Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Жертвата?

Не се ли надценяваме мъничко?

Comment

така е надценяваме те - ти засега и жертва не си - ти си unavailable
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Малее, жегна ме.

Сигурно се събрахте всички от ТНО и като кошерен разум го измислихте това

Comment

Абсолютно .... и сега всички се тълпим по границата ти и те чакаме като станеш available, да да се изплюем геройски на твоята свободолюбива и многоплямпаща република дано си се запасил с спасителни пояси или поне надуваеми дюшеци

Хо хо хо, 12 дена/часа до нова 1789 година - подаръци ще ....няма ...за всички от сърце
          Last edited by княз Крылов; 25-04-2007, 17:03. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          きさまはしんでくださいませんか

Comment

княз Крылов написа
            Експедициите са доста изгодни - срещу 600 злато, 1500 желязо и 3000 въглища се докарват около 20 000 от определен ресурс (въглища или желязо)
            8000-9000 желязо и 14000-16000 въглища. Около 50% е печалбата според мен.

Comment

А после още колко до следващата магистре по елементарна алгебра?

Нямам толкова много ковчези по градовете. Благодаря за инфото, ще наредя да направят. Твоя с двуглав орел ли го искаш или с надпис "Дипломат Номер 1"? Иначе ще бъда честен - виждам един два града на пича над мен и леко ще ги понапъна. Малко са ми в обсег, та няма да чакам нова година Приемете го като истинска дипломатическо предупреждение за него.

Да дам ли и аз имената на градовете или сте срамежливи и искате да ги пазя в тайна?

Comment

tig написа
                А после още колко до следващата магистре по елементарна алгебра?

Нямам толкова много ковчези по градовете. Благодаря за инфото, ще наредя да направят. Твоя с двуглав орел ли го искаш или с надпис "Дипломат Номер 1"? Иначе ще бъда честен - виждам един два града на пича над мен и леко ще ги понапъна. Малко са ми в обсег, та няма да чакам нова година Приемете го като истинска дипломатическо предупреждение за него.

Да дам ли и аз имената на градовете или сте срамежливи и искате да ги пазя в тайна?
                Човече, аз съм най-миролюбивия член на съюза и въпреки всичко, като ти чета писанията, ми идва да се разходя към твоя край. Що не си седиш тихо и не си събираш данъците, ам?

Comment

---

Comment

А-кх-м. Има ли начин да избегна сбиване с другия Воркосиган? Щото е тръгнал - 1 ден след мен - към село, до което ще стигне пръв... Или направо да си опея армията?
                    "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Ако го вземе и се махне бързо оттам, няма да има бой. Разполага с около 2 часа "мирен" прозорец

Comment

Кухулин написа
                        Ако го вземе и се махне бързо оттам, няма да има бой. Разполага с около 2 часа "мирен" прозорец
                        Благодаря.
                        "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Тошко, ти и коя армия?

请您死在地狱般的阵痛
                          きさまはしんでくださいませんか

Comment

За какво е цялата разпарвия всъщност? Че нещо съм изгубил нишката.

Comment

Владко,

С тези които си имам

Comment

нищо, Голуме, Тошко се прави на мъжкар

请您死在地狱般的阵痛
                                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Working...
                                X