If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаме свободни места, а и момчетата имат сравнително добри точки като за толкова време игра, ако другите са съгласни и Митака иска да бъде посредник при преговорите може да им предложим да си разпуснат съюза и да ги вземем в нашия ... слушам съображенията на останалите?
Ако откажат, тогава, сори митак, но просто ще ги обявя за разграбление напълно официално а имам 2 доста големички армии в региона ще мина през тях като нагорещен нож през масло - в крайна сметка предполагам че ако са горди няма да се задоволят да им вземем само готените села и да ги оставим намира - като истински булгари ще се борят до край за своето, което мен не ме устройва
Така че или с нас, или против нас - и двете докрай.
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Аз гласувам за мир. Но ако се откажат от предложението явно ще трябва да им се сложи край. :vb_sad:
Дано да приемат, защото не ми се ходи на война в момента или в близко бъдеще..
"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
както казах няма да се наложи масова война - все пак трябва да укрепваме и други граници. в региона аз имам окол 500 000 които ще са напълно достатъчно за да се премахне напълно Велика България .... хе хе хе как звучи
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
както казах няма да се наложи масова война - все пак трябва да укрепваме и други граници. в региона аз имам окол 500 000 които ще са напълно достатъчно за да се премахне напълно Велика България .... хе хе хе как звучи
То звучи много добре даже. Ама как да оставя останалите да вземат всички хубави села.
Както се вика:"Щом е Партията" ще бъдат пожертвани 100-200 000 човека за бъдещето на Наше село. :1087:
"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
По принцип им предложих още в началото да посреднича, но те ми отказаха единствено с мотива, че влизайки в такъв съюз всички ще се страхуват от тях. Сега ще изчакам гласуването. Моя глас си го знаете.
Здравейте, Юлий Цезар е казал че "Опитът се кове в поражението, а славата в победите". Затова знаейки, че нямаме шансове предпочетохме да оставим нещата на самотек и като дойде време да се бием, решихме да се бием. Отклонихме предложенията за присъединяване на съюз от голямата тройка именно поради тази причина, макар че, други биха се хванали за тази закрила като удавник за сламка. Аз и Пачосан сме играли заедно в доста игри, но тази не я бяхме пробвали и тя си има своите особености. Знаем общо взето какво трябва да се прави, затова за кратко време доста дръпнахме с точките, но от друга страна воденето на битки и стратегиите са специфични и нещата трябваше да се пробват на практика. За краткото време, което "воювахме" допуснахме няколко сериозни грешки, без които пак щяхме да загубим. Не сме вчерашни и знаем какво значи брой играчи и времето което си имал за развитие. Като комплимент оценяваме факта, че все пак никой не се осмели да ни нападне сам, макар да имаше 3 пъти повече точки от целият ни съюз. Това щеше да е добра идея, защото се опитвахме да си извадим изводи, как се бият различните видове войски помежду си. Та относно гласуването, за което Митака ми каза, че провеждате. Имам една молба, оставете на мира третият от нас, той е някъкъв американец и няма да го има доста време, за около 20 дена, може да стане и ниактивен до тогава. А за мен и Пачосан, бой. Това ще ни остави по столици, но няма да ни откаже да играем при следващият рестарт. С уважение, Милен и Пачосан /Пламен
Това е от Велика България!
Даже не съм го чел. А това от мен.
Ами аз сигурно няма да участвам - но уважавам позицията на младежите. Аз няма да ги бия - няма да им взема и Враца 11 - естествено не мога да забраня на другите членове от съюза ...
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Твоето мнение го разбрахме! Ще има и следващ рунд ти ще участваш ли (мноооо негативи си събрал). Аз да и те също!
Ох, събрал съм негативи, разтреперих се. Митака, аз приемам играта именно като игра и не се вживявам толкова - съветвам и теб да постъпиш така. Ако някой се разтройва че си е загубил витруалните села и армии, негов проблем.
ПС1. Не че участвам често в такива мероприятия - за пръв път ми е.
ПС2. В ново разиграване по всяка вероятност няма да участвам.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Тамън щях да пиша по темата и видях че сте я обсъдили вече. Понеже нямат армии, за да нападнат моя, или да ми вземат село, изпращат малки армии на координатите където имам разузнавачи, за да ги ометат. Това ми хареса, имат дух и идеи момчетата
Колкото до мен, точно между техните села имам 4 армии. Една 450К, една 430К, една 180К и една 70К. Общо към 1.1 млн., 40% конница и пехота. Мога да докарам и още към 200-300К. Обаче, като видях това с разузнавателните армии и се отказах - хареса ми инициативността В момента си прибирам армиите на запад към централните си територии. Изчислих, че ми трябват 4 дни, за да омета всички села на Милен и да разруша всичко вътре, но ще се въздържа. Така че за сега няма да ги нападам, поне докато те не ме нападнат, или Шефа не ми нареди. Колкото до останалите, всеки има право да си вършее колкото иска. Нали всички искаме да се развиваме. Както каза Динайн - това е игра все пак
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment