър се стартира.
                            По-скъпите и по-бавно строящите се армии може би ще засилят стратегическия, за сметка на тактическия модел.

Промените в ресурсите са доста, сега вече храните са с много по-висок приоритет. Макар че в старите игри, като моята 3282, която скоро приключва, това няма да се усети силно - на пазара има оферти за над 100 000 зърно и над 50 000 риба.
                            Променени са и финансите - сега се приходите са много по-големи, което ще засили шпионската дейност за съжаление - а там нещата не са много уравновесени.
                            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                            Проект 22.06.1941 г.
                            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

• Gendarme
                              редовен
                              • Oct 2007
                              • 66

messire Woland написа
                              Промените са много и не всички са описани май. Това със слайдерите добре, обаче там, където са трите ресурса - енергийните - е малко неприятно. Освен това поне вчера, играта избиваше, само от стратегическата карта. Има разлика и от какъв браузър се стартира.
                              По-скъпите и по-бавно строящите се армии може би ще засилят стратегическия, за сметка на тактическия модел.

Промените в ресурсите са доста, сега вече храните са с много по-висок приоритет. Макар че в старите игри, като моята 3282, която скоро приключва, това няма да се усети силно - на пазара има оферти за над 100 000 зърно и над 50 000 риба.
                              Променени са и финансите - сега се приходите са много по-големи, което ще засили шпионската дейност за съжаление - а там нещата не са много уравновесени.
                              А откъде може да се разглеждат игри като гост - не виждам такава опция в новия дизайн?

Comment

• messire Woland
                                -
                                • Jan 2003
                                • 10623

Вярно, няма такава опция, както няма и възможност да се видят игрите в профила. Предплолагам, че това ще го направят в някой момент. Но затова пък статистиките са вече в пъти по-детайлни. А самата игра върви значително по-бързо и леко.
                                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                                Проект 22.06.1941 г.
                                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Working...