Засега възнамерявам да участвам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ages of Strife United
Collapse
X
-
Игрицата почна! Миленски и Пламен ........ участват и са сформирали съюз. Хаха...... разбира се...... Велика България! Освен мен доколкото знам и Авитохол участва (от БС де). Как ще се процедира? Предлагам тактиката на ТНО събираме квото има читаво около нас и се обединяваме. Повечето никове са нови. Тези от другите сезони (никовете де) саааа горски духове. Разбира се винаги има вероятност едим Паказек да се прекръсти на Казапек, не че има некакво значение, той не беше даже добър играч, камо ли лидер.
Comment
-
Аз си я смених (бе всъщност съм в процес на смяна). Рунда наистина е доста различен, даже и това, че в момента в столицата ми (бившата де) имам два цървула (селяни де), а дълго време имах 17 (което се прие като голям бъг от Зворф (админа на играта). Пиша за друго. Трети сезон участвам, ма такава ситуация не е имало. Ситуацията е почти като на 22.06.41-ва, но без изненадата. От двете страни са разположени доста големи армии и патакламата се очаква всеки момент. Интересно е и кой първи ще я почне и по какъв начин. Силите са почти равни, но врага има повече резерви, а ние повече опит (щото двете наши крила воюваха доскоро един с/у друг). Ще видим!
Comment
-
Kushleff написа Виж мнениенякой играе ли в новия рунд (днес е 69-ти ден) или съм сам?
Comment
-
Kushleff написа Виж мнениеок.аз съм тук (51, 138) и понеже играя от 2 дни още нямам достатъчно комуникации.мога ли мда си сменя името на столицата?). А и пиши ника ти, моят е същия.
Comment
Comment