а ние кога сме се били с него?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
никой нищо не мачка - имаше неразбирателство, но бе навреме оправено и без жертви. Сега ние си мачкаме тошко, Гаден си мачка там приятелчето на Тошко, който не ни интерисува, щото съм му обещал че няма да го закачаме след кота се е отписал от ТИГ - да се оправя.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Абе по-добре си го набий докато е време ако си решил, то от тоя експириънс след първата битка няма почти смисъл, просто формулата по която изчислява бонуса е много крива. Примерно имам един офицер със 100 хиляди опит, той има бонус съответно 5%/4% атака и защита. В същото време имам един с два милиона опит почти, неговия бонус е 6%/5% почти никаква разлика, нагоре става още по-бавно. Ама може да му пратиш едно писъмце първо да му кажеш да не си мисли някакви глупости, той така или иначе е малко вероятно да посмее да направи нещо, ние сме бая респектиращи
Аз по случай двайстия си милион точки си свалих данъка от High на Low, селяните вече са доволни и щастливи, доста ми се вдигна прихода на желязо и въглени, а парите така или иначе не мога да си ги изхарча вече, днеска съм купил ресурси за поне 80 хиляди и в момента имам още толкова... лошото в цялата работа е че имам още само 5 села до запълване на лимита и вече съм ги набелязал половината, след това се чудя какво ще правя, спират ми експанзионистичната натура по тоя начин...
Аз пак казвам че бързо трябва да решиме кой ще яде дървото та да пращаме малки армии нататък, които в последствие да напомпаме от резерва като стане мелето. Ако чакаме да се сбиеме с някой и след това една седмица да ни пътуват армиите, докато стигнеме и те ще са извадили двойно повече войска.<<..........>>
Comment
-
княз Крылов написаамииии , той принципно е от форума ....така че вие си приценете.
Забравих да благодаря за инфото! БЛАГОДАРЯ Deimos и pnp5q!
Ииии пак въпрос: защо не мога да мина под 200-я паралел?
Comment
-
защото тези зони са създадени 300 хода след нас. И с цел да се предпазят новите играчи от старите ненаситни кръволоци те са сложени под карантин за 800 дена. по-новите играчи ката Данаин, могат да се разкарват там - щото там за тях е родно село - а нас не ни пуска - щото сме големи батковци и не върви да се дръзним с малките дечицаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
Comment