If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абсолютно .... и сега всички се тълпим по границата ти и те чакаме като станеш available, да да се изплюем геройски на твоята свободолюбива и многоплямпаща република дано си се запасил с спасителни пояси или поне надуваеми дюшеци
Хо хо хо, 12 дена/часа до нова 1789 година - подаръци ще ....няма ...за всички от сърце
Last edited by княз Крылов; 25-04-2007, 17:03.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
А после още колко до следващата магистре по елементарна алгебра?
Нямам толкова много ковчези по градовете. Благодаря за инфото, ще наредя да направят. Твоя с двуглав орел ли го искаш или с надпис "Дипломат Номер 1"? Иначе ще бъда честен - виждам един два града на пича над мен и леко ще ги понапъна. Малко са ми в обсег, та няма да чакам нова година Приемете го като истинска дипломатическо предупреждение за него.
Да дам ли и аз имената на градовете или сте срамежливи и искате да ги пазя в тайна?
А после още колко до следващата магистре по елементарна алгебра?
Нямам толкова много ковчези по градовете. Благодаря за инфото, ще наредя да направят. Твоя с двуглав орел ли го искаш или с надпис "Дипломат Номер 1"? Иначе ще бъда честен - виждам един два града на пича над мен и леко ще ги понапъна. Малко са ми в обсег, та няма да чакам нова година Приемете го като истинска дипломатическо предупреждение за него.
Да дам ли и аз имената на градовете или сте срамежливи и искате да ги пазя в тайна?
Човече, аз съм най-миролюбивия член на съюза и въпреки всичко, като ти чета писанията, ми идва да се разходя към твоя край. Що не си седиш тихо и не си събираш данъците, ам?
А-кх-м. Има ли начин да избегна сбиване с другия Воркосиган? Щото е тръгнал - 1 ден след мен - към село, до което ще стигне пръв... Или направо да си опея армията?
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment