Засега възнамерявам да участвам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ages of Strife United
Collapse
X
-
Игрицата почна! Миленски и Пламен ........ участват и са сформирали съюз. Хаха...... разбира се...... Велика България! Освен мен доколкото знам и Авитохол участва (от БС де). Как ще се процедира? Предлагам тактиката на ТНО събираме квото има читаво около нас и се обединяваме. Повечето никове са нови. Тези от другите сезони (никовете де) саааа горски духове. Разбира се винаги има вероятност едим Паказек да се прекръсти на Казапек , не че има некакво значение, той не беше даже добър играч, камо ли лидер.
Comment
-
Аз си я смених (бе всъщност съм в процес на смяна). Рунда наистина е доста различен, даже и това, че в момента в столицата ми (бившата де) имам два цървула (селяни де), а дълго време имах 17 (което се прие като голям бъг от Зворф (админа на играта). Пиша за друго. Трети сезон участвам, ма такава ситуация не е имало. Ситуацията е почти като на 22.06.41-ва, но без изненадата. От двете страни са разположени доста големи армии и патакламата се очаква всеки момент. Интересно е и кой първи ще я почне и по какъв начин. Силите са почти равни, но врага има повече резерви, а ние повече опит (щото двете наши крила воюваха доскоро един с/у друг). Ще видим!
Comment
-
Kushleff написа Виж мнениенякой играе ли в новия рунд (днес е 69-ти ден) или съм сам?
Comment
-
Kushleff написа Виж мнениеок.аз съм тук (51, 138) и понеже играя от 2 дни още нямам достатъчно комуникации.мога ли мда си сменя името на столицата?
Comment
Comment