Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Amazon написа
    Не, не е възможно, не се притеснявай. Ама като видях колко малко армия си изпратил, засилих в този район едни 500К, за да не те изненадат лошо тия от BUL. Аз след 12 часа, ще съм почти на лимита си от села, така че тази армия отива натам, за да "разчиства" на изток. Една по-голяма в момента вършее на юг, че там BUL имат повече села, а гледам са направили към 70К армия, за да ме контараатакуват/евентуално/.
    БТВ: Някой контактува ли с тия пичове от BUL? Не съм сигурен, че искам да ги очистим на 100%. Вярно, че им опоскахме някой от най-хубавите села, но все още имат накъде да се развиват. Ако продължим още една седмица в този дух, играта ще стане безмислена за тях.
    От друга страна пък, салама и Динайн имат нужда от села...
    Ахам. Мерси. Спокойно, вече ме нападнаха с цели 220 човека в село, което взех преди тях. Пък сега докато станат готови армиите и докато стигнат ще мине доста време. Те моите и без това са само пехота, така, че селото май ще е твое.
    Жалко смятах да го използвам за база за нападение срещу BUL на юг. :vb_sad:
    P.S. И на мене не ми се иска да ги бием баш до край. Ама след като не осъществяват никакъв контакт с нас... как да не се възползваме от събитията?
    "... Проговаря сам цар Иван Шишман:
    - Боже силни, боже създателю,
    помогни ни с сила и юнашество!
    Бой ще да ся бием на Софийско поле,
    кръв ще леем за Христово име,
    ще прославим християнска вяра."

Comment

selqndur написа
      Ахам. Мерси. Спокойно, вече ме нападнаха с цели 220 човека в село, което взех преди тях. Пък сега докато станат готови армиите и докато стигнат ще мине доста време. Те моите и без това са само пехота, така, че селото май ще е твое.
      Жалко смятах да го използвам за база за нападение срещу BUL на юг. :vb_sad:
      P.S. И на мене не ми се иска да ги бием баш до край. Ама след като не осъществяват никакъв контакт с нас... как да не се възползваме от събитията?
      Щом толкова си го харесал селцето, твое си е Ако случайно те разбият и аз го завзема, после ще го изхвърля, за да го вземеш. Я по-добре дай координатите на тези 220К, за да им изпратя посещение на добра воля.
      This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Пачосан и Милен предприемат коалиционни контраатаки, има и тактически отстъпления и други финтове. 20-30-40К се мяткат насам-натам - най-сетне живна тая игрица, супер

ПС. Да не сте посмели да спирате огъня, набелязал съм си още поне 2-3 села за пребоядисване :twisted:
        "No beast so fierce but knows some touch of pity."
        "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Така или инак трябва и опит да се трупа и армии да има. Аз май съм изостанал малко в тази сфера и чак сега стигнах 1,7 милиона войника при още над 800 хил. резервиста. Установих, че ресурсите за мобилизацията нещо се събират много бавно ...
          Останалите - как сте с армиите - моето изоставане много ли е голямо? Да си сверим часовниците ...
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Amazon написа
            Щом толкова си го харесал селцето, твое си е Ако случайно те разбият и аз го завзема, после ще го изхвърля, за да го вземеш. Я по-добре дай координатите на тези 220К, за да им изпратя посещение на добра воля.
            Ставаше въпрос за 213 души, които е трябвало да вземат едно село, ама аз го взех преди тях.
            Мерси за селото, ако изпитам затруднения и не го взема аз ще те повикам на помощ. :argh:

Comment

messire Woland написа
              Така или инак трябва и опит да се трупа и армии да има. Аз май съм изостанал малко в тази сфера и чак сега стигнах 1,7 милиона войника при още над 800 хил. резервиста. Установих, че ресурсите за мобилизацията нещо се събират много бавно ...
              Останалите - как сте с армиите - моето изоставане много ли е голямо? Да си сверим часовниците ...
              Това е въпрос на национална сигурност и държавна тайна, ако ти кажа, ще трябва да те застрелям! :mhehe:
              Иначе при мен са малко над 1 милион, но в някой от тях има 40% конница и артилерия. Имам много сериозен проблем с рекрутите и то при доста голямо население. Грешката ми е че в някой села късно пуснах наборните центрове.
              Другата ми грешка е че много забавих пускането на колониите. Онзи ден ghost ме светна, колко много губя и сега най-после ги пуснах да се правят.

Comment

Аз контактувам с тях.

Каква точно ви е целта? Да ги откажете (нема д стане) или да тренирате. Ако е последната само кажете!
                Last edited by mitaca; 11-06-2007, 23:31. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

На мен лично целта ми е да си върна изконните земи, да възстановя пан-славизма и националната чест и да установя хилядолете райх
                  "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                  "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Много интересно? Тези които аз бия (по-точно съм пребил). Са присъединени към ншия съюз . Що ли ? Или аз нещо не разбирам :1087: :1087: :1087: .

Comment

mitaca написа
                      Аз контактувам с тях.

Каква точно ви е целта? Да ги откажете (нема д стане) или да тренирате. Ако е последната само кажете!
                      Целта е завладяване на пространство за развитие. Княза може да забрани кампанията, но в случая няма мотиви да спира развитието на хората си. С това "(нема д стане)" не помагаш на познатите си, защото много лесно "може да стане", то общо взето е станало вече. Избора е между това да спрем, когато всички са се налапали с това което им трябва, или да оставим познатите ти само със столиците им. Разликата от 15-тина села на човек, от техният съюз и не е никак малка.

Edit: Динайн е обобщил отговора на въпроса ти по-добре от мен.

Comment

messire Woland написа
                        Ами зависи от състава на армията, аз в момента имам малко над милион и половина войници, ама пехотата е по-малко от половината от тях така че бройката не винаги е определяща... иначе имам 3 милиона резерви които мога да направя на пехота за една седмица ама не е тва идеята... Важното е да имате в поне 80% от градовете рекрутски центрове, другото си идва само с времето.
                        Иначе ако на някой му трябва помощ да казва, аз в момента имам три огромни армии дето нямат никаква работа и само гледат с кой да се сбият
                        Last edited by Deimos; 12-06-2007, 01:23.
                        <<..........>>

Comment

Явно според повечето хора тук сме оградени от собствени земи и се борим за национално обединение. Дано не се намесят великите сили. :1087:
                          Иначе след атаката проведена днес сутринта от страна на лицето chriscyco
                          с 213 душе срещу моите 27 000 у местното село беше проведена наказателна операция срещу най-близкото село на BUL и беше върнато към родината. С което възможностите за военни действия между Наше село и останалите представители на BUL се изчерпват и следователно прекратяват.

Comment

Кога горе-долу ще станат available квадрантите под тези, в които се води войната?
                            "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

pnp5q написа
                              Кога горе-долу ще станат available квадрантите под тези, в които се води войната?
                              Ами не е много ясно. Принципно 800 дни след като селото е въведено в базата. Ама никак не е ясно кога това село е "създадено". Тъпото PHP не позволява много гъвкавост от разработчика, по отношение на взуализирането на информацията и не се знае. Брой си го един месец/реален/ след като си го видял. Ако някога в Б.С. се измисли достатъчно интересна онлайн игра и ми се повери разработката, ще използвам други технологии и тези малки проблеми няма да ги има.
                              Което не значи, че по мое мнение създателят на Ages of Strife не се е справил отлично...като се има в предвид с какъв инструментариум е правена играта, повече от отлично.

Comment

Митака, дето ги биеш пак ще ги биеш след 4 часа
                                аднах и ги кикнах просто да не ми сидят като кандидати за алианса
                                Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                                [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                                きさまはしんでくださいませんか
                                [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Working...
                                X