княз Крылов написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
Доживяхме и това: "Military advisor: I have no advice for you now.
Military power does not only win wars, it can prevent wars or even force victories too. Never forget the importance of strong armies, even in peace time."
И другия съветник: "Commercial advisor: We should improve our iron income. It's always good to try and improve your gold, coal and iron incomes. Try to continually improve your income, a great income is the basis for succesful warfare."
Това явно защото влагам ресурсите почти до дупка в армия и строителство в градовете
И интересното е, че при все това имам резерви от 80 000 души. То това са плодовете на военната реформа, която започнах по случай военната тревога около Централната конфедерация на др. Мартин.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Commercial advisor: We should improve our iron income.
Military advisor: I have no advice for you now.
Diplomacy advisor: Our position seems stable at the moment.
Intelligence advisor: We should build an intelligence office in all our villages! - това е щото имам нови све села, вчера и той беше доволенДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написаеми тези н/а нищо не ми говорят Но три дена са нищо - споко как ти се казва ruler-а
Mozzila-та пак прави проблеми.
Capital: Nashe selo
Population: 10,232
Available workers: 5,331
Food: 3,779 (+875)
Iron extraction: 0
Coal extraction: 0
Space available: 45"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
княз Крылов написаутипути мъничето на бати"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
Comment
-
Значи пуснал съм си да ми се построй една малка ферма и не ми изписва за колко време ще я построй. Изчаках да мине един ход и премахнах фермата. Сложих мина за желязо и там не ми показва никакво време. Пуснах си мина за въглища и там нищо.
Та дали е възможно играта да са е бъгнала нещо или аз не съм разбрал нещо?"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
Comment
-
selqndur написаЗначи пуснал съм си да ми се построй една малка ферма и не ми изписва за колко време ще я построй. Изчаках да мине един ход и премахнах фермата. Сложих мина за желязо и там не ми показва никакво време. Пуснах си мина за въглища и там нищо.
Та дали е възможно играта да са е бъгнала нещо или аз не съм разбрал нещо?"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
pnp5q написаПочва да строи на "другия ден"."... Проговаря сам цар Иван Шишман:
Comment
Comment