Абе в тая игра всички са приятели, братовчеди, авери и познати, то с никой не може да се воюва!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
хъмн
аз на милен му взех едно село и толкова - той дори не се обади, аз не продължъх нататъка - щото само това беше хубаво - просто най-нагло отидох и си го взех - никаква войнаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Засега се разширяваме на юг - нямаме друга посока - на север нито сме готови , нито е изгодно. засега сме първи ... но едва ли някой ще ни остави спокойно на първо място до края на играта ....
Май Милен се бие с Барона - сега е тръгнал да си възвръща Враца 21Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Няма политика - в крайна сметка, каква политика може да има спрямо тях нашите членове трябва да се разшиляват за да дигаме точки като съюз - южните ни членове не могат да се развиват надругаде освен на юг, ако там е Милен - ами съжелявам за него. Аз също имам нужда да се развивам, но гледам да не ги удрям много.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Ако сме във война да нападам от север и аз.
Ако не сме ще трябва евентуално да воювам сам и да претърпя поръжение. :argh:"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
Dinain написаИ аз нападам"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
Война няма - но няма да ви спирам.
Ако дойдат да ми ревът - ще им кажа: "това си е лична инициатива, съюзът няма нищо общо. Оправяйте се помежду си!"Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
Comment