Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Dinain написа
    И аз нападам
    Най-после ми се освободиха малко от армиите и съм ги пуснал да ви помагат. Ама едва ли ще имате нужда. Все пак ако ви се наложи свиркайте. Мога да отделя поне 500-600К от резерва а и имам в района разуанавателни армии, където да го изсипя.
    This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Аз нямам нужда от помощ засега. Засилих 300 000+ натам и си взех две хубави селца вече. Обаче ако има някой да пусне желязо на пазара, ще е добре. Имам предвид около 500 000 кила.
      "No beast so fierce but knows some touch of pity."
      "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Dinain написа
        Аз нямам нужда от помощ засега. Засилих 300 000+ натам и си взех две хубави селца вече. Обаче ако има някой да пусне желязо на пазара, ще е добре. Имам предвид около 500 000 кила.
        Готов си, пуснал съм ти точно 500К желязо, по днешния курс.

Comment

упс
          ей сега ще ги пусна обратно на по-ниска цена
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
          きさまはしんでくださいませんか
          [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Не може ли след като ги набием дадените личности да им предложим да се присъединят към нас и да им помогнем да се разширят на юг.
            Защото да ги бием до край е малко гадно. Пък и можем да ги използваме да прокарват нашите интереси в региона.
            "... Проговаря сам цар Иван Шишман:
            - Боже силни, боже създателю,
            помогни ни с сила и юнашество!
            Бой ще да ся бием на Софийско поле,
            кръв ще леем за Христово име,
            ще прославим християнска вяра."

Comment

княз Крылов написа
              упс
              ей сега ще ги пусна обратно на по-ниска цена
              Ами аз ги пускам точно на текущата цена за деня. Не мисля, че е нечесно, освен ако някой не го е закъсал сериозно и помоли за помощ.
              Но пък империята има други възможности.

Comment

БТР предприемат доста агресивни маневри в източната и средната част на картата. Създават форпостове и разузнават в дълбочина. Според мен се готвят за нападение.

Аз ще се подготвя за отбрана съответно. Все пак, според мен е разумно да нападнем първи. Дори и да нямаме шанс за победа на този етап, поне ще осуетим едно генерално настъпление от тяхна страна.

Ако ги оставим да си подготвят почвата, просто няма да можем да ги спрем.

Моля ръководните органи да медитират известно време върху проблема

Comment

БТР са във война с ВОВ, ако почнат война с нас ще затънат в блатото и в мащабна война. Всички трупаме армия - най-малкото вече не ни остана друго - но моето желание е да свършим играта без конфликт с двата големи съюза - засега сме неутрални в тяхната война. Ако вземем страна въпреки договорките - няма да е наша вината.
                  Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                  [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                  きさまはしんでくださいませんか
                  [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Е, все пак ако БТР решат да нападат, ще ги бием заедно. Нашият съюз също трупа армия за такава неприятна евентуалност. Тия от "Бирата ..." обаче явно ядат доста пердах и скоро сигурно ще питат за помощ
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Прав е шефа, за нас е лудост да нападаме другите големи съюзи. Нищо не бихме спечелили от това. От друга страна и за БТР е лудост да нападнат някой от нашите съюзи. Причината е проста и очевидна. Толкова сме много, като хора и села, че ще станат разногледи в буквалния смисъл на думата. Определено е неприятно, когато имаш 40 села, върху селата ти да ти се изсипят в рамките на 72 часа 20-40 броя 500-700К армии и то от 20 различни посоки. Пък и вече показахме, че доста добре се мобилизираме. Както и да е, надявам се да си спазят уговорките, че сега не ми се прекъсва тази малка мръсна локална война, която водим с Барона и Динайн.

Comment

Как се смятат war точките?

Comment

War score is the sum of the amount of rulers with lower battle score each turn.
                          Сега ако питаш как се смятат battle score, получаваш точките на убитите противници.

Comment

И аз имам запитване. Възможно ли е да се сбият армиите на двама различни играчи, които се намират в едно и също село?
                            "... Проговаря сам цар Иван Шишман:
                            - Боже силни, боже създателю,
                            помогни ни с сила и юнашество!
                            Бой ще да ся бием на Софийско поле,
                            кръв ще леем за Христово име,
                            ще прославим християнска вяра."

Comment

selqndur написа
                              И аз имам запитване. Възможно ли е да се сбият армиите на двама различни играчи, които се намират в едно и също село?
                              Не, не е възможно, не се притеснявай. Ама като видях колко малко армия си изпратил, засилих в този район едни 500К, за да не те изненадат лошо тия от BUL. Аз след 12 часа, ще съм почти на лимита си от села, така че тази армия отива натам, за да "разчиства" на изток. Една по-голяма в момента вършее на юг, че там BUL имат повече села, а гледам са направили към 70К армия, за да ме контараатакуват/евентуално/.
                              БТВ: Някой контактува ли с тия пичове от BUL? Не съм сигурен, че искам да ги очистим на 100%. Вярно, че им опоскахме някой от най-хубавите села, но все още имат накъде да се развиват. Ако продължим още една седмица в този дух, играта ще стане безмислена за тях.
                              От друга страна пък, салама и Динайн имат нужда от села...

Comment

selqndur написа
                                Eдинствената възможност да НЕ се сбият е двамата играчи да са от един съюз.
                                Edit: Amazon ме изпревари.
                                "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Working...
                                X