Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

20000 желязо срещу 6000 пари на пазара - Деймос или Голума да го взимат - няма друга такава оферта- само за наши редовни клиенти

Бтв какви луди пари се дават за разширяване на града? само 500 работни места и 24 часа
    Last edited by княз Крылов; 26-04-2007, 19:23. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Еее супер си, следващата партида ще е за Голъм
      <<..........>>

Comment

Оказа се че Суворов все пак не се е предал, много лошо ми изненада една от умиротворителните армийки дето бях пратил да му вземе един от последните градове, изкла ми 4000 пехота, са му пратих негрите да видиме дали ще се справи и с тях
        Хубавото е че дори и при загуба дава опит и вече имам 6% бонус на атаката на тоя офицер
        Сега видях обаче че Mr R и Stex са resign-нали, Крилов ти да не ги изплаши нещо момчетата? Както и да е, сега поне ще ходя да им овършея безстопанствените градове като се справя с малкото затруднение от днес
        <<..........>>

Comment

не съм ги плашил - те искаха да ги приютим - аз казах "добре" и те повече не са се обадили
          виждам обаче Тошко е тръгнал към едно села но Неграмотен с 410 войника

чака го кофти изненадка ха ха ха

Селата ни дигат не 10 а 25% от жителите ха ха ха
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Deimos написа
            .....
            Хубавото е че дори и при загуба дава опит и вече имам 6% бонус на атаката на тоя офицер.
            .....
            В такъв случай възможно ли е да се получи злоупотреба (abuse) със системата? Съвсем в началото на играта, когато няма кой да те заплашва, си намираш някакво скапано село близо до твое. Пращаш му малка армия (например 50 пехота), която да го завладее. Вместо да го подкупиш, повеждаш битка. Естествено, губиш. Обаче офицерът ти остава жив и получава опит. Пращаш нова армия със същия офицер и така - ad nauseam. Може ли да стане това?

Comment

Битката срещу селяни не дава точки - само срещу вражеска армия

Деймос:

Suvorov - Army C - Neuengamme (148, 143) - 4,775 - [BOO] - 12 days
              Last edited by княз Крылов; 27-04-2007, 01:04. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ами той града има 20000 селянина, докато стигне ще са 30000 поне та ще се поозори. И да го вземе няма загуба, до утре ще си го върна а неговата армия ще измре от селяните и няма да може да прави повече мизерии. Не мога да му намеря другите градове обаче, трябва да има още два скрити някъде наоколо, но въпреки че направих 5-6 скаутски мисии в района още не съм го открил.
                <<..........>>

Comment

както казах в момента 25% от населението се дига срещу агресора ... така че явно ще бъде посрещнат от 10 000 селяни

请您死在地狱般的阵痛
                  きさまはしんでくださいませんか

Comment

Въпреки, че съм един патриций от плебейски произход (ма и Гай Марий е бил такъв) предлагам да си направим някаква стратегия. От типа no points for second place (това е от един филм). Та ква е идеята? Всеки в сектора да си набележи цели (ИЗПЪЛНИМИ) и под единното командване на ШЕФА да почнем да и гърмим. За югоизточния сектор, където съм аз, селския, който не е от Новия ред, но доколкото знам е наш и разбира се Deimos положението е следното: ния с със селския да прочистим обстановката и ако срещнем трудности (чувам, че суворов не се е предал.... съвсем) да имамеме логистичната (разбирай една мощна армия, от мразещия хора). След като това стане факт вече ние (въпреки мижавите ни формирования) ще станем от съпорта. Т.е. ще взимаме селища, които са ни по възможностите в покрепа на генерлната стратегия, а тя е (вж. по-нагоре това с латинските букви, което звучи по английски). Разбирам, че си гледам само в зоната, а тя не е толкоз взривоопасна. По въпроса с обединението с месира... Дали не е по-добре да се разделим по територилен признак, да зачистим зоните и в края князът или който и да е да направи един нов ред и да станем първи? Другия вриaнт е да се разделим по точков актив, като се предцени кои да влязат в най-новия ред, а другите да бият в тази посока (обожавам отборната игра) с цел същата нашта А - група да стане първа.

Comment

митака , ти още не си дорастнал за война На Суворов и празно село не можете да му вземете със салам-а. Ако толкова искаш достоен противник - ей ти го Тошко

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Я на кого съм влязъл под кожата!

Comment

На никого - просто сте в близък регион и наистина сте горе долу на едно ниво

Иначе кажи на приятелчето си че селого му до 24 часа ще бъде разорено.

Village: Zibinski
                          Population: 16,989
                          Owner: Methalgo de la Vega IV, [TIG]

ей това село

请您死在地狱般的阵痛
                          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Имайки предвид, че той е с 20-30% по-голям, мога да нарека това почти честно

Comment

Тошо, ми да си се развивал по-бързо бря - кой ти пречи?

Споко, така и така все още си недостъпен

на някого трябват ли му въглища на едро - 80 000

² качество - за всяка печка
                              Last edited by княз Крылов; 27-04-2007, 11:09. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

请您死在地狱般的阵痛
                              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Пусни ги и въглените, аз до вечерта сигурно ще ги купя, вчера минах 5000 приход, днес се очаква да стигне до 6k поне.
                                А ще е добре да оставиш и доктрината за национализма включена още час-два, че тогава се предполага да ми нападнат селото, нищо че в операциите не се вижда, аз нямам армии и inteligence centre-ове наблизо затова е така.
                                <<..........>>

Comment

Working...
                                X