Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Всъщност подлият тип не е тип а група типове наречена - Новият Ред - много са подли - особенно лидера им. Взеха я за да ти я пусна на по-далаверска цена

След половин час ще ти пусна 30000 желязо
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Deimos написа
      Според мен в игра в която единственото приложение на ресурсите е строеж на армия мирът е безперспективен
      Зависи каква цел гоним. Ако се борим за високи точки и място в "зала на славата", военните действия трябва да се обмислят много внимателно.

Comment

Според мен още не сме готови за големи военни подвизи - да кажем срещу Бирата - макар че би било интересно да ги подпукаме в гръб докато се бият с Бобито
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Е, да удряш втория и да правиш така първия по-силен ... ако ще се намесваме там е по-добре да е на страната на по-слабите
          Но така или инак няма смисъл отсега да се воюва с големите - имаме да наваксваме доста.
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ами Госта, под секрет ми каза че като разбие Бирата и мисли да се отказва от играта щото му е поомръзнала ... а той е половината точки на съюза на Боби Турбото

请您死在地狱般的阵痛
            きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ако помогнеме на вторите наистина може да се получи интересно, лошото е че като гледам разликите в точките ще ни отнесат дори да събереме всичките си армии на едно място. Аз продължавам да съм на мнение че трябва да набиеме The Eastern Realm-ците де, точно можем да си направиме по някой outpost от селата им откъдето да пращаме армии като решиме с кой от двата съюза ще се биеме после
              Всъщност можем да кажеме на Турбоджиите че ще атакуваме и ние Бирата за да можем да се приближиме достатъчно и когато те си пратят армиите ние през това време да им вземеме беззащитните селца, ще се почувстват много забавно
              <<..........>>

Comment

Турбоджиите засега са основна движеща сила на нашата икономика - така че не бих искал да им скачаме - да не говорим че ако само гости ни скочи ще ни отнесе и двата съюза

请您死在地狱般的阵痛
                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Пуснах за саюза сделка от 19 000 желязо, нека да е за Deimos (анли той искаше).
                  "Далеч съм от мисълта си"

Comment

ако деймос иска още желязо - да каже - ще му пусна още. Сделката я купи съюза

请您死在地狱般的阵痛
                    きさまはしんでくださいませんか

Comment

Благодарности за The New Order, че ме подпомагате финансово и по специално на Valdemar von Avisburg (княз Крылов).
                      "... Проговаря сам цар Иван Шишман:
                      - Боже силни, боже създателю,
                      помогни ни с сила и юнашество!
                      Бой ще да ся бием на Софийско поле,
                      кръв ще леем за Христово име,
                      ще прославим християнска вяра."

Comment

selqndur написа
                        Благодарности за The New Order, че ме подпомагате финансово и по специално на Valdemar von Avisburg (княз Крылов).
                        Споко. Всичко е гадна мръсна политика! Така по-бързо ще започнеш да плащаш големи данъци. :sm113:
                        Я да ви питам. Има ли смисъл от ъпгрейда за разширяване на градовете?
                        До колкото пише, даваш луди пари, а разширяваш града само с 1-ца!!! Че то една ферма заема повече място! Имам чувството, че не са го домислили в това отношение. Другото е за прехвърлянето на армиите:
                        Значи имам две армии в един град, имам контролата за прехвърляне на единици...и до там. Пише само "From Army" и "To Army" това нищо не ми говори. От коя армия и в коя армия?!? Не мога да избирам имена на армии...странна работа
                        This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

княз Крылов написа
                          ако деймос иска още желязо - да каже - ще му пусна още. Сделката я купи съюза
                          Давай го насам, точно толкова ми трябваше още за да пусна 20000 войника наведнъж
                          Експедицийките за рекрути се оказаха доста полезно нещо, заедно със доктрината която дава още 50% към прираста вече си е направо чудничко, вчера бях пуснал всичко което имах на армия а сега имам над 20000 новобранци

Между другото на който му трябват пари да пуска офертите само за фракцията, аз ще изкупувам всичко когато имам възможност.
                          <<..........>>

Comment

Аз също изкупувам желязо предимно. Не в такива количества като Деймос .

Comment

ти па щото големи оферти пускаш - по 50-100 пари. това ни е на един зъб при сегашните приходи

请您死在地狱般的阵痛
                              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Как обаче му отговорихте на човека... подминахте го като автобус на градския транспорт-спирка. :nut:
                                "Далеч съм от мисълта си"

Comment

Working...
                                X