Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ages of Strife United

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ages of Strife United

И така нека всеки член на съюзите да каже кой съюз да бъде в основата на сливането. Аргументите за и против можете да обсъждате в другата тема: http://forum.boinaslava.net/showthre...newpost&t=9275

И така съюзите кандидати за обединители:

United provinces of Barayar Empire - водач messire Woland - брой членове 3
    От нашите съюзи това е съюзът с най-много точки. намира се в Северната част от контролираните от нас територии.
    + високо ниво на развитие
    + най-голяма армия (май)
    - не е централен

The New Order - водач княз Крылов - брой членове 6
    Втори по точки, но с сравнително ниски точки на член от съюза. Намира се в западната част на контролираните от нас земи и навлиза в централните.
    + активна пазарна политика
    + намира се на закътано
    + най-голяма концентрация на наши играчи в един район
    + високо ниво комуникации
    - не е централен

West Marke - водач sir Grey - брой членове 4
    + централно положение

Вероятно изброяването на + и - е тенденциозно в някои моменти или просто неосведомено - така че можете да посочите и с какво друго разполагате и ще го добавя.

Та желателно е до края на седмицата да решим кой от тези съюзи да поеме ролята на обединител.
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

На мен ми е безразлично, но не знам какво ще кажат двамата, които са в моя съюз - те са чужденци и ... ще ги питам, като дойде момента. А той кога ще е всъщност?
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

мисля че е хубаво да стане в края на тази седмица или най-късно в началото на другата. В противен случай ще сме натрупали прекалено много точки и бързото издигане на един съюз до толкова много тички може да привлече нежелано внимание - аз дори си мислих да включваме в обединителя по 1-2 на ден а не наведнъж всички за да не е особенно подозрително ...
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Сигурен ли си за това - не е ли прекалено скоро? Аз бих предложил първо всеки да направи някаква отбрана на селищата си - стени, малко армия ... а и аз първо трябва да завърша военните действия с Мартин.

P.S. Идеята е да не са съвсем беззащитни селищата, ако някой реши ... все пак освен мен май никой още няма кавалерия, нали? А за артилерия да не говорим.
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

кавалерия мисля че е ефективна основно срещу артилерия - затова не съм я правил още - иначе до утре ще трябва да си повишавам капитана в майор. Иначе просто се притеснявам да не стане прекалено бързо издагането и то до големи точки и да ни скочат два три съюза от големите + играчи-сатилити и тогава никви укрепмелия няма да ни спасят като знам госта как изкупуваше суровини.

请您死在地狱般的阵痛
          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Кавалерията съм я развил, ама не съм правил още, нали няма наоколо артилерия.
            За обединението - давайте около Новия Ред, че княза се занимава поне с финансите сериозно. Моите хора - ще ви пиша и в играта да пробвате да се присъедините към НР
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Мисля че поне Митхат паша може вече и на този етап, както и Авитохол...

Структура на Новия ред (титли)
              Chancellor - върховния съвет, участват във взимането на решенията относно съюза - тази титла автоматично получават всички в съюза които са във форума.

Protectorate - всички извън форума дошли от другите съюзи - такива като Джамболини например.

Vassal - присъединени доброназорно при условия за васалитет - известновреме ще бъдат с по 30% данък към съюза, докато Канцлерите не решат да ги въздигнат до Протекторати с нормалните 10%

Minion - този който не е приел предложението за васалитет и трябваше да бъде отупан малко за да види разумността на васалитета - влизат в съюза с 50% данък, като в последствие ако слушкат могат да бъдат повишени във васали и от там в Протекторати.
              Last edited by княз Крылов; 11-04-2007, 14:40. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Leaving faction, 12 days left.
                Все пак Западната марка ще остане в сърцето ми

Comment

Кухулин написа
                  Все пак Западната марка ще остане в сърцето ми
                  Родината винаги ще си остане родина!
                  Макар че какви са тия Башманафи от Хасково в Прусия..... Ама хайде сега, подробности
                  XV mile the sea brode is
                  From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Башманаф значи "голям жител на Мала Азия" - буквално преведено Сигурно са ел туристо

请您死在地狱般的阵痛
                    きさまはしんでくださいませんか

Comment

Не са туристи, гастербайтери са :mhehe:

Comment

е аз това имах пред вид - ама викам да го кажа по-деликатно

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Важно съобщение!

Както сигурно сте забелязали изкупувам от свое име или от името на Съюза сделките на членовете не само на Новия Ред но и от другите съюзи на коалицията (освен тези на Воланди Джамболини).

Моля да пускате сделките си на парчета по стойност не повече от 1500 злато - по-голуми просто няма да изкупувам. Тези които са до 1500 ще изкупувам при налични свободни средства в хазната на Новият Ред или в личната ми хазна, която е доста обвързана с тази на новия ред и не е просто проява на благотворителност. Оперирам и с двете за да увеличавам наличното злато.

Та така - по-скъпи от 1500 сделки няма да се купуват освен в изключителни случаи при предварително съгласуване. Ще гледам да изкупувам сделките равномерно - тоест всеки да получи субсидии а не само на един човек пуснал 10 сделки за по 1000.

请您死在地狱般的阵痛
                          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Пари нема! докато не продам насъбралите се суровини - няма да субсидирам.

请您死在地狱般的阵痛
                            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Аз ще изчакам още малко за реакция от моите хора и след това ще разпусна фракцията. Просто ми се иска да мога да ги привлека и тях към нас ... а затова си трябва търпение. Или поне единия - Мохамед Заин, който е с 800 000 и нещо точки. Ще изчакам, пък да видим.
                              Проект 22.06.1941 г.

Comment

Working...
                              X