Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ages of Strife United

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Засега възнамерявам да участвам.
    "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Imperial написа
      Я ме информирайте да се запиша преди да почне следващата игра.
      Почва на 13-ти януари.

Comment

Съжалявам, междувременно си намерих други много времеотнемащо игрално занимание и ще се въздържа.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Което е ....?
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
          きさまはしんでくださいませんか
          [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Което е ....?
            В тази тема се говори за империаловото увлечение (е, не само негово).

Comment

това май е прекалено Адвансед за мен
              Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
              [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
              きさまはしんでくださいませんか
              [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Игрицата почна! Миленски и Пламен ........ участват и са сформирали съюз. Хаха...... разбира се...... Велика България! Освен мен доколкото знам и Авитохол участва (от БС де). Как ще се процедира? Предлагам тактиката на ТНО събираме квото има читаво около нас и се обединяваме. Повечето никове са нови. Тези от другите сезони (никовете де) саааа горски духове. Разбира се винаги има вероятност едим Паказек да се прекръсти на Казапек , не че има некакво значение, той не беше даже добър играч, камо ли лидер.

Comment

Правилно ли предполагам, че уважаемият княз Крылов се е включил с ника Агроном, лидер на фракция Гондурас?

Comment

Вече може да се сменя столицата - за 36000 пари за 48 часа.
                    Този рунд е ДОСТА различен.

Comment

Аз си я смених (бе всъщност съм в процес на смяна). Рунда наистина е доста различен, даже и това, че в момента в столицата ми (бившата де) имам два цървула (селяни де), а дълго време имах 17 (което се прие като голям бъг от Зворф (админа на играта). Пиша за друго. Трети сезон участвам, ма такава ситуация не е имало. Ситуацията е почти като на 22.06.41-ва, но без изненадата. От двете страни са разположени доста големи армии и патакламата се очаква всеки момент. Интересно е и кой първи ще я почне и по какъв начин. Силите са почти равни, но врага има повече резерви, а ние повече опит (щото двете наши крила воюваха доскоро един с/у друг). Ще видим!

Comment

Е както на 22-ри запада нападна изтока, и както на 22-ри изтока не взима адекватни мерки. Е дано края не е кат тогаз! Всъщност сигурен съм в това .

Comment

някой играе ли в новия рунд (днес е 69-ти ден) или съм сам?
                          Last edited by Kushleff; 14-10-2008, 12:26.
                          Von Kuschleff

Comment

Kushleff написа Виж мнение
                            някой играе ли в новия рунд (днес е 69-ти ден) или съм сам?
                            Да. Обърни се към Велика България.

Comment

ок.аз съм тук (51, 138) и понеже играя от 2 дни още нямам достатъчно комуникации.мога ли мда си сменя името на столицата?
                              Von Kuschleff

Comment

Kushleff написа Виж мнение
                                ок.аз съм тук (51, 138) и понеже играя от 2 дни още нямам достатъчно комуникации.мога ли мда си сменя името на столицата?
                                Не, това става в началото при регистрацията, но можеш да си смениш столицата (ще ти се наложи, ако издържиш до края). Аз съм на Lutetia (47, 79), другите наши са dich69, netrootbg, KING-LION, kammp, Vitan, milen, Pachosan, The Lord of The Ring. Пиши ми в играта. Трябва да знаеш, че спазваме много строга игрова дисциплина, повечето участници са ветерани от Дарк Галакси (е не е толкоз строга като в Галаксито де ). А и пиши ника ти, моят е същия.

Comment

Working...
                                X